Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 8 з 8

Тема: vbet правила для Nginx і VBulletin 4

Default vbet правила для Nginx і VBulletin 4

Text automatically translated from: Portuguese to: Ukrainian
    Translated text
    Я хотів би підтвердити, що vbet стабільний протягом VB4 і якщо у вас є демо-сайту?

Я також хотів би підтвердити, якщо у вас є пара правил Nginx переписати.

Спасибі,
    Original text

vbeta == vbet щось трапилося на переклад

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

vBET 4.x стабільна. Останній реліз бета, але ніяких серйозних помилок в повідомленні. Насправді у нас є тільки 1 відкритий звіт про помилку для 4.x vBET і це невелика проблема.

На даний момент ми не є правила для Nginx, але ми можемо підготувати тих, і ви можете перевірити це з безкоштовної версії. Не могли б ви дати нам свої реальні правила Nginx?

Nginx vbseo правил

Code:
    location /forums/ {

rewrite ^/forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ /forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 last;

if (!-e $request_filename) {
    rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbseo.php last;
    }

}

if ($request_filename ~ "\.php$" ) {
    rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbseo.php last;
    }

Так що для vBET ви повинні використовувати правила нижче. Зверніть увагу, що ті, де не перевіряв, але має працювати (це просто переклад с. Htaccess правил). Ви можете перевірити це в першу чергу на безкоштовну версію, перш ніж купити платний. Було б добре, якщо ви робите копію з вашого фактичного правила перед внесенням змін.
    Будь ласка, підтвердіть, що правила працюють для вас.

Звичайно, ви повинні змінити форуми щоб ваш форум каталог або видалити всі / Форумів якщо ваш форум не використовує підкаталог в URL.
    Code:
    location /forums/ {

rewrite ^/forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ /forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 last;

rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ last;
    rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 last;

rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php last;
    }

}

}

великий працював штрафу на Nginx ....

Я використовую версію оплачується з брендом вільний чи є спосіб, щоб видалити
    "Автоматичний переклад підтримується vBET 4.2.2" з колонтитула, так як я платять за бренд безкоштовно?

Я буду вам PM

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Так що для vBET ви повинні використовувати правила нижче. Зверніть увагу, що ті, де не перевіряв, але має працювати (це просто переклад с. Htaccess правил). Ви можете перевірити це в першу чергу на безкоштовну версію, перш ніж купити платний. Було б добре, якщо ви робите копію з вашого фактичного правила перед внесенням змін.
    Будь ласка, підтвердіть, що правила працюють для вас.

Звичайно, ви повинні змінити форуми щоб ваш форум каталог або видалити всі / Форумів якщо ваш форум не використовує підкаталог в URL.
    Code:
    location /forums/ {

rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ last;
    rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 last;

}

}

}
    Ті, переписує трохи застаріли.

Code:
    location /forums/ {

try_files $uri $uri/ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php;
    }

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •