Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 2 gada 2 FirstPirmkārt 12
Rezultāti 11 līdz 15 gada 15

Thread: Vairāk slodzes problēmas

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja Snake View Post
    Man ir bijusi būvlaukumiem 10 gadi, Es pilnībā apzinos 10x slodze nenozīmē 10x resursus, stop apstrādājot mani kā idiots un karoti barot mani muļķības. Auksti fakti ar šo mod pret citām bezmaksas mod jūsu slodze ir mega. Un maksimumslodzes laikā manā vietā tagad ir lēna un neatsaucīga. Jā, lapas tulkot ātri off-pīķa, bet kuru izmaksas ir lēna servera vēlāk dienas. Man ir quad core, RAID 15K SAS serveris, kas ir optimizēts tikai naudas sodu, tas darbojas 0,50 visas dienas garumā, pirms šo ar lielu satiksmes. Tas ir VBET kods, kas piebilst, slodze un padara servera lēns sastrēguma stundās, tas ir fakts, tas nav palielināt satiksmes, man bija tāda pati satiksmes un boti pirms un serveri tika galā labi, tas ir tulkojums produkts. Periods. Pasteidzies un noteikt to, es tiešām dont vēlas maksāt citā £ 300 mēnesī servera jaunināšanas vienkārši palaist MOD lol.
    Es saprotu, ka jums jau bija pazīstams ar ziņām par servera slodze, ko Es jums devu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka man nav par to, kā uzlabotas ir katra tūkstošu mūsu lietotājiem zināšanas un katru reizi, kad es došu ass pilnīgu informāciju, kā tas var būt noderīgi. Tas nenozīmē, nozīmē, ka es esmu Jūsu ārstējošais kā idiots - tas nozīmē, ka man rūp, sniedzot jums informations kas var būt noderīga, lai jūs un jūsu servera stāvokļa novērtējumu. Lūdzu, parādiet man citu bezmaksas mod, ko jūs runājat par es labprāt darīt daži salīdzinājums Arī jebkurā laikā jums ir tiesības izvēlēties labāko risinājumu tieši Jums.

I pārbauda jūsu forums atkal un atkal, šķiet, reaģēt ļoti ātri. Lūdzu, iedodiet man vislabāk laika posmā, lai ar to var novērotāju, ko jūs rakstāt par savu lēno reakciju pie maksimuma laikā.

Ja jūs vēlaties pārbaudīt, kā jūsu satiksmes mainīti vBET - lūdzu radīt kādu ziņojumu, kurā parādīs jums visiem satiksmes tulkoto lapu - tas ir tas, ko esat nopelnījis, pateicoties vBET.

Jums ir pilnīga taisnība, ka tulkojumi ir vajadzīgs papildu resursi - nav cita veidā un jūs nekad atrast produktu, kas tulkos jūsu vietni bez jebkādām izmaksām. Kā es jau minēju visvairāk laika prasa gaida Google tulkošanu, ja tas nav kešatmiņā, un šajā laikā jūsu tēmas jāgaida atbilde, kas ir vislielākā ietekme uz servera slodzi. Jūs varat iestatīt lielākas cache laiks, lai dzīvotu - tad bieži pieprasa tulkojumus jau cache. Bet ne kešatmiņā tulkojumu jebkuram produktam būs jāgaida tulkošanai. Nav citā veidā.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka domā, ir jāiedala, lai varētu noteikt to.

Kā es jau rakstīju jums, mēs pastāvīgi uzlabot vBET sniegumu. Un es jau rakstīju jums, ka mēs esam gatavi veiktspējas uzlabojumi, kas tagad uz beta stadijā vBET4.x. Šodien mēs atbrīvot jaunu vBET4.x versija ar papildu veiktspējas uzlabojumi. Un, kad bugs par tiem (ja tādi ir), tiks koriģēts mēs pāriet šos uzlabojumus, lai vBET3.x Tas nav nepieciešams, lai push.

Arī neviens liek jums jāmaksā vēl £ 300 mēnesī par serveri - esat padarot savu lēmumu, un jums ir daudz iespējas šeit. Ieskaitot skaita samazināšanās atbalstīto valodu, vai pat pāriet uz citu produktu, kas jūs minējāt, ir daudz labāks. Mēs pilnībā saprotam, ka risinājumi, kas jūs izmantojat, ir piemērots jūsu vajadzībām un iespējām. Mēs esam priecīgi sniegt mūsu klientiem labāk un labāk produktu. Un mēs apzināmies, ka situācijā, kad pieprasījums ir jāgaida atbildes veidlapu citu serveri servera slodze būs lielāks neatkarīgi no risinājumiem, mēs izmantosim. Mēs būsim priecīgi, ja jūs apturēt ar mūsu produktu un konfigurēt tā, lai atbilstu yo jūsu iespējas. Un mēs labprāt jums roku šajā jomā

Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs tikai deva jaunu risinājumu, lai integrētu ar Sitemap Generator. Ja Jums ir integrēta - lūdzu, skatiet jaunu integrācijas norādījumus: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    Tas būtiski palielina ātrumu sitemap paaudzes (par mūsu forumu vairāk nekā 12 reizes).

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Tas ir skaidrs kā diena, man tas mod ir atmaksāts bez pienācīgas pārbaudes, un skaidri īpašnieks nav ieinteresēts jautājumu risināšanā.

Fail.

Par risinot jautājumu. Piedod. Es nepareizi pieņemts, ka sniedzot jums pirmā reakcija šajā informations, man bija skaidrs, ka mums ir atrisināt jautājumu:
    Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post

...

Un jums ir 100% taisnība - mēs varam izdarīt labāk, mēs un mēs to darām visu laiku Tikai gaidīt līdz mēs pārvietot visus uzlabojumus, ko mēs izdarījām laikā vBET4.x īstenošanas

Ja es varu dot jums dažus padomus, - lūdzu, pārbaudiet, kā jūs varat optimizēt vBET: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html
    Jo īpaši jāapsver atspējošanas dažas valodas un bloķējot neatbilstošās lapās ar robots.txt
    Pēdējo reizi vBET; 19-03-10 pie 03:02.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Michael, Jūs nepareizi, šo slodzi, nav izraisījusi satiksmes pieaugumu, tas izraisa lasīšanas un rakstīšanas tulkojumiem uz mysql.

Ja vBulletin komanda var lasīt un rakstīt mysql ar zemu slodzi kādēļ aprunāt jums?

Poor kods mans draugs.
    Jūs jau tika atzīmēts, ka mums ir plānots atbalstīt cache sistēmu (failu un esošos motorus). Lūdzu, apsveriet, kādi ir jūsu nodomi šajā diskusijā, un tas notiek pareizajā virzienā, lai uzlabotu ceļojumu serverī stāvokli - ja tas joprojām ir punkts.

Jūsu jautājums pieņem, ka slodze izraisa komunikāciju ar mysql. Vai jūs, lūdzu, sniedziet mums avotu šajā diagnosticēt? Mēs labprāt to izpētīt

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Mar 2010
    Atbildes
    4

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja sarangan View Post
    Kuru versiju jūs izmantojāt? Lūdzu, atjauniniet uz jaunāko versiju - mēs veicām lielu veiktspējas uzlabojumi. Daudzi lietotāji uzrakstīja paldies par šo, redzot, ka liela atšķirība - it sevišķi servera slodzes jomā

Edited:
    Es tikai pārbaudīt savu forumu, un vBET strādā tur - lūdzu, nerakstiet nepatiesas ziņas par vBET stāvokli.
    Pēdējo reizi vBET; 22-04-10 pie 14:58.

Lappuse 2 gada 2 FirstPirmkārt 12

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •