Ja nálezu, kedy URL obsahuje "alebo%, ktoré generujú chybu 404 na preložených strán. Existuje nejaký spôsob, ako odstraňovanie týchto znakov von?
Ja nálezu, kedy URL obsahuje "alebo%, ktoré generujú chybu 404 na preložených strán. Existuje nejaký spôsob, ako odstraňovanie týchto znakov von?
Len som skontrolovať na našom serveri a funguje dobre (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1600).
Uistite sa, že používate najnovšiu verziu vBET. Skontrolujte, či vaša vBSEO nastavenie je vhodné v závislosti na začlenenie inštrukcií v readme.html z obalu vBET. Ak sa po tejto otázke bude stále existovať, dajte nám vedieť a poslať ďalšie údaje o PM.
Ok. Zistil som, že na vašom serveri, problém bol presne znak%. A zdá sa, že keď sa ho týkajú niečoho narazil. Htaccess prepisovanie úrovni. To dokonca ani správne presmerovaný na vbenterprisetranslator_seo.php tak vBET bol dokonca ešte nejde. Viem, že to funguje aj bez prekladu, ale zdá sa, že pri presmerovaní parametre sa podieľal a% bolo v URL to nefunguje už na serveri.
Problém vyriešený rezanie znak% z neprekladajú odkaz. Už som nastaviť na serveri. Riešením je upraviť vlastný charakter výmeny v / Include / config_vbseo.php. Takže ak to bolo prázdne, ako to bude vyzerať teraz:
PHP Code:
$vbseo_custom_char_replacement = array('%' => '');
Naposledy upravil vBET; 24-02-10 v 22:12.