Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 2 gada 2

Thread: Bezmaksas ar ierobe ˛ otu funkcionalitāti vai izmēģinājuma versija?

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Maijā 2012
    Atbildes
    2

Default Bezmaksas versija

Pirms iegādāties, man ir nepieciešams, pārliecinieties, vai tas strādā aiz mana uzņēmumi ugunsmūri. Mēs bloķēt daudzas tulkošanas rīki, jo lietotāji var izmantot šos rīkus, lai nokļūtu mājas lapām, kas parasti tiek bloķēta.

Ir versija, kas ir ierobežota funkcionalitāte, vai bija izmēģinājuma perioda, kas var pārbaudīt manu QA vidē? Ja tas darbojas, es push to uz ražošanas vidi.

Cits jautājums, vai ir nepieciešams licences manu QA vidē esmu palaist to ražošanā, kā arī?

Paldies

Drew

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Mums bija bezmaksas versija, kad tulkošanas Google un Microsoft bija bezmaksas. Pēc tam, kad tie, kas to maksā, mēs apstājāmies, atbalstot bezmaksas versija kopš maksas pakalpojumi vajadzībām optimizāciju, kas mums ir samaksājis versiju.

vBET licence ir par instalēšanu. Ja jums ir jāinstalē dažādos forumos, jums nepieciešams dažādās licencēs. Vienai katrā forumā, jūs izmantojat. Ja lietojat testa vidi, kuras nav pieejamas nepiederošām personām tad pēc informēt mūs var instalēt vBET testēšanas vidi. Protams jums vispirms ir licence.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •