Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 18

Thread: Forum saites = neveiksme

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    168

Default Forum saites = neveiksme

Man ir daži forumi, kas kalpo kā saites, piemēram, viens no maniem forumu saites uz pentaxforums.com / lensreviews /.

Kad tulkota svešvaloda, saite ir pārrakstīt ar valodu URL, ti, pentaxforums.com / sv / lensreviews /, kas, protams atgriež neveiksmi. Vai ir šo labojumu? Es labprātāk izvairītos 301 htaccess maršrutu.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Lūdzu, noteikti vBET opcijas jūsu forumā direktorijā un pārliecinieties, ka Jums ir atbilstoša. Htaccess noteikumus (direktoriju jāpievieno kā aprakstīts rokasgrāmatā).

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    168

Es neesmu pārliecināts, ko tu domā. AFAIK viss ir pareizi konfigurēts vienu rokasgrāmatu.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Iet uz Admin CP -> vBET -> Main un iestatiet "Forum katalogs"

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    168

Tas jau noteikti. Es nedomāju, ka jūs saprast manu problēmu.

Šī tikai attiecas uz forumu, kas darbojas kā saites. Ja forums saites manā mājas lapā, kas ir ārpus foruma direktorija mapi, /lang/ vēl pievieno starp, tādējādi radot 404 kļūdas. Acīmredzot šajā jomā vietas nevar pārtulkot, izmantojot vBET.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

OK - sorry par apjukums. Es tiešām nav saprotams jautājums.

Kā es varu redzēt jūsu forumā lapas tiek tulkots labi.

Tagad apgabalu ārpus foruma direktorijā. Kā jūs varat redzēt šajā forumā vBET atbalsta tulkojumu teritorijā ārpus foruma katalogs - protams, šīm lapām jābūt radīto vBulletin. Tātad, ja jūsu teritorijas ārpus foruma direktorija arī rada vBulletin jums ir iespēja to tulkot.

Kas ir vajadzīgs:
    1. Atsevišķas. Htaccess failu direktorijā kur ir lapas tulkot (jūs atradīsiet piemērotu noteikumus do-ne-upload direktoriju)
    2. Visi URL lapās tulkots ārpus foruma direktoriju jābūt absolūtā (sākot ar http), pretējā gadījumā jums var būt problēmas ar tulkojumu uzskaiti.
    3. Ja šīs lapas ir kādā citā apakšdirektorijā (nav domēna root), tad jums būs konfigurēt "Keep Directories", kas AdminCP-> vBET-> Main

Neskaidrību gadījumā nākotnes jautājumi - tikai lūgt

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    168

Ok, paldies! Es centīšos šo, bet man ir vēl viens jautājums.

Vai ir iespējams tikai atslēgt tulkošanas tajās nozarēs un ir saite pareizi norāda uz url? Man ir nojauta, ka attiecīgais posms netulkos, jo tas nav vBulletin spraudnis (to tikai vaicājumus DB atsevišķi).

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

moman - Man ir custom addon, kas tulkots labi. I pievienoja to uz "Keep Directories"

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    168

Es mēģināšu to ar htaccess failu, bet piecas buki saka, ka tā nedarbosies. Attiecīgais posms nav obligāti jātulko vispār, jo tas ir ļoti tehnisks, tāpēc es tikai vēlos, lai iegūtu ap bug vBET, kas tulko ārējās saites, kas var nebūt daļa no VB.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    168

Es pieteicos htaccess noteikumiem, kā noteikts readme.

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true

RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    Kaut Lapa nav atrasta - PentaxForums.com neatgriezās 404 lapa nav tulkots (acīmredzot, jo nav neviena vbet init tur), un turklāt visas saites no šīs lapas atpakaļ 404, kā vBSEO CRR ir pārtraucis darbu.

Tāpēc pieņemsim tikai pieņemt vienkāršāks risinājums un saglabāt sev galvassāpes:

Kā es varu novērst forumā saites no tulkošana?

Pašlaik, Pentax Lens Pārskats un specifikācija Database - Galvenā indeksa (Saite) pārrakstīt, lai http://www.pentaxforums.com/forums/pl/lensreviews/ (404).

Es gribu saiti nemainās.

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •