Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 13

Thread: kā padarīt visu tulkoto pastu un diegs sitemap

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Mar 2010
    Atbildes
    116

Default kā padarīt visu tulkoto pastu un diegs sitemap

palīdz padarīt labāku kodu
    šis ir mans kods pievienots

/ / Papildu kods
    $ Alanguages = array ('en', 'ms "," ar "," zh-CN ");
    if (! $ arhivēšanai) {
    $ Strlenhost = Strlen ($ vbseo_vars ['bburl']."/");
    $ Currentthreadurl = vbseo_url_thread ($ threadrow, 1, $ arhivēšanai);
    foreach ($ alanguages kā $ valoda) {
    $ Vbseo_stat ['t']++;
    $ Enchancedthreadurl = substr ($ currentthreadurl, 0, $ strlenhost). $ Valoda ."/". substr ($ currentthreadurl, $ strlenhost);
    vbseo_add_url ($ enchancedthreadurl, $ pirms $ threadrow ['lastpost'], $ freq);
    }
    }
    / / End papildu kods

mana statistika zemāk
    Threads
    89,236
    Atbildes
    114,407
    Deputāti
    1,877
    Noklusējuma sitemap izveidot par 2xx.xxx urls
    bet ar 5 valodas, tās tikai rada 457.160 urls

attiecībā uz amatu tikai tad, ja visu tulkoto un radīt URL sitemap
    tā par 560,000 urls

Kas nepareizi ar manu kodu
    lūdzu, palīdziet man
    paldies

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Mūsu integrācijas kods vienkārši tikai piebilst URL tulkoto pavedieni. Un pēc noklusējuma tikai uz pirmo lapu vītne. Mēs aprakstīt to, kā mainīt kodu, lai arī citu pavedienu lapas, ja jūs vēlaties to.

Dalībvalstis lapas nav būtiski un iesakām pat bloķēt šīs lapas ar robots.txt

Ja jūs vēlaties ir jūsu sitemap arī saites tulkoto amatiem, tad lūdzu, izmantojiet risinājums zemāk:
    1. Atveriet failu / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php
    2. Atrast kods:
    PHP Code:
    $vbseo_stat['p'] += vbseo_add_2urls
    3. Put PIRMS tā:
    PHP Code:
    //additional code

$currenturl vbseo_url_post($threadrow$postrow$pcount);
      foreach(
    $alanguages as $language) {
        ++
    $vbseo_stat['p'];

$enchancedurl substr($currenturl,0,$strlenhost). $language."/".substr($currenturl,$strlenhost);

vbseo_add_url($enchancedurl$prior2$postrow['dateline'], $vboptions['vbseo_sm_freq_p']);
      }
    //end additional code 
    Pēdējo reizi vBET; 04-04-10 pie 13:14. Reason: apstiprināts darba

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Mar 2010
    Atbildes
    116

darba
    paldies paldies paldies
    thankssssssss ******************************

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Apr 2010
    Atbildes
    59

"1. Atveriet failu / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Es nevaru atrast šo ..

Vai tas ir stils vadītājs?

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja hotslot View Post
    "1. Atveriet failu / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Es nevaru atrast šo ..

Vai tas ir stils vadītājs?
    Vai jums ir Sitemap Generator instalēta jūsu forumā?

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Apr 2010
    Atbildes
    59

Man nav ne jausmas?

Vai Jūs, lūdzu, piesakieties savā admin sadaļā un pārbaudīt? Man paziņojums mums ir sava veida "jautājums" par sitemap kad mēs login tomēr mēs, izmantojot vbseo sitemap pareizi?

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Man nav ne jausmas?

Vai Jūs, lūdzu, piesakieties savā admin sadaļā un pārbaudīt? Man paziņojums mums ir sava veida "jautājums" par sitemap kad mēs login tomēr mēs, izmantojot vbseo sitemap pareizi?
    Tāpēc pārbaudiet jūsu admin sadaļā. Arī tad, ja jums ir tā uzstādīta, tad jums jāmeklē / Vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php jūsu forumā direktorijā.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Apr 2010
    Atbildes
    59

Dažreiz tā ir vieglāk izdarīt / pierādīt, tad pateikt, kas jādara. Man nav ne jausmas, kā es esmu ļoti sajaukt, ja runa ir par šo stuff. Es zinu, ka tomēr esmu iegādājies 2 licences šeit un ne šķiet, ir vērts jebkuru vērtību, izņemot galvassāpes un google kļūdas. Tā ir programmatūra, kas nedrīkst nopirkts, ja vien jūs zināt, kā rediģēt licences un kodus un ietērps tos strādāt. Es domāju, ka vbet ir 2 gadus prom no tā patiesi legit gatavs palaist programmu, tad varbūt tas jānovieto uz sale.I pat maksā par zāļu iepilināšanas, jo es neko nezinu par šo stuff. Es tiešām ir nepieciešams kāds no vbet pavadīt 2 minūtes, lai apskatīt manā admin un iegūt lietas darbojas kā tie būtu. Man ir ticība vbet stuff vienkārši vajag konfigurēt, kur tā faktiski darbojas labi.
    Pēdējo reizi hotslot; 25-04-10 pie 21:15.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Dažreiz tā ir vieglāk izdarīt / pierādīt, tad pateikt, kas jādara. Man nav ne jausmas, kā es esmu ļoti sajaukt, ja runa ir par šo stuff. Es zinu, ka tomēr esmu iegādājies 2 licences šeit un ne šķiet, ir vērts jebkuru vērtību, izņemot galvassāpes un google kļūdas. Tā ir programmatūra, kas nedrīkst nopirkts, ja vien jūs zināt, kā rediģēt licences un kodus un ietērps tos strādāt. Es domāju, ka vbet ir 2 gadus prom no tā patiesi legit gatavs palaist programmu, tad varbūt tas jānovieto uz sale.I pat maksā par zāļu iepilināšanas, jo es neko nezinu par šo stuff. Es tiešām ir nepieciešams kāds no vbet pavadīt 2 minūtes, lai apskatīt manā admin un iegūt lietas darbojas kā tie būtu. Man ir ticība vbet stuff vienkārši vajag konfigurēt, kur tā faktiski darbojas labi.
    Lūdzu, ņemiet vērā, ka vBET ir ļoti viegls un uzstādīšana ir triviāla. Nav jebkurš fails valodā vispār instalēt vBET.

Integrācija ar dažādiem plugins ir atkarīga no šiem plugins iespējām. Ja kādam integrācijas izdevums ir vajadzīgs tas tikai nozīmē, ka spraudnis, kas ir integrēta ir vājš punkts atbalstīt papildu funkcijām. Jūs varat rakstīt vBSEO komandu, ja jūs domājat, ka tie, kas produktu ar vāju integrācijas iespējas (bez āķiem vispār), un vēlas viņus jautāt par tās uzlabošanu. Mēs esam tikai atbild par mūsu kods un sniegt risinājumus, lai integrētu ar tiem, kuri nedomāja par to. Mēs nevaram pateikt vBSEO komanda, lai veiktās izmaiņas un padarīt savu produktu atvērtas papildu funkcijām (faktiski mēs to izdarījām - viņi nevēlas, ka viņu produkts atvērtas jaunas funkcionalitātes).

Atgriežoties pie jautājuma - kas ir jautājums? Jūs apgalvojot, ka mūsu personāls palīdzēs jums iegūt lietas darbojas kā tās būtu, būs, bet jums nekad nav teicis to, kas nedarbojas pareizi. Kā es saprotu jūsu gribēju atrast failu, jo sava veida problēmas ar ģeneratoru. Tātad, kāds ir jautājums?
    Pēdējo reizi vBET; 25-04-10 pie 21:30.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Apr 2010
    Atbildes
    59

Paldies par atbildi. Es vienkārši vēlos visu tulkoto pastu un diegu sitemap un, ja iespējams, tas būtu jādara instalēšanas laikā vai uz pogas opciju noklikšķiniet admin sadaļā tāpēc nav nepieciešams, lai rediģētu neko. Vai Jūs ieteiktu ģeogrāfiskās mērķi webmaster rīkus katrā valodā? Arī Tu iesakām pievienot RSS feed / sitemap katrai valodai webmaster rīkus?

Tas ir iemesls, kāpēc es biju vēlas palīdzību visiem tulkots pastu jāpievieno sitemap, lai tas varētu nebūt jautājums.

Warm Regards
    Pēdējo reizi hotslot; 25-04-10 pie 21:55.

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •