Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 5 gada 5

Thread: Ignorēt url nedarbojas

Skatījumu Hibrīds

Iepriekšējā Amatā Previous Post   Next Post Nākamā Pastu
    Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    168

Default Ignorēt url nedarbojas

Agrāk, mēs pamācību risinājums, lai atrisinātu šo problēmu, taču tagad atkal tas ir pierādījis, ka jautājums.

Man ir forums, kas darbojas kā saites, un tieši norāda uz mysite.com / lensreviews.

I pievienotās 'lensreviews ", lai ignorēt url variants, taču katru reizi ar tulkojumiem lietotājs hits saiti, tā iet uz mysite.com / forums / lang / lensreviews

Kāds padoms? Varat pārbaudīt šo kā viesis manā forumā mājās.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    168

Update: tas notiek tikai, lai reģistrētos ar valodu, noteikti savu profilu. Mēģiniet pieteikties kā *********
    Pēdējo reizi vBET; 15-02-10 pie 12:39. Reason: Noņemts piekļuves informāciju

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Es esmu tikai gatavojas tur. Tāpat, lūdzu, jūsu drošībai, nesūtiet publisko visus piekļuves datus. Lūdzu, sūtiet tos pa PM. Es esmu mainot jūsu post, lai novērstu šos datus.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Es devos tur, un pieteicies uz testa kontā. Tika novirzīts uz tulkojums vācu valodā (es pieņemu, ka tests lietotājs ir noteicis vācu noklusējuma valodu). Vispirms es atklāja avots HTML un atrast katru "lensreviews" tur - visas saites ir alright (tik bez valoda). Tad es pārbauda viens no tiem, noklikšķinot uz tā, un tas arī strādāja labi - galamērķa lapu nebija tulkota.

Lūdzu, pārbaudiet to. Ja problēma joprojām pastāv, lūdzu, sniedziet mums veids, kā atveidot. Kas aprakstīta šeit nav darba.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    168

Nu, šīs ir labas ziņas ar mani! Daži dalībnieki aprakstīja šo jautājumu, un es esmu spēj reproducēt to agrāk, bet tas nenotiek vairs par mani vai nu. Varbūt tas ir tāpēc es to nomainījuši "lensreviews" uz "/ lensreviews", kas ignorēt URL opciju nesen. Paldies!

Arī paldies par izņemšanas pārbaudes kontu piekļuves informāciju

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •