Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 3 gada 3

Thread: Sitemap problēmas un samazinātu rezultātu skaitu, par google lapas adrese

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Mar 2010
    Atbildes
    31

Default Sitemap problēmas un samazinātu rezultātu skaitu, par google lapas adrese

Text automatically translated from: Vietnamese to: Latvian
    Translated text
    Pirms tam es izmantot bezmaksas versija 2.3.10. Lai nav jālasa instrukcijas man nav pievienot tulkojumu darbība sitemap vBSEO Sitemap Generator kā vadlīnijas šeit: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    Tomēr, es redzu indekss par google sitemap tas strauji palielinājās. kopā ar jaunumiem adrešu pieejami google rezultātos ievērojami palielinājās. Tagad es nopirkt vBET licence, un instalējiet to. Esmu rokasgrāmatu, vBSEO Sitemap Generator, jo iepriekš sniegtos norādījumus. Un es redzu parametriem indekss lapā (URL indekss) par sitemap un iesniegt aizkavēta rezultātiem n Google nedaudz samazinājusies.
    - Ko tā nepieņem vai ne?
    - Vēl viens Google webmaster rīks problēma, ka es atradu shēmas vietā iekraušanas ātrums palēninās daudz. diagrammas pieaugumu. komerciālo versiju nepārprotami bija ātrāks pakalpojums. Bet tas ir daudz nopietnāka portālu?
    Original text

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

par otro jautājumu:

vbet nav nekāda sakara ar portālkartes lejupielādes laiku.
    iespējams, ja Jums nav integrēt jūsu sitemap agrāk - tas var būt iemesls.
    Ja jūs integrēt sitemap tikai tagad - sitemap ir daudz lielāks, un lejupielādes ir lēnāks.

par pirmo jautājumu, es nesaprotu, kas tieši ir problēma. Vai jūs varat izskaidrot?
    Pēdējo reizi kamilkurczak; 03-06-10 pie 11:02.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

Nav atbildes. Es varu nomainīt pavedienu statusu atrisinātas.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •