Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 13

Thread: URL ir nedarbojas pareizi ja apostrofs sadaļā

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Default URL ir nedarbojas pareizi ja apostrofs sadaļā

Skatiet piemēru šeit: V'mail problēmas w / atbloķēt V3, * * *

Karoga saites apakšā būs / * * * / t194603-v "

Viss pēc "netiktu aplauzts

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

labi, kaut kas dīvains notiek. Kopš m vārds otorola (bez atstarpes) tiek filtrēts šajā vietnē novirzīta url. Par redirection "ir pārvēršas par % 27. Ar url lietas 27 % darbu naudas sodu. Ja aizstājat ar 27 % ' jūs redzēsiet, ko es runāju. Tas pats nenotiek šajā forumā esmu guessing jo vbSEO URL iestatījumi ir neļaujot speciālās rakstzīmes.

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

vBSEO vajadzētu samazināt vai aizstāt speciālās rakstzīmes. Es neesmu atradis saiti uz jūsu vietni ar speciālās rakstzīmes. Vai vBSEO nevar aizstāt saiti kaut kur speciālās rakstzīmes?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Quote Sākotnēji Ievietoja Marcin Kalak View Post
    vBSEO vajadzētu samazināt vai aizstāt speciālās rakstzīmes. Es neesmu atradis saiti uz jūsu vietni ar speciālās rakstzīmes. Vai vBSEO nevar aizstāt saiti kaut kur speciālās rakstzīmes?
    Nē, tas nav aizstāj speciālās rakstzīmes. Vai jūs zināt, kā noteikt lietas, lai tā dara?

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

nē. Mēs atbalstām vBET nedrīkst vBSEO konfigurāciju.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Quote Sākotnēji Ievietoja Marcin Kalak View Post
    nē. Mēs atbalstām vBET nedrīkst vBSEO konfigurāciju.
    Jā, es zinu, bet šis iestatījums vbSEO rada vBET neveiksmei konkrētajā gadījumā

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Ir saites ar " vietnē tiks rādīts? Kas nerada problēmu, jums ir nepieciešams, lai ievadītu " manuāli?
    Jūs varat mēģināt iespraust kārtulu, AdminCP -> vBSEO -> vadības panelis - > Vispārīgi iestatījumi -> rakstzīmju Nomaiņa.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Rakstzīmju aizstāšanu nedarbojas, ja URL noņemt/Replace-angļu rakstzīmēm ir ieslēgts. Ja tas ir ieslēgts tad dabiski-angļu rakstzīmēm pēc tam noņemts/aizstāj

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Jūs mēģinājāt pievienot kārtulu Definēt pielāgotu rakstzīmju aizstāšanu in AdminCP -> vBSEO -> vadības panelis - > Vispārīgi iestatījumi -> rakstzīmju Nomaiņa?

Saites ar "parādīsies vietnē? Tas rada jautājumu, jums ir nepieciešams, lai ievadītu ' manuāli?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Jā, es pievienojis šo kārtulu: ' & #039; "= > ', bet nav nekāda rezultāta. Es arī mēģināju mainīt "Disable"urlencoding"URL?", bet tas nedarbojas pareizi.

Vienīgais iemesls, kāpēc es pamanīju, ka tas ir tāpēc, ka Google patīk ņemt kodētie URL un mainīt rakstzīmju kodējumu. Šajā piemērā % 27 tiek mainīts uz "un pēc tam Google indeksi dažādās valodās ar" URL. Bet šajā gadījumā tiek nogriešana vietrādi URL. Ja maināt % 27 ' manuāli nevar novirzīt līdz % 27.

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •