Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 5 gada 5

Thread: Aktivizācijas e-pastus tikai angļu valodā

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Apr 2010
    Atbildes
    34

Default Aktivizācijas e-pastus tikai angļu valodā

Cerams, ka Michal nebūs justies nomākti, kad viņš atgriežas. Es domāju, ka viņš teica, ka bija smagi plūdi Polijā. Laba lieta, viņš ir vairāk palīdzēt nākamnedēļ

Anyway .... Es mēģināju piereģistrēties jaunu lietotāju, izmantojot dažādus tulkojumu valodās manu forumu ... un katru reizi aktivizācijas e-pastu vienmēr nāk caur angļu valodā.

Es pārliecinieties, lai izvēlētos atbilstošu (dažādi) valodā, kā arī reģistrāciju.

Man ir šādi iestatījumi.

Misc> Rādīt sākotnējo tekstu lietotājs> Parasts
    Misc> Rādīt sākotnējo tekstu, viesu> Parasts
    Misc> Tulkot vBSEO ziņas JavaScript> Jā
    Google Language noteikšana> Vienmēr uzticēties lietotāju

any ideas?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Atpakaļ uz jautājumu. vBET nav atbalsta e-pastus tulkojumu šajā brīdī.

Mums jau ir mūsu TODO sarakstā integrēt vBET ar vB frāzes sistēmu. Kad tas būs gatavs, tad mēs varam pārbaudīt iespējas āķis vērā automātisko e-pasta paziņojumu (kurš balsta uz frāzes) un uzpilda vB izvēlēties frāzi, saskaņā ar faktisko tulkojumu.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Apr 2010
    Atbildes
    34

Un es esmu arī priecīgs, ka nākamajā nedēļā mūsu komanda būs lielāks, un Jūs kā mūsu klienti saņems ātrāk atbalstu un ātrāku jaunas iespējas vBET
    Awesome, labi dzirdēt! Tas ir lielisks produkts.

Mums jau ir mūsu TODO sarakstā integrēt vBET ar vB frāzes sistēmu. Kad tas būs gatavs, tad mēs varam pārbaudīt iespējas āķis vērā automātisko e-pasta paziņojumu (kurš balsta uz frāzes) un uzpilda vB izvēlēties frāzi, saskaņā ar faktisko tulkojumu.
    ok, paldies.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jan 2010
    Atbildes
    53

tas ir atrisināta? i am izmantojot 3.3.6 un e-pasta dont get tulkots. izlecošos logus pārāk

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Nov 2010
    Atbildes
    95

Hello!
    Lūk, atbilde:
    Atpakaļ uz jautājumu. vBET nav atbalsta e-pastus tulkojumu šajā brīdī.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •