Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 8 gada 8

Thread: VBET V4.4.6 veido usergroups?

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Mar 2010
    Atbildes
    34

Default VBET V4.4.6 veido usergroups?

Esmu palaist vBulletin 3.8.6, lietojot pielāgotu apvalku. Tikai pievienojumprogrammas, kas ir dzīvot ir:

AME - Automātiskie failu multivides Embeder
    Paziņojums par jaunu pavedienu
    Post paldies Hack
    vBulletin Blog
    un mūsu pašu Webkey autentifikācijas pievienojumprogrammu

Es uzmanīgi sekoja V4.4.6 uzstādīšanas instrukcijas un padarījuši līdz vietai, kur man vajadzēja to konfigurēt. Sistēma, ko izmanto, lai ir VBET tajā veiksmīgi, bet man nācās noņemt pēc tam, kad sastopas vairākas usergroup problēma. Pēc tā instalēšanas, lietotāji sāka sūdzēties, ka sistēma nedarbojās... (diemžēl, man nav tā) kļūdas ziņojums norādīja uz VBET, tāpēc es invalīdiem VBET doti varētu pabeigt, konfigurēt soļus un atkārtoti iespējot to.

Šajā brīdī es pamanīju, ka papildu usergroups izveidoti uz manu sistēmu, vienu katrai valodai. WHA?

Nedrīkst būt missing something. Pēdējo reizi, kad es mēģināju, atjauninot VBET, man uzbrauca pats vairākas usergroup jautājums. Tas ir vairākus mēnešus kopš VBET strādāja par manu sistēmu. Līgumu, ar to instalēt, vai am I missing something?

Es noņemt no sistēmas; viss atkal darbojas naudas sodu (bez VBET albiet).

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Šajā brīdī es pamanīju, ka papildu usergroups izveidotas uz manu sistēmu, vienu katrai valodai. WHA?
    Ja tās nav atdalītas masīvus, kas atrodas jūsu sql, un, ja tas ir tikai viens jebkuras valodas ir ok. vBET izveido tā, lai lietotāju grupas pašu noklusējuma valodu. Arī, ja jums ir kādi jautājumi, laikā jūsu tulkojumu es būšu priecīgs jums palīdzēt un atbildēt uz katru jautājumu

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Mar 2010
    Atbildes
    34

Quote Sākotnēji Ievietoja r.dziadusz View Post
    Ja tās nav atdalītas masīvus, kas atrodas jūsu sql, un, ja tas ir tikai viens jebkuras valodas ir ok. vBET izveido tā, lai lietotāju grupas pašu noklusējuma valodu. Arī, ja jums ir kādi jautājumi, laikā jūsu tulkojumu es būšu priecīgs jums palīdzēt un atbildēt uz katru jautājumu
    Viena usergroup ir izveidota katrai valodai (tas ir kaut kas jauns? Pievienojot 50 usergroups nav atdzist); Man nav ne jausmas, ko atdala masīvs SQL ir; piedodiet! Kad pirmo reizi uzstādīta VBET vairāk nekā pirms gada, tas nenotika. VBET tikko instalēta un strādāja perfekti. Tagad es esmu ņemot velns par laiku, kas kļūst atpakaļ sistēmā:-).

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Jūsu AdminCP - > usegroup izskatīties apmēram šādi:
    Noklusējuma valoda: albāņu
    ?
    Es jau teicu, tagad vBET izveido atdala lietotāju grupām. Ja jūsu forums darbojas lēnāk tā varētu coused ar citām lietām, arī, lūdzu, izlasiet šo ziņu:
    noklikšķiniet uz

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Mar 2010
    Atbildes
    34

Jūsu AdminCP - > usegroup izskatīties apmēram šādi:?
    Es jau teicu, tagad vBET izveido atdala lietotāju grupām. Ja jūsu forums darbojas lēnāk tā varētu coused ar citām lietām, arī, lūdzu, izlasiet šo ziņu:
    noklikšķiniet uz
    Tātad, ja manu forumu atbalsta 50 valodās, es var sagaidīt redzēt * 50 * papildu usergroups, kas izveidota?

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Jā, jūs varat, bet tika izveidota, lai padarītu mūsu produktu strādāt ātrāk.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Mar 2010
    Atbildes
    34

Jā, jūs varat, bet tika izveidota, lai padarītu mūsu produktu strādāt ātrāk.
    Tātad par manu forumu VBET darboties ātrāk izveidoto 50 + usergroups?!? bet var izdzēst tos, un skatīt VBET palaist mazliet lēnāk?!? ... un izveidota tie būs tikai iegūt atkārtoti nākamajā atjaunināšanas laikā?!?

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Jā, tas būs recreateed katru atjauninājumu.
    Arī jūs varat mēģināt noņemt visas no tām, bet jums ir nepieciešams, lai atspējotu šo spraudni: userdata_presave, un, ja jūs vēlaties atinstalēšana vBET Jūs nedd papildu izmaiņas:

Includes/vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php

Atrodiet rindiņu:

funkcija vbet_removeDefaultLanguageGroups () {
    un visa šī funkcija satura noņemšana

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •