Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 5 gada 5

Thread: Set Forum Valoda - Visas Forums vai norādīts

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    25

Default Set Forum Valoda - Visas Forums vai norādīts

Es esmu par manu forumiem un im pārliecināts, ka citu partiju darīt tur ir īpaša International Diskusiju forumi ar apakškategorijām ar patīk no Spānijas, Vācijas uc.

Kā mans forums Galvenais valoda ir angļu valoda, kad es apskatīt šajās nodaļās un noklikšķiniet tulkot angļu, nekas nenotiek, jo skripts pieņem, ka tās būtu tikai atgriezties forumos noklusējuma valodu un parādīts teksts būs angļu jau?

Tāpēc būtu labi, lai ir iespēju, ja visi forumi ir iestatīts noklusējuma valodu, ja nav norādīts un ir iespēja noteikt, kas forumu sadaļās lietot kādu valodu, lai jūs varētu tulkot šīs sadaļas, lai jūsu dzimtajā valodā.

Kā es zinu par sevi, ka tas palīdzētu arī ar moderatoring ne-angļu valodā forumos.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Lūdzu, apstipriniet, ir tas, ko tu domā. Papildu forums konfigurācija, kur jūs varat pateikt, ka nav neviena, noklusējuma valoda uz forumu, bet daži posmi ir vienā valodā un daži atšķirīgi ir. Norādot forumi ids katrai valodai. Vai tas ir pareizi?

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    25

Jā, mate, kas ir pareizs, lai, piemēram:

Forums
    -News & Announcements (izmantot iestatītās noklusējuma valodas, piemēram, angļu valodā)
    -General Discussion (izmantot iestatītās noklusējuma valodas, piemēram, angļu valodā)

Starptautiskā Diskusija
    -Spāņu (noteikts spanish noklusējuma valoda)
    -Vācu (komplekts vācu noklusējuma valoda)
    Un Francijas (komplekts franču noklusējuma valoda)

To var pievienot kā iestatījumu, forumā kategorijā kā iestatījumu, lai izmantotu vai nu noklusējuma valodas uzstādījumu, vai izvēlieties valodu no nolaižamā saraksta.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

OK - lai mēs zinām, kas ir nepieciešams.

Es redzu jautājums - tulkošana izkārtojums (iespējas, komunicē utt.) Precīzāk - kad kāds dosies uz dalību Spanisch, tad vBEt būs draudus visu kā spāņu valodā. Jautājums sākas, kad kāds ir angļu GUI un dodas uz Spānijas daļu. Tad GUI ir angļu valodā, ziņas spāņu valodā, un tulkojumu neizdosies GUI.

Lūdzu, ņemiet vērā - es nebiju īsti darbojas forums ar šādiem rādītājiem, tāpēc varbūt man pietrūkst kaut kas. Vai jūs varētu man pateikt, ka vBulletin automātiski pārslēdzas frāzes, spāņu, kad kāds nāk uz spāņu sub-forums, un, kad viņš dosies atpakaļ uz kādu angļu daļu, tad GUI automātiski iet uz angļu valodu?
    Es tikai brīnums, tas jau ir iekļauta, vai mums būs jāstrādā ar to kaut kādā veidā.

Vienkāršākais veids būtu vienkārši Atzīmēt visus ierakstus no tiem, Subforums ar lang Es redzu arī problēmas ar:
    - Parādīts galveno lapu (ja vītne nosaukumu visās valodās ir redzami un tie nav langtitle bbcode kas ļautu noteikt, ka tulkojums ir vajadzīgs)
    - RSS kanāli

Man būs to prātā, un ļaujiet tai augt. Tas var būt grūts, bet arī izmantojama daudzos forumos. Lūdzu, ņemiet vērā, ka šajā brīdī tas nav augsta prioritāte. Visticamāk mēs domājam par to daudz intensīvāk, kad mēs integrēt vBET ar vBulletin frāzēm sistēma - tas varētu atrisināt vismaz pirmo jautājumu.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Tas ir patiešām pašu pieprasījumu, kā šeit: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10157

Mums ir citu risinājumu, kas aptver šīs vajadzības - tas ir iemesls, kāpēc paredzēts šeit, ir noraidīts. Lūdzu, skatiet šeit: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10157 sīkāku informāciju, kā tā tiks atrisināta. Īsiem vārdiem sakot - viss foruma būs viens noklusējuma valoda, un mūsu robots, iezīmēs visas vecās ziņas, izmantojot valodu, auto signalizācijas. Šādā veidā, forumos, kuros ir sadaļas, lai dažādās valodās varēs izmantot vBET - visi ziņojumi tiks tulkots labi, un lietotājiem būs iespēja rakstīt jebkurā valodā, jebkurā vietā.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •