Lūdzu, vienkāršu testu. Rakstiet pašu īsziņu valodā par tulkoto lapu (poļu). Tad darīt to vēlreiz, bet šoreiz rakstītu on NOT tulkoto lapu. Pastāstiet tas ir kāda uz saturu nosūtīt twitter tiem 2 ziņojumi atšķirība.
Atvainojiet Michal es nesaprotu, un im nav polish lai es nevaru rakstīt poļu
Varat - jums jau ir šāds ziņojums vienkārši nokopējiet to
Tiesības Michal, esmu ievietojis 2 amata vietas gan poļu, vienā izmanto polish karogu (tests post 1), un vienā izmanto angļu karogu (tests post 2) abi got tweeted kā Polijas jūs varat redzēt tweets šeit Kods Būris (thecodecagecom) on Twitter un sākotnējā amatu šeit:
Tests Post translation1 - kodekss Cage Forums
Test post 2 tulkošana - kodekss Cage Forums
Man vajag tos ievietojis angļu valodā - tas ir iespējams?
Šķiet, ka mod, kas sūta ziņas uz tweeter krūmāji bbcodes no ziņu. Lūdzu, pārbaudiet to uz kādu standarta bbcodes - pievienot ziņu ar bbcdes par drosmīgu, CODE, QUOTE. Dariet to un pārbaudīt, kā tas izskatās čivināt.
Ja ja ir skrubis no bbcode nevis novērtēts, tad mēs nevaram darīt neko. bbcodes darbojas tikai tad, ja novērtējums ir iedarbināta, un, ja tie pastāv ... Tādā gadījumā jūs varat sazināties mod īpašnieks twitter eksporta un lūgt viņu par izmaiņām, vai ja tas ir atļauts izdarīt izmaiņas twitter mod kods sevi.
Just pārbaudīt ar manu VBA tagiem un viņi bija attīrīta no čivināt. Neuztraucieties par to, tas nav ļoti svarīgi, es varu dzīvot ar to