Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 5 gada 5

Thread: Citējot jautājumi

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2011
    Atbildes
    36

Default Citējot jautājumi

Kad kāds atbild, izmantojot citātus, var redzēt, ka pēdiņām ir iztulkoti, bet atbilde ir, kā arī (bet noklikšķinot uz bultiņas 'uz leju' neuzrāda netranslējamā atbilde). Vai ir kāds veids, kā es varu darīt to tā, ka cenas nav tulkots, vai vienmēr noklikšķinot uz lejupvērstās bultiņas, kas parādās netranslējamā teksts bez problēmām pat tad, ja cenas ir klāt?

Piemērs:
    Code:
    http://ftazeta.com/spanish/29248-recommendation-for-a-box-hd.html#post170017
    Es uzskatu, ka tas būtu viegli un vienkārši labojums manā beigās. ' D appreciate jebkādu palīdzību.

Paldies,
    gopalmm2

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Ja vēlaties tekstu ne tika pārveidota lietotājam ziņojumu, pēc tam ievadiet to notranslate BBCode (http://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html).

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2011
    Atbildes
    36

Nah, tas nav tas, ko ir jautājums. Pārbaudīt saiti un noklikšķiniet uz "lejupvērstā bultiņa" otrā tur. Bultiņu nerāda netranslējamā tekstu, izmantojot VB ir citē tekstu. Mēģiniet vēlreiz lasīt manu pastu. Sakot citātus, es domāju, atbilde ir citē VB. Atvainojamies par pārpratumiem.

Paldies par jūsu palīdzību.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2011
    Atbildes
    36

Kaut kāda iemesla dēļ šķiet strādā tagad... Nav pārliecināts, vai jūs noteikti to labā, bet šī problēma ir atrisināta.

Paldies,
    gopalmm2

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Es esmu priecīgs jums atrisināt šo problēmu.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •