Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 3 gada 3 FirstPirmkārt 123
Rezultāti 21 līdz 26 gada 26

Thread: Cilvēki, kas apmeklē manu vietni pirmo reizi ir uzdots jautājums krievu valodā?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Tas nav skaidrojums, mana pārlūkprogramma ir iestatīta nekad Krievijas, bet es redzēju, kad es atteikties, tāpat _ kā viņš, es nevaru galvot, ka viņa pārlūks nekad nav bijusi Krievijas, bet viņš ir Indijas, dzīvo jaunā Dehli un veidiem un runā angliski, tāpēc kāpēc uz zemes būtu mūsu sīkfailus lasīt kā Krievijas?

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

man atvainoties tam lasīt virsrakstus, jums var pat komplekts/nelietot krievu valodā, bet jūsu pārlūkprogrammā var plānas jūs bija. Tas ir visu varu teikt, nepārbaudot to - Atvainojiet, es neredzu šo uznirstošo

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Krievu valoda ir izslēgts, redzēt uznirstošo nepalīdzēs jums, tiklīdz jūs to noraidīja, tas nav atgriezies (vismaz ne brīdi!), tas nav iespējams, lai mans pārlūks "domāt" es noteikti vai lietot krievu valodu, vienīgā valoda, kas jebkad ir uzstādīta manā pārlūkprogrammā ir noklusējuma angļu UK, kā jau es teicu, es nevaru galvot par cilvēku, kurš ziņojis par tā, man ir bijušas jau agrāk un im diezgan pārliecināts, ka citi ir pārāk.

Lai valodas kļūdu notiks vai nu ir fiziski to, izmanto programmatūru, lai mainītu (vBET) to, vai mums mainīt Krievijas starpniekserveris (vai starpniekserveri, iestatītu viltus ir krievu) no kuriem tikai viens ir iespējams par mani un tas ir vBET.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

čau. Es nesaprotu, kur jūs dodaties. Jums ir vienkārša atbilde - uzvedība ir spiests jūs - jūs noteikt to iestatījumus.
    Un to var viegli izslēgt Admin CP -> vBET -> Go -> Novirzīt uz lietotāja valodas.
    Iet uz turieni un iestatīt Invalīdiem. vBET neliks vai novirzīšanu vairs.

Tas ir lieliski, ka vBET uzvedas kā tas konfigurēts. Būtu slikti, ja to ignorē iestatījumus. Par programmatūras nav nozīmes, kuras valodas lietotāju runā vai kāda viņš apgalvo par savas pārlūkprogrammas iestatījumus. Programmatūras vienīgais, ka jautājumi ir faktisko galvenes, kas nāk ar pieprasījumu. Un tie tiek pārbaudīti ar iestatījumiem, kurus mēs apspriežam par. Nekas vairāk. Kas darbojas kā vBET šeit, un to var viegli mainīt, ja vēlaties. pēc konfigurācijas.

Es iesaku pārbaudīt savas pārlūkprogrammas iestatījumus, kad tas notiks atkal (tā jums joprojām būs jautāja redirections ieslēgts). Un, ja jums nav atrast tur valodas uzstādījumi valoda tiek prasīts būt novirzīts, tad pārbaudiet arī to, kas nāk servera (pievienot dažus žurnālus), - lūdzu, atcerieties, ka Internets ir liela vieta un jūsu pakas nāk ar daudz vietas, - tas ir iespējams, ka daži proxy server pievieno savu galvenes, lai jūsu pieprasījuma. Anyway - nav burvju. Ja jūs lūdza novirzīt, vBET un tas bija novirzīt uz krievu valodu, tad maršrutu lūgums bija valodu galvenes krievu valodas uz augšu visās valodās, zināms, vBET. Jūs varat pārbaudīt to paši, ja vēlaties - tikai atveriet failu /Includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php un izvēles funkcija vbet_getRedirectionLanguage. Šī ir laba vieta, lai pievienotu savus žurnālus, ja jūs lieta, kas mums ir vīruss un vēlas, lai pierādītu, ka tā mums.

Ja vēlaties atspējot pilnīgu piemērošanu nevis viens parametrs (ko iestatāt pats) - darīt to, ko tu domā, domā, ko darīt... Tas ir jūsu forums. Mēs esam priecīgi jums paskaidrot, kāpēc tā notika un kā to var mainīt. Ja jums nepieciešams vairāk palīdzēt lūdzu, vienkārši rakstiet

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Michael, Paldies par atbildi, jā ir konfigurēta vBET uzdot un vBET ir jāstrādā šādā veidā bez problēmām, taču jautājums bija nereģistrētu vai cilvēkiem kas žurnālā, tika lūgts novirzīt jautājumu vBET, cik es zinu nav jāstrādā šādā veidā, arī valoda ir vienmēr krievu, Tātad šeit ir divi scenāriji:
    1. Nereģistrētu lietotāju no Indijas apmeklē vietni, skatīt ir pop (krieviski) jautā, ja viņš vēlas, lai uzstādītu savu valodu krievu, viņš noraida un var apskatīt vietni kā parasti angļu valodā, ja viņš piekrīt (bet lūdzu paturēt prātā kā viņš nerunā krievu, viņš nevar nolasīt pop up) viņš ir nokļuvis Microsoft Office palīdzībā - Microsoft Office Diskusija - Excel VBA Programmēšana - Access Programmēšana

2. Es iegūt stāstīja par šo (un ir pieredzējis to sevi pagātnē) un pieteikties par forumu, izvēlieties saiti, aizvediet mani uz vietu, kur bija apskate pirms un pēc tam man pop krievu valodā, līdzīgos apstākļos kā iepriekš notiek

Ja mums ir atteicies (kusies) kāpēc mums tiks iesniegts ar pop līdzi? pop up ir tikai, lai cilvēki pieteicies vai ne?

Tā nebūs mana servera, kā tās Apvienotajā Karalistē un ir veltīta man ir pilnīga kontrole pār to, kā es sadi gan, es esmu izslēgts krievu valodā tagad tā, cerams, ka tiks pārtraukta jautājumu.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja Simon Lloyd View Post
    Ja mums ir atteicies (kusies) kāpēc mums tiks iesniegts ar pop līdzi? pop up ir tikai, lai cilvēki pieteicies vai ne?
    Nav tā notiek ar cilvēkiem, kas sāk jaunu sesiju:
    Quote Sākotnēji Ievietoja Parameter description
    Novirzīšana notiks tikai sākumā jauna sesija (klients ir iespējoti sīkfaili vai tiks novirzīta katru reizi).
    Un to ir atzinusi sīkfailus.

Arī es uzrakstīju pirms tikai kāda nozīme jūsu serverim ir kādas valodas galvene nāk ar pieprasījumu. Un izrādās, ka stends scenāriji galveņu ar krievu valodas nāca ar lūgumu. Lūdzu, pārbaudiet servera konfigurācija - varbūt ir noteikt dažas noklusējuma valoda, iestatot valodu virsraksta nav pievienots. Tomēr šaubos, vai mums te ir kļūda. Šī funkcionalitāte nav modificēta ļoti ilgu laiku, un tas darbojas naudas sodu. Mēs varam pārbaudīt, ja tas notiks atkal žurnālos - visticamāk tas parādīs to, ko es uzrakstīju - ka krievu valodas kods bija nosūtīt atbilstošu virsrakstu. Ja es esmu nepareizi mēs labot kļūdu, bet vispirms mums ir nepieciešams apstiprināt, ka nevienu kļūdu.

Lappuse 3 gada 3 FirstPirmkārt 123

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •