חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 2 של 2 Firstראשון 12
תוצאות 11 עד 17 של 17

אשכול: תקן עבור אלה מכם לרוץ כרזה ציוץ

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    כמו כן, כפי שאני רואה אותה כתוב בפולנית (ככל הנראה - לא ניתן לבדוק תרגומים אחרים, משום חריגה המספר המרבי של ההודעות שנצפו). אנא רק ללכת לשם לחץ על עריכה על הפוסט - תראה מה היא השפה האמיתית שם.
    שההודעה נשלחה במקור בפולנית, השפה האמיתית היא הפולני טקסט מתורגם נשלחה האתר.

בדוק PM שלך, שלחתי את הפרטים אותה הגישה כמיל כבר משתמש אז אתה לא רואה את האשכולות ממוקסם הודעה

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

בבקשה לעשות בדיקה פשוטה. כתבו אותו המסר בפולנית בדף תורגם (לפולנית). ואז לעשות את זה שוב, אבל הפעם לכתוב להיות על הדף לא תורגם. תגיד כן האם יש הבדל על תוכן האתר לשלוח הודעות עבור אלה 2.

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

סליחה מיכל שאני לא מבין, ו IM לא לק אז אני לא יכול לכתוב בפולנית

תאריך
    אוקטובר 2009

ניתן - כבר יש לך הודעה כזאת רק להעתיק אותו

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

נכון מיכל, אני פרסמו 2 הודעות הן פולין, אחד באמצעות הדגל הפולני (שלאחר בדיקה 1) ואחד באמצעות דגל אנגלית (שלאחר בדיקה 2) וגם יש tweeted כמו פולני אתה יכול לראות את טוויטים כאן קוד קייג' (thecodecagecom) בטוויטר את ההודעות המקוריות כאן:
    מבחן הודעה על translation1 - כלוב פורומים קוד
    הבדיקה שלאחר לתרגום 2 - פורומים קייג' קוד

אני צריך אותם כדי להתפרסם באנגלית - האם זה אפשרי?

תאריך
    אוקטובר 2009

נראה כי mod ששולחת הודעות על עלובי הטוויטר קודי מההודעה. אנא בדוק את זה בשביל כמה קודי רגיל - להוסיף הודעה עם bbcdes עבור מודגש ציטוט, קוד,. האם זה ולבדוק איך זה נראה האתר.

אם אם הוא סבך של BBCode במקום להעריך, אז אנחנו לא יכולים לעשות כלום. קודי הפורום עובד רק אם הערכה מופעלת ואם הם קיימים ... במקרה כזה אתה יכול לפנות לבעל האתר עבור mod לייצא לבקש ממנו שינויים, או אם הוא רשאי לעשות שינויים בקוד האתר mod עצמך.

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

בדקתי רק עם תגי ה-VBA שלי והם סולקו מכל ציוץ. אל תדאג, זה לא מאוד חשוב, אני יכול לחיות עם זה

דף 2 של 2 Firstראשון 12

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •