Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 2 gada 2

Thread: Drošības Problēma ar AdminCP saites

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    168

Default Drošības Problēma ar AdminCP saites

Esmu. Htaccess aizsardzība uz manu AdminCP mapi. Tomēr, piekļūstot tam ar lang parametrs URL (ti, site.com / pl / AdminCP /), tad, ka piekļuve ir apieta! Izskatās diezgan nopietnu drošības jautājumu, ja tas ir patiešām bug.

Tāpat, ja mans forums tiek tulkots, tad mans AdminCP saites ietver valodu paremeter kāda iemesla dēļ, tie nav pirms tam.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Tātad papildu aizsardzību arī tulkoto AdminCP URL, vai vēl labāk - novirzīt jo htaccess tulkots acmincp URL normālu vienu.. Šis liks gatavojas AdminCP normālā veidā, un jūsu drošību strādās. Tas ir īpašs risinājums, ko izmanto jūsu forumu - lūdzu pieņem to faktiskajiem iestatījumus Ja Jums ir nepieciešama palīdzība par šo - lūdzu, parādiet man jūsu faktisko htaccess failu..

Ja jūs nevēlaties, lai būtu URL izsekošanas strādā AdminCP tikai izmantot "Ignorēt URL" iespēju. Personīgi es domāju, ka tas nav nepieciešams vispār - kad jūs apmeklējat AdminCP jums nav darīt to no tulkoto lapu, un pat ja, tad var manuāli mainīt URL. Anyway 'Ignorēt URL "saglabās jebkuru saiti, jūs vēlaties no tulkošanas izsekošanu.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •