Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 6 з 6

Тема: Посилання на перекладені нитку URL

Default Посилання на перекладені нитку URL

Як це прапор посилання не посилання на фактичні перекладу ниток URL-адресу. Це створює багато зайвих редиректів і дійсно не добре для СЕО в цілому. Будь ласка, майте Альтернативний Теги Пам'ятайте, як добре.

Я не впевнений, точно як це може бути зроблено на льоту, але я хотів би сподіватися, що потік URL може кешування деякі чином, щоб не збільшити кількість запитів на сторінці.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Вітаю. Ми усвідомлюємо, про це. На жаль, додавши цю функцію буде мати великий вплив на продуктивність. Не тільки тому, що додаткові запити на перекладі посилання, але в основному через Переклад запитів. Якщо посилання не перекладається ще тоді кожне посилання викличе запит окремий Переклад Переклад провайдера. Це тому, що API дозволяє для кількох переказів в одне прохання тільки ж мовних пар.

Іншим рішенням було б - коли вона вже переведена, потім прийняти його переведені і якщо не потім залишити його, як зараз. Таким чином, випуск 2 б виїхати.
    І про додаткові запити - Якщо ввімкнено гість кеш потім воно не буде мати ніякого впливу на запити гостей (кешовані в статичних файлів). VBET підтримує інші "в пам'ять" кеш двигунів.
    Так що якщо ми б піти на це потім, як описано тут, без будь-яких оптимізації у випадку запитів (у тому, що такі охоплені вже додаткової кеш підтримки).

Будь ласка, скажіть нам, що ви думаєте про таке рішення.

Таким чином, якщо URL, які вже перекладені, вони можуть бути збережені в кеші гостя, правильно?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Так. Ще Відгуки кеш працює на сторінці. Тому нові сторінки знадобиться всіх URL-адрес із бази даних ще раз, перш ніж його буде збережено в кеш гість. І знову кожного гостя кеш оновлення. Але насправді це невелика ціна. З тих пір за промовчанням гість кеш працює протягом 24 годин. Так що це один раз на день. Також ми можемо зробити це для зареєстрованих користувачів, це буде переспрямуванні (зареєстрованих користувачів дійсно не Переключення мов назад і вперед), і для гостей без-, так що Google буде побачити це кращий спосіб.
    Це буде 2-в-1:
    -logger користувачів жодних додаткових витрат під час створення сторінки.
    -для гостей, низька вартість для покоління і навіть 0, коли ви є сторінки у кеші гість (Google та інших роботів побачите відповідне посилання без додаткового продуктивність вплив під час переспрямування)

Так що я думаю, що робить його таким чином, ми дійсно може збільшити продуктивність, роблячи додаткові річ, але тільки коли гість кеш увімкнуто, тому що ми будемо уникати переспрямування. Це рішення не буде навіть додати додатковий параметр,-це буде просто приєднати до гість кеш.

Я впевнений, що про цю ідею. Просто щоб бути ясно - у вас є додатковий відгук про це?

Це звучить добре для мене.

Заборонений

Дякуємо за підтвердження. Ми будемо працювати на цю функцію.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •