Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 2 od 2

Thread: Prosti z omejeno funkcionalnost ali preskusna različica?

Default Brezplačno različico

Preden nakup, rabim, da poskrbite, da bo to delo za moje podjetij Firewall. Smo blok veliko orodij za prevajanje, ker lahko uporabniki teh orodij priti do spletnih strani, običajno blokirane.

Ali obstaja različica, ki ima omejene funkcionalnosti ali imel poskusnem obdobju, ki se lahko preizkusite v moj QA okolja? Če to deluje, sem boste potisni moje proizvodnje okolje.

Drugo vprašanje, potrebujete licenco za moje QA okolja če v proizvodnjo tudi tečem?

Thanks

Drew

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Smo imeli prost prevod, ko prevod v Google in Microsoft je brezplačno. Ko jim je bilo plačano smo se ustavili, podpirajo prost prevod od plačanih storitvah potrebe optimizacijo, ki smo jih v plačan prevod.

vBET licenca je na namestitev. Če morate namestiti na različnih forumih, potem morate različnih licenc. Eno na vsak forum, zaženete. Če imate, da preskušanje okolja, ki ni dostopna za tujci nato po obvestitvi nas lahko namestite vBET na vaš preskušanju okolje. Seveda morate najprej imeti licenco.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •