Skatiet piemēru šeit: V'mail problēmas w / atbloķēt V3, * * *
Karoga saites apakšā būs / * * * / t194603-v "
Viss pēc "netiktu aplauzts
Skatiet piemēru šeit: V'mail problēmas w / atbloķēt V3, * * *
Karoga saites apakšā būs / * * * / t194603-v "
Viss pēc "netiktu aplauzts
labi, kaut kas dīvains notiek. Kopš m vārds otorola (bez atstarpes) tiek filtrēts šajā vietnē novirzīta url. Par redirection "ir pārvēršas par % 27. Ar url lietas 27 % darbu naudas sodu. Ja aizstājat ar 27 % ' jūs redzēsiet, ko es runāju. Tas pats nenotiek šajā forumā esmu guessing jo vbSEO URL iestatījumi ir neļaujot speciālās rakstzīmes.
vBSEO vajadzētu samazināt vai aizstāt speciālās rakstzīmes. Es neesmu atradis saiti uz jūsu vietni ar speciālās rakstzīmes. Vai vBSEO nevar aizstāt saiti kaut kur speciālās rakstzīmes?
nē. Mēs atbalstām vBET nedrīkst vBSEO konfigurāciju.
Ir saites ar " vietnē tiks rādīts? Kas nerada problēmu, jums ir nepieciešams, lai ievadītu " manuāli?
Jūs varat mēģināt iespraust kārtulu, AdminCP -> vBSEO -> vadības panelis - > Vispārīgi iestatījumi -> rakstzīmju Nomaiņa.
Rakstzīmju aizstāšanu nedarbojas, ja URL noņemt/Replace-angļu rakstzīmēm ir ieslēgts. Ja tas ir ieslēgts tad dabiski-angļu rakstzīmēm pēc tam noņemts/aizstāj
Jūs mēģinājāt pievienot kārtulu Definēt pielāgotu rakstzīmju aizstāšanu in AdminCP -> vBSEO -> vadības panelis - > Vispārīgi iestatījumi -> rakstzīmju Nomaiņa?
Saites ar "parādīsies vietnē? Tas rada jautājumu, jums ir nepieciešams, lai ievadītu ' manuāli?
Jā, es pievienojis šo kārtulu: ' & #039; "= > ', bet nav nekāda rezultāta. Es arī mēģināju mainīt "Disable"urlencoding"URL?", bet tas nedarbojas pareizi.
Vienīgais iemesls, kāpēc es pamanīju, ka tas ir tāpēc, ka Google patīk ņemt kodētie URL un mainīt rakstzīmju kodējumu. Šajā piemērā % 27 tiek mainīts uz "un pēc tam Google indeksi dažādās valodās ar" URL. Bet šajā gadījumā tiek nogriešana vietrādi URL. Ja maināt % 27 ' manuāli nevar novirzīt līdz % 27.