Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 8 gada 8

Thread: vbet noteikumi nginx un vBulletin 4

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Mar 2010
    Atbildes
    55

Default vbet noteikumi nginx un vBulletin 4

Text automatically translated from: Portuguese to: Latvian
    Translated text
    Es vēlētos apstiprināt, ka vbet ir stabils VB4 un ja jums ir demo portālu?

Es gribētu arī apstiprināt, ja esat pāris nginx pārrakstīt noteikumiem.

Paldies,
    Original text

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Mar 2010
    Atbildes
    55

vbeta == vbet kaut happend par tulkošanas

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

vBET 4.x ir stabils. Pēdējais izlaišanas bija BETA, taču nav nopietni bugs ziņots. Patiesībā mums ir tikai 1 atklātas kļūdas ziņojumu par vBET 4.x un tā ir mazsvarīga.

Tajā brīdī mums nav noteikumi par nginx, bet mēs varam sagatavot tos un jūs varat pārbaudīt to ar bezmaksas versiju. Vai jūs, lūdzu, sniedziet mums savu faktisko nginx noteikumi?

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Mar 2010
    Atbildes
    55

nginx vbseo noteikumi

Code:
    location /forums/ {

rewrite ^/forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ /forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 last;

if (!-e $request_filename) {
    rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbseo.php last;
    }

}

if ($request_filename ~ "\.php$" ) {
    rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbseo.php last;
    }

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Tātad vBET jums vajadzētu izmantot noteikumus turpmāk. Lūdzu, ņemiet vērā, ka tie, ja nav pārbaudīts, bet būtu darbs (tas ir tikai tulkojums no. Htaccess noteikumus). Jūs varat pārbaudīt to vispirms uz bezmaksas versiju, pirms jūs nopirkt apmaksāts. Būtu labi, ja jūs veicat kopēt off jūsu faktisko noteikumus, pirms izmaiņas.
    Lūdzu, apstipriniet, ka noteikumi darbojas jums.

Protams, jums ir jāmaina forums lai jūsu forums direktorijā, kā arī noņemt visus / Forumos ja jūsu forums neizmanto apakšdirektorijā ar URL.
    Code:
    location /forums/ {

rewrite ^/forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ /forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 last;

rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ last;
    rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 last;

rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php last;
    }

}

}

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Mar 2010
    Atbildes
    55

lieliski strādāja fine uz nginx ....

Es, izmantojot payed versija ar pilnīgi bezmaksas ir kāds veids, lai novērstu
    "Automātiska tulkojumi atbalsta 4.2.2 vBET" no footer, jo es payed zīmola bez maksas?

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Es PM jums

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Apr 2010
    Atbildes
    26

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Tātad vBET jums vajadzētu izmantot noteikumus turpmāk. Lūdzu, ņemiet vērā, ka tie, ja nav pārbaudīts, bet būtu darbs (tas ir tikai tulkojums no. Htaccess noteikumus). Jūs varat pārbaudīt to vispirms uz bezmaksas versiju, pirms jūs nopirkt apmaksāts. Būtu labi, ja jūs veicat kopēt off jūsu faktisko noteikumus, pirms izmaiņas.
    Lūdzu, apstipriniet, ka noteikumi darbojas jums.

Protams, jums ir jāmaina forums lai jūsu forums direktorijā, kā arī noņemt visus / Forumos ja jūsu forums neizmanto apakšdirektorijā ar URL.
    Code:
    location /forums/ {

rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ last;
    rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 last;

}

}

}
    Tie, kas pārraksta ir nedaudz novecojuši.

Code:
    location /forums/ {

try_files $uri $uri/ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php;
    }

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •