I nepieļāva nekādas izmaiņas. Es esmu par vBulletin 3.6.8 ar vBET3.4.1.
Did Google mainīt savu Translation API vai kaut ko?
I nepieļāva nekādas izmaiņas. Es esmu par vBulletin 3.6.8 ar vBET3.4.1.
Did Google mainīt savu Translation API vai kaut ko?
Es tikai modernizētas vBET 3.5.2 tagad manu tulkojuma lapu ir pilnīgi tukšas. Ko es esmu palaidusi garām?
labi. Es saņēmu šo darbojas googletest.php. Izskatās, ka esmu apturēta ar Google
Sākuma tulkošanas pārbaudes Google API v1
Testa rezultāts: {"responseData": null, "responseDetails": "Ir aizdomas Pakalpojuma ļaunprātīga Skatīt http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
Test kļūda:
Savienojuma laiks (ms): 566.118164062
Microsoft API testa šķiet labi. Nevajadzētu mani vBET joprojām tulkot ar Microsoft API?
Sākot tulkošanas testā, MS
Testa rezultāts: "Hello"
Test kļūda:
Savienojuma laiks (ms): 492.813964844
Hi,
Jā tā varētu, bet testa jums tā var būt maldinoša, jo to pārbaudītu tulkojumu tikai vienu sekundi
Lūdzu jūs pārbaudīt:
-to var iestatīt-vai jūs atjaunināt = vēlreiz upload mapi augšupielādēt - reiz - > vbet_translation_options Ja nav lūdzu darītAdminCP - > vBET - > tulkošanas pakalpojumu sniedzējiem - > izmantot Google tikai: Nr
Jā man bija "tikai lietošanai Google: Nr ' un vai augšupielādējiet vbet_translation_options mapi.
Tagad, ja es noklikšķiniet uz karodziņa, tika parādīts šāds kļūdas ziņojums:
Fatāla kļūda: zvanu lai undefined amats save_settings() /home/smera/public_html/forums/includes/vbenterprisetranslator_class_translator.php 28. rindā
Es neskaidri atceros, es sāku saņemt iepriekš kļūdas, pēc tam, kad es veica dažas izmaiņas, pamatojoties uz FAQ ieteikumu izpildi. Šķiet, ka tas varētu būt saistīts ar atmiņas kešatmiņas vai kaut kas
Pēdējo reizi myandy99; 30-10-11 pie 19:00. Reason: sīkāk
Vai jūs noņemt/rediģēt failus (izņemot vbseo integrācija)
Vai jūs varētu lūdzu man pateikt kādas darbības (no FAQ veiktspējas mājienu) tika veikti?
Ja jums nav atcerēties visu to, lūdzu, PM man piekļuvi sīkas ziņas es to pārbaudīt jūsu serverī
Es atceros, radās pēc tam, kad es mainīja Memory Cache ne kaut ko no. Bet tagad, kaut gan es mainīja Memory Cache atpakaļ uz 'Nav' problēma joprojām pastāv
Man nebija ne noņemt/rediģēt failus (izņemot vbseo integrācija)
Pēdējo reizi myandy99; 01-11-11 pie 13:22.
Kur rodas fatāla kļūda koda rindiņu, šķiet, ir šādi. Var saņemt atbildes?
Code:save_settings(array ('vbet_provider_availability_'.$provider => $availability));
Jums kļūda rodas tāpēc, ka sistēma nevar atrast funkcija save_settings kas ir vBulletin funkcija, un jābūt adminfunctions_options.php
Diez vai iespējams, šo kļūdu izraisīja Memory Cache vērtības maiņa