من در حال اجرا اصلی 3.8.6 با استفاده از یک پوست سفارشی. تنها افزودنی هستند که زندگی می کنند عبارتند از:
AME - رسانه های خودکار Embeder
اطلاعیه موضوع جدید
ارسال تشکر کرده اند از شما هک
صفحه اصلی وبلاگ
و خود ما را تایید Webkey اضافه کردن در
من به دقت به دنبال دستورالعمل های نصب برای V4.4.6 ساخته شده و آن را به نقطه ای که من نیاز به آن را پیکربندی کنید. این سیستم استفاده می شود که علم و تکنولوژی سیاسی بر روی آن با موفقیت است، اما من تا به حال به آن را پس از مواجهه با این مشکل گروه کاربری چندگانه حذف شده است. کاربران پس از نصب، شروع به شکایت می کنند که این سیستم پایین ... پیغام خطا (با عرض پوزش، من آن را ندارید)، با اشاره به vBET، بنابراین من علم و تکنولوژی سیاسی بدانند من می خواهم مراحل پیکربندی و پایان آن را دوباره فعال را غیرفعال شده است.
در این نقطه، متوجه شدم که اضافی گروهها بر روی سیستم من، یکی برای هر زبان ایجاد می شود. WHA؟
من باید چیزی گم شده است. آخرین باری که من سعی کردم به روز رسانی علم و تکنولوژی سیاسی، من به همان شماره کاربری های متعدد زد. شده است در چند ماه از سال علم و تکنولوژی سیاسی مشغول به کار بر روی سیستم من شده است. من باید با شما قرارداد برای آن را نصب کنید، یا من گم شده چیزی؟
من آن را از سیستم حذف شده است، همه چیز دوباره در حال اجرا خوب (albiet بدون علم و تکنولوژی سیاسی).