Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 6 gada 6

Thread: Jātulko pavedienu URL saite

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Default Jātulko pavedienu URL saite

Kā tas ir karogs, saites nav saite uz faktisko tulkots vītne URL. Tas rada daudz papildu novirzīšanu un tiešām nav labi kopumā SEO. Lūdzu, ņemiet alternatīvo tagus kā arī prātā.

Es neesmu pārliecināts, tieši tā, kā to varētu izdarīt par lidot, bet es ceru, ka pavediens URL nevarēja kešatmiņā kaut kādā veidā nevar palielināt summu jautājumiem katrā lappusē.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

labdien. Mēs esam informēti par to. Diemžēl pievienojot šo iespēju būtu liela ietekme uz veiktspēju. Ne tikai tāpēc, ka papildu jautājumi par tulko saites, bet galvenokārt tāpēc, ka tulkošanas pieprasījumu. Ja saites nav tulkots vēl pēc tam katrai saitei varētu radīt atsevišķu tulkošanas pieprasījumu ar tulkošanas pakalpojumu sniedzēju. Tas ir tāpēc, ka API ļauj vairāku tulkojumu vienā pieprasījumā tikai attiecībā uz vienu un to pašu valodu pārus.

Cits risinājums būtu - kad tas jau ir tulkots, tad ņemt to iztulkot un ja ne, tad atstāt to kā tas ir tagad. Šādā veidā 2 jautājums iet prom.
    Un par papildus jautājumiem - ja Jums ir ieslēgts Guest Cache, tad tas nebūs nekādas ietekmes uz viesiem pieprasījumiem (kešatmiņā statiskā failā). Arī vB Enterprise atbalsta citi "atmiņā" cache dzinējiem.
    Tik ja ņemsim to pēc tam, kā tas ir aprakstīts šeit, bez jebkāda optimizācijas gadījumā vaicājumi (jo tāds jau sedz papildu cache atbalsts).

Lūdzu, pastāstiet mums, ko jūs domājat par šādu risinājumu.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Tātad, ja URL jau tulkoti tos varētu uzglabāt viesu cache, pareizi?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

jā. Joprojām Viesu Kešatmiņa darbojas vienā lappusē. Tik jauna lappuse pirms tā glabāta Viesu Cache atkal prasīs visu URL no datu bāzes. Un atkal katrs viesis kešatmiņas atsvaidzināšana. Bet vai tiešām tas ir mazām izmaksām. Jo pēc noklusējuma Viesu Kešatmiņa darbojas 24 stundas. Tātad tas ir vienu reizi dienā. Arī mēs varam darīt to, kas būs novirzīšanas reģistrēto lietotāju (reģistrēto lietotāju tiešām nevar pārslēgt valodas atpakaļ un uz priekšu), un viesiem bez - lai Google redzēs to labāko iespējamo veidu.
    Tas būs 2 % 1:
    -malkas cirtējs lietotājiem nav papildu izmaksu lappuses ģenerēšanas laikā.
    -viesiem zemo izmaksu paaudzes un pat 0, kad jums ir lapa Viesu Cache (un Google un citiem robotiem redzēsiet attiecīgu saites bez papildu darbības ietekmes laikā novirzīšanas)

Tāpēc es domāju, ka tas šādā veidā mēs faktiski var palielināt veiktspēju, veicot papildu lieta, bet tikai tad, kad Viesu kešatmiņa ir ieslēgta dublējumsaglabāšana, jo mēs novērstu novirzīšanu. Šo risinājumu nevar pat pievienot papildu parametrs - tas vienkārši pievienot Viesu kešatmiņai.

Es esmu pārliecināts, ka par šo ideju. Vienkārši, lai būtu skaidrs - vai jums ir dažas papildu atsauksmes par to?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Tas izklausās labi, man.

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Paldies, lai apstiprinātu. Mēs strādāsim ar šo funkciju.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •