Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 19

Thread: Miski töötab.

Senior liige

Question Miski töötab.

Ma tõesti vaja abi siin kutid. Mul on nüüd on Google vs2 makstud API võti veel uuesti, pärast nagu 1 minut ükski tõlgi teenuseid pole saadaval. Google testi käitamise annab mulle see:

Alates Google API v2 tõlke test
    Katse tulemus: {"Viga": {"vead –: [{"domeeni":"usageLimits
    Test error:
    Ühenduse aeg (ms): 118.327148438

Teiste sõnadega, isegi koos makstud Google API vbet ei tee midagi mind enam. Kuidas ma saan seda tööd uuesti?

Aitäh.

Senior liige

Taurus millises ulatuses on teil seada https://code.google.com/apis/console/?pli=1#project:YOURPROJECTNUMBER:quotas?

Senior liige

Quote Algselt postitas Simon Lloyd View Post
    Taurus millises ulatuses on teil seada https://code.google.com/apis/console/?pli=1#project:YOURPROJECTNUMBER:quotas?
    Ma ei ole kindel, ma oleks kontrollida, mida sa nδitavad panin seal? Täname abi!

Senior liige

Ka see oli seada 2 000 000 tähemärki päev, ma nüüd tõsta see 4 000 000 päevas. See on minu google katse nüüd:

Alates Google API v2 tõlke test
    Katse tulemus: {"andmed": {"tõlked": [{"translatedText": "Tere", "detectedSourceLanguage": "pl"}]}}
    Test error:
    Ühenduse aeg (ms): 75.1730957031

Veel vbet's kontrolli vaekogu Google'i kättesaadavuse lihtsalt jääb nr.

Senior liige

Kas oled proovinud käsitsi käivitamise cron (ajastatud toiming) et värskendada?, minu kogemus kasutada umbes 1 M märkide tundi!

Senior liige

Quote Algselt postitas Simon Lloyd View Post
    Kas oled proovinud käsitsi käivitamise cron (ajastatud toiming) et värskendada?, minu kogemus kasutada umbes 1 M märkide tundi!
    Vabandame mate, olete kaotanud mind, mille cron mida?

Senior liige

Admincp on > ülesanded theres cron töö (ajastatud toiming) testimiseks pakkujad, teie sisestatud katse näitas, et google ei olnud pärast upping piirmäära, kuid see ei kajastama kohe admincp sest CRON töö ei olnud selle värskendamiseks käivitada ajastatud

Pensionär;)

Tere
    Nagu näha ei ole ühtegi viga. vBET kontrollib automaatselt teie kättesaadavust iga 10 minuti järel. Kui soovite, saate selle käivitada käsitsi
    admincp - > ajastatud toimingud - > vB ettevõtte tõlkija (osutajatele kättesaadavus) - > Käivita kohe

Kuid ka kontrollite piirid ei jõuta juba. Google API v2 katse do näitab ei ole vigu.

Senior liige

Jah, ma saan et, kuid miks ei ilmne, et Google ei ole saadaval kui see tegelikult on saadaval?

Senior liige

See on tõesti saada pettunud. Isegi kui piirmäär ei ole saavutatud, hoiab Google'i kättesaadavuse läheb sisse ja välja lülitada. Ja alati ei ole tõlkimise. Palun leida mõned toetust siin!

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •