Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 19

Thread: Nekas strādā.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    257

Question Nekas strādā.

Puiši, es tiešām vajadzīga neliela palīdzība šeit. Man ir tagad got Google vs2 maksā API atslēgu, tomēr vēlreiz, pēc kā minūtei neviens tulkotājs pakalpojumi ir pieejami. Google pārbaudi, dod man šo:

Sākuma tulkošanas pārbaudes Google API v2
    Testa rezultāts: {"kļūda": {"kļūdas": [{"domēns": "usageLimits", "iemesls": "dailyLimitExceeded", "ziņas": "Dienas limits pārsniegts"}], "kods": 403, "ziņu": "Dienas limits pārsniegts"}}
    Test kļūda:
    Savienojuma laiks (ms): 118.327148438

Citiem vārdiem sakot, pat ar maksā Google API vbet nedara neko par mani vairs. Kā es varu saņemt šo darbu vēlreiz?

Paldies.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Taurus kādiem ierobežojumiem ir jums, kas https://code.google.com/apis/console/?pli=1#project:YOURPROJECTNUMBER:quotas?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    257

Quote Sākotnēji Ievietoja Simon Lloyd View Post
    Taurus kādiem ierobežojumiem ir jums, kas https://code.google.com/apis/console/?pli=1#project:YOURPROJECTNUMBER:quotas?
    Es neesmu pārliecināts, es būs pārbaudīt, ko jūs ieteiktu man tur? Paldies par palīdzību!

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    257

Arī tas tika noteikts par 2 000 000 dienā rakstzīmes, es tagad pielika to pie 4 000 000 dienā. Tas tagad ir mana google tests:

Sākuma tulkošanas pārbaudes Google API v2
    Testa rezultāts: {"dati": {"tulkojumi": [{"translatedText": "hello", "detectedSourceLanguage": "pl"}]}}
    Test kļūda:
    Savienojuma laiks (ms): 75.1730957031

Vēl vbet ir kontroles panelis google pieejamību tikai paliek Nr.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Vai esat mēģinājuši, manuāli palaist cron (ieplānots uzdevums), kas jāatjaunina?, mana pieredze lietot aptuveni 1 M rakstzīmes stundu!

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    257

Quote Sākotnēji Ievietoja Simon Lloyd View Post
    Vai esat mēģinājuši, manuāli palaist cron (ieplānots uzdevums), kas jāatjaunina?, mana pieredze lietot aptuveni 1 M rakstzīmes stundu!
    Sorry mate, esat pazaudējis mani, kuru cron, par ko?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

ar Admincp > Plānotais uzdevumi theres cron darbs (ieplānots uzdevums), lai pārbaudītu sniedzējiem jūsu testu, ko norādījāt parādīja, google bija pieejama pēc upping limitu, bet tas nav atspoguļo uzreiz ar admincp, jo CRON darbs nebija palaist, lai to atjauninātu

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Sveiki
    Kā es redzu, ka tur ir kļūda. vBET automātiski pārbauda jūsu pieejamību ik pēc 10 minūtēm. Ja vēlaties, to var palaist manuāli
    AdminCP - > Scheduled Tasks - > vB Enterprise Translator (sniedzēji pieejamību) - > palaist tūlīt

Bet arī pārbaudot robežas jau sasniegts. Google API v2 tests vai nav redzamas kļūdas.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    257

Jā, man tas, bet kāpēc tas liecina, ka Google nav pieejama, ja faktiski ir pieejams?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    257

Tas tiešām kļūst neapmierināti. Pat tad, ja nav sasniegts šis limits, google pieejamību tur iet, un izslēgt. Un pie reizes, nevis tulkojot. Es varu lūdzu saņemt zināmu atbalstu!

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •