Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 2 gada 2 FirstPirmkārt 12
Rezultāti 11 līdz 17 gada 17

Thread: Fix tiem no jums darbojas Čivināt Plakātu

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Arī kā es to redzu, ir rakstīts poļu valodā (iespējams - nav iespējams pārbaudīt, citi tulkojumi, jo pārsniegts maksimālais skaits apskatīto amati). Lūdzu, vienkārši iet uz turieni un noklikšķiniet uz Rediģēt ziņojumu - jūs redzēsiet, kas ir īsta valoda tur.
    Post sākotnēji tika veikti Polijas, nekustamo valoda ir poļu un netranslējamā teksts tika nosūtīts uz čivināt.

Pārbaudiet savu PM, es nosūtīju pati piekļuve detaļas, Kamil ir bijis, izmantojot, lai jūs neredzat izsmelts pavedieni paziņojums

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Lūdzu, vienkāršu testu. Rakstiet pašu īsziņu valodā par tulkoto lapu (poļu). Tad darīt to vēlreiz, bet šoreiz rakstītu on NOT tulkoto lapu. Pastāstiet tas ir kāda uz saturu nosūtīt twitter tiem 2 ziņojumi atšķirība.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Atvainojiet Michal es nesaprotu, un im nav polish lai es nevaru rakstīt poļu

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Varat - jums jau ir šāds ziņojums vienkārši nokopējiet to

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Tiesības Michal, esmu ievietojis 2 amata vietas gan poļu, vienā izmanto polish karogu (tests post 1), un vienā izmanto angļu karogu (tests post 2) abi got tweeted kā Polijas jūs varat redzēt tweets šeit Kods Būris (thecodecagecom) on Twitter un sākotnējā amatu šeit:
    Tests Post translation1 - kodekss Cage Forums
    Test post 2 tulkošana - kodekss Cage Forums

Man vajag tos ievietojis angļu valodā - tas ir iespējams?

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Šķiet, ka mod, kas sūta ziņas uz tweeter krūmāji bbcodes no ziņu. Lūdzu, pārbaudiet to uz kādu standarta bbcodes - pievienot ziņu ar bbcdes par drosmīgu, CODE, QUOTE. Dariet to un pārbaudīt, kā tas izskatās čivināt.

Ja ja ir skrubis no bbcode nevis novērtēts, tad mēs nevaram darīt neko. bbcodes darbojas tikai tad, ja novērtējums ir iedarbināta, un, ja tie pastāv ... Tādā gadījumā jūs varat sazināties mod īpašnieks twitter eksporta un lūgt viņu par izmaiņām, vai ja tas ir atļauts izdarīt izmaiņas twitter mod kods sevi.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Just pārbaudīt ar manu VBA tagiem un viņi bija attīrīta no čivināt. Neuztraucieties par to, tas nav ļoti svarīgi, es varu dzīvot ar to

Lappuse 2 gada 2 FirstPirmkārt 12

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •