Pārcelts uz bugs sadaļā. Mēs pārbaudīsim to un dod mājienu, ja tas būs viegli aprakstīt
Man bija tikai mēģinot reproducēt jautājumu. Neveiksmīgi. Es jaunu blogu ierakstu, bet neapstiprināja tā tikai iet, lai priekšskatītu. Par priekšskatījums tas bija opaqued ar lang bbcode kas tiek sagaidīts. Kad es noteikti preview atkal bija tikai naudas sodu tam vajadzētu būt. Varbūt es esmu mēģina atkārtot to nepareizā veidā, vai nav saprotams jautājums. Es domāju, ka jautājums ir par pievienojot lang bbcode, ja tas jau ir pievienots. Bet es neredzu šādu rīcību.
Ņemiet vērā, ka, ja jūs rakstāt ziņojumu un vēlaties priekšskatīt būs opaqued ar lang bbcode atbilstoši izvēlētajam valodas noteikšanas stratēģiju. Tas ir tā, kā domāt, strādāt. Un, ja jūs noņemiet to un redzēt preview atkal, tad tas būs atkal atklāt valodas un pievienot lang BBCode. Tas ir kā tam vajadzētu būt. Jo priekšskatījums dara pašas lietas, ko iesniedz, tikai Withour saglabājot to datubāzē. Tātad, yo ir jāredz tieši tas pats, kas tiks ievietota datu bāzē, ja jūs iesniedzat to.
Pastāstiet tas jautājums pastāv, un man bija pārbaudīt to nepareizi, vai arī tas ir, kā mēs konstruētas tā?
Jebkurš padoms, kā to atveidot?
Pēdējo reizi vBET; 10-06-10 pie 22:42.
Nav atbildes. Anyway - mēs noskaidrojām, ka kaut kas varētu arī šo jautājumu jomā, posting. Jau ir noteikta - tiks iekļauti nākamo izlaišanas. Lūdzu, dodiet mums zināt, tas būs redzams, ka tā bija cita problēma - mēs no jauna šo vienu.