Es saprotu, ka jums jau bija pazīstams ar ziņām par servera slodze, ko Es jums devu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka man nav par to, kā uzlabotas ir katra tūkstošu mūsu lietotājiem zināšanas un katru reizi, kad es došu ass pilnīgu informāciju, kā tas var būt noderīgi. Tas nenozīmē, nozīmē, ka es esmu Jūsu ārstējošais kā idiots - tas nozīmē, ka man rūp, sniedzot jums informations kas var būt noderīga, lai jūs un jūsu servera stāvokļa novērtējumu. Lūdzu, parādiet man citu bezmaksas mod, ko jūs runājat par es labprāt darīt daži salīdzinājums Arī jebkurā laikā jums ir tiesības izvēlēties labāko risinājumu tieši Jums.
I pārbauda jūsu forums atkal un atkal, šķiet, reaģēt ļoti ātri. Lūdzu, iedodiet man vislabāk laika posmā, lai ar to var novērotāju, ko jūs rakstāt par savu lēno reakciju pie maksimuma laikā.
Ja jūs vēlaties pārbaudīt, kā jūsu satiksmes mainīti vBET - lūdzu radīt kādu ziņojumu, kurā parādīs jums visiem satiksmes tulkoto lapu - tas ir tas, ko esat nopelnījis, pateicoties vBET.
Jums ir pilnīga taisnība, ka tulkojumi ir vajadzīgs papildu resursi - nav cita veidā un jūs nekad atrast produktu, kas tulkos jūsu vietni bez jebkādām izmaksām. Kā es jau minēju visvairāk laika prasa gaida Google tulkošanu, ja tas nav kešatmiņā, un šajā laikā jūsu tēmas jāgaida atbilde, kas ir vislielākā ietekme uz servera slodzi. Jūs varat iestatīt lielākas cache laiks, lai dzīvotu - tad bieži pieprasa tulkojumus jau cache. Bet ne kešatmiņā tulkojumu jebkuram produktam būs jāgaida tulkošanai. Nav citā veidā.
Lūdzu, ņemiet vērā, ka domā, ir jāiedala, lai varētu noteikt to.
Kā es jau rakstīju jums, mēs pastāvīgi uzlabot vBET sniegumu. Un es jau rakstīju jums, ka mēs esam gatavi veiktspējas uzlabojumi, kas tagad uz beta stadijā vBET4.x. Šodien mēs atbrīvot jaunu vBET4.x versija ar papildu veiktspējas uzlabojumi. Un, kad bugs par tiem (ja tādi ir), tiks koriģēts mēs pāriet šos uzlabojumus, lai vBET3.x Tas nav nepieciešams, lai push.
Arī neviens liek jums jāmaksā vēl £ 300 mēnesī par serveri - esat padarot savu lēmumu, un jums ir daudz iespējas šeit. Ieskaitot skaita samazināšanās atbalstīto valodu, vai pat pāriet uz citu produktu, kas jūs minējāt, ir daudz labāks. Mēs pilnībā saprotam, ka risinājumi, kas jūs izmantojat, ir piemērots jūsu vajadzībām un iespējām. Mēs esam priecīgi sniegt mūsu klientiem labāk un labāk produktu. Un mēs apzināmies, ka situācijā, kad pieprasījums ir jāgaida atbildes veidlapu citu serveri servera slodze būs lielāks neatkarīgi no risinājumiem, mēs izmantosim. Mēs būsim priecīgi, ja jūs apturēt ar mūsu produktu un konfigurēt tā, lai atbilstu yo jūsu iespējas. Un mēs labprāt jums roku šajā jomā
Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs tikai deva jaunu risinājumu, lai integrētu ar Sitemap Generator. Ja Jums ir integrēta - lūdzu, skatiet jaunu integrācijas norādījumus: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
Tas būtiski palielina ātrumu sitemap paaudzes (par mūsu forumu vairāk nekā 12 reizes).