Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 2 gada 2

Thread: Tulkotājs arī pastāvīgu tulkojumi bezsaistes tulkošanas paaudze, nevis uz lidot?

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Novembris 2011
    Atbildes
    1

Question Tulkotājs arī pastāvīgu tulkojumi bezsaistes tulkošanas paaudze, nevis uz lidot?

Hi,

Es esmu ļoti ieinteresēts iegādāties šo tulkotājs, bet ir daži jautājumi.
    Var ģenerēto tulkojumi glabāt pastāvīgi (ne tikai kešatmiņā uz laiku), ja nemainās (varbūt noteicis md5 hash tekstu). Es gribu, lai tulkotu sākotnēji dažas 100-1000 lapas, pastāvīgi saglabāt rezultātus. Tikai tad, ja kāds maina norīkošanu, pievieno jaunu grāmatošanas, jaunu pavedieni tiek veidotas, tad tikai vajadzētu izdarīt jaunu tulkojumu. Vislabāk būtu bezsaistē, lai naktī un mazāk satiksmes stundās tulkojumi izdarīt un tikai piegādā, ja lietotājs piekļūst lapu attiecīgajā valodā.

Es ceru, ka tas ir saprotams, ko es gribētu ar šo addon.
    Tas atbalsta? Vai nav, to var īstenot?

Paldies.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

vBET kešatmiņas tulkošanas rezultātiem. Jūs varat kešatmiņā uz visiem laikiem tāpēc jums nebūs jāmaksā par vienu un to pašu tulkošanas vēlreiz. Mums ir automātiski kešatmiņas tīrīšanas, bet to var atspējot. Tātad vBET darbojas tāpat, kā jūs rakstījāt - tikai tad, kad jaunais teksts, šķiet, tulkot mēs lūdzam ārēju sniedzēji tulkošanai. Pretējā gadījumā tā tiek ņemta no kešatmiņas. Joprojām nav pre-cache vBET - tas nozīmē, ka vBET darīsim pirmo tulkojumu, kad nāks pirmā pieprasījuma tulkoto lapu. Bet katru tulkošanai tikai pirmais pieprasījums būs lēnāka (dēļ, lūdzot 3 puses tulkošanas pakalpojumu sniedzējiem), nākamo pieprasījumu strādās ar kešatmiņu, tādēļ tas ir pieņemams.

Ja jums ir citi jautājumi, lūdzu, vienkārši pajautājiet

Paldies.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •