Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 3 gada 3

Thread: 404 kļūdas

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    38

Default 404 kļūdas

Es esmu atrast, ja URL satur "vai%, tie ģenerē 404 kļūdu tulkoto lapu. Vai ir kāds no sloksņošanas šīm rakstzīmēm out veidā?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Es tikai pārbauda uz mūsu servera, un tas strādā labi (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1600).

Lūdzu, pārliecinieties, ka jūs izmantojat jaunāko versiju vBET. Pārbaudiet vai jūsu vBSEO konfigurācija ir piemērota saskaņā ar integrācijas instrukcijas readme.html no vBET paketi. Ja pēc šo jautājumu joprojām pastāv, paziņojiet mums, un nosūtīt papildu informāciju pa PM.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Ok. Es atklāju, ka uz jūsu servera jautājums bija tieši ar% zīmi. Un izrādās, ka tad, kad tā tika iesaistīta kaut kas crashed gada. Htaccess pārrakstīt līmenī. Tā pat nebija pienācīgi novirzīts uz vbenterprisetranslator_seo.php tik vBET bija pat nav iesaistīti vēl. Es zinu, ka viss strādāja bez tulkojuma, bet, šķiet, ka tad, kad redirection parametriem nav bijis un% bija URL tas nedarbojas vairs uz jūsu serveri.

Problēma atrisināta, pārgriežot% rakstzīmi netiek tulkotas saites. Es jau to savā serverī. Risinājums ir, lai rediģētu pasūtījuma rakstura aizvietošanu / Ietvert / config_vbseo.php. Tātad, ja tas ir tukšs, pirms tas izskatās tagad:
    PHP Code:
    $vbseo_custom_char_replacement = array('%' => ''); 
    Pēdējo reizi vBET; 24-02-10 pie 22:12.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •