Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 2 gada 2 FirstPirmkārt 12
Rezultāti 11 līdz 13 gada 13

Thread: kā padarīt visu tulkoto pastu un diegs sitemap

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja hotslot View Post
    Paldies par atbildi. Es vienkārši vēlos visu tulkoto pastu un diegu sitemap un, ja iespējams, tas būtu jādara instalēšanas laikā vai uz pogas opciju noklikšķiniet admin sadaļā tāpēc nav nepieciešams, lai rediģētu neko. Vai Jūs ieteiktu ģeogrāfiskās mērķi webmaster rīkus katrā valodā? Arī Tu iesakām pievienot RSS feed / sitemap katrai valodai webmaster rīkus?

Tas ir iemesls, kāpēc es biju vēlas palīdzību visiem tulkots pastu jāpievieno sitemap, lai tas varētu nebūt jautājums.

Warm Regards
    Bet jums ir sitemap integrēta - tas tika izdarīts instalēšanas laikā - kāda ir jautājums? Kaut kas nedarbojas? ... Vai jūs pat pārbaudīt vai tas strādā, un redzēja tajā skaita URL radikāli jāuzlabo? Ja ir problēma - lūdzu, pastāstiet, kas ir nepareizi.

Par Ģeogrāfiskā mērķauditorijas - Es nezināju, ka ir šāda iespēja novirzīt viena domēna uz vairākām vietām, saskaņā ar URL maska. Vai esat pārliecināts, ka webmaster rīkus atbalsta kaut ko līdzīgu, ka?

Un sitemap ir radīts viens ar saitēm uz visu tulkoto lapas kopā ar oriģinālo saites. Tātad, jūs vienkārši palikt ar faktisko webmaster rīkus konfigurācija sitemap un Google saņems to.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Apr 2010
    Atbildes
    59

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Bet jums ir sitemap integrēta - tas tika izdarīts instalēšanas laikā - kāda ir jautājums? Kaut kas nedarbojas? ... Vai jūs pat pārbaudīt vai tas strādā, un redzēja tajā skaita URL radikāli jāuzlabo? Ja ir problēma - lūdzu, pastāstiet, kas ir nepareizi.

Par Ģeogrāfiskā mērķauditorijas - Es nezināju, ka ir šāda iespēja novirzīt viena domēna uz vairākām vietām, saskaņā ar URL maska. Vai esat pārliecināts, ka webmaster rīkus atbalsta kaut ko līdzīgu, ka?
    Jā, viņi dara, I did kādu plašu izpēti un viņi dara. Man pašlaik ir vairāki izveidotas tādā veidā, bet im testēšanas ūdeņos pirms mainot tos visus.
    Pēdējo reizi vBET; 25-04-10 pie 22:34. Reason: quote BBCode jālabo

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja hotslot View Post
    Jā, viņi dara, I did kādu plašu izpēti un viņi dara. Man pašlaik ir vairāki izveidotas tādā veidā, bet im testēšanas ūdeņos pirms mainot tos visus.
    OK. Tiešām es gribētu, lai nedod padomu par kaut ko, ko es nezinu. Un es tikko uzzināju, ka jums ir iespēja cet vairākās vietās uz vienu domēna saskaņā ar URL maskas.
    Ja jūs, lūdzu, varētu uzrakstīt par citiem lietotājiem, kā to darīt - es domāju, ka tie varētu būt gracefull labu rakstu par to, ka (pat īsu viens).

Pēdējo reizi vBET; 25-04-10 pie 22:52. Reason: typo

Lappuse 2 gada 2 FirstPirmkārt 12

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •