Jā labi, es esmu gaida jaunāko release. Tā kā saskaņā ar Michal mēs gaidīt. TĀPĒC es tiešām ceru, ka tas būs pieejams ļoti drīz, jo es esmu zaudēt vairāk un vairāk dalībnieki katru dienu.
Jā labi, es esmu gaida jaunāko release. Tā kā saskaņā ar Michal mēs gaidīt. TĀPĒC es tiešām ceru, ka tas būs pieejams ļoti drīz, jo es esmu zaudēt vairāk un vairāk dalībnieki katru dienu.
Tāpat lūdzu, ņemiet vērā, ka Google Translation API v2 var uzstādīt savas robežas sevi. Tāpat kā Radek rakstīja - jaunāko versiju vBET ir risinājums bloķēto API sniedzējs - mēs pāriet uz citu un ja visi ierobežojumi tiek sasniegti pēc tam manekena translator parāda sākotnējo tekstu. Pieņemsim, ka mēs atbrīvot vakar jaunā versija, bet sakarā ar problēmām ar interneta tā bija pārplānota (es zinu, tas ir niecīgs, bet tas bija nedēļas nogale brauciens un celofāns internets nestrādāja, kā domāt, ka). Šonedēļ mēs atbrīvot citu versiju, kas izlabo problēmu ar marķējumu sniedzēji kā nepieejamus pārāk bieži. Pēdējā versija atzīmē kā nav pieejami, kad jebkāda kļūda nāk no tulkošanas pakalpojumu sniedzējs. Tas nav nepieciešams - mēs atklājām, ka Microsoft Translation API sūta citu sazinās par tādiem jautājumiem kā "serveris ir pārāk aizņemts", "timeout". Šādas kļūdas mums nav apsvērt limiti ir sasniegti. Tāpēc nākamā release būs salabot un apsvērt tulkošanas sniedzējs nav pieejama tikai īpašās ziņas, kas skaidri saka, ka limitu tiek sasniegts.
Atbildot uz jautājumu par to maksā Google Translation API v2. Lūdzu dodieties uz Admin CP - > vBET - > tulkošanas pakalpojumu sniedzējiem un jūs atradīsiet tur aprakstu kā sākt ar Google Translation API v2 (tur ir saites un skaidrojums, kā iegūt API atslēgu). Lūdzu, atcerieties, ka v2 ir samaksāta, lai varētu apsvērt, lai pārbaudītu robežas, varbūt noņemt dažas valodas un ignorēt dažas lapas, lai būtu lētāk. Cenas tiek kontrolētas ar Google, tāpēc mēs nevaram mainīt.
Vai jums nepieciešama palīdzība šeit?![]()
Es tikai ceru, ka es varētu izmantot jauno versiju ar bezmaksas API! Man nav problēmu ar dodas, lai apmaksātu, bet google vajadzībām kredītkarti, un dzīvot un strādāt Ķīnā un viņi nepieņem jebkuru Ķīnas kredītkaršu maksājumu. Tāpēc es esmu ieskrūvē. Es centos, lai uzzinātu par microsoft maksā API, bet nevarēja atrast, kur pieteikties, ka.
Nākamās relīzes joprojām atbalstīs Google Translation API v1 (tik ilgi, kamēr tā pastāv) un bezmaksas Microsoft Translation API (tik ilgi, kamēr tā pastāv).
Ja jums ir jautājumi par Microsoft Translation API maksājumu lūdzu uzdot šeit: mtcont@microsoft.com
Saskaņā ar informāciju, kuru mēs saņēmām no Microsoft pēc 30 marts 2012 ikvienam būs spiesti izmantot samaksājis versiju Microsoft Translation API pat, ja vēlaties izmantot tikai 2 miljoniem bezmaksas rakstzīmes/mēnesī. Tas nozīmē, ka Microsoft būs vēl bez šīs kvotas. Joprojām būs nepieciešams izmantot Microsoft Azure Marketplace:
Vai jums nepieciešama palīdzība šeit?Sākotnēji Ievietoja Mail from Microsoft
![]()
Pēdējo reizi vBET; 19-10-11 pie 21:18.
Paldies par info Michal. Tātad cilvēki bez kredītkartes nevarēs izmantot google vai Microsoft. Tātad vBET būs nekādas jēgas man. Tas ir patiesi arvien sliktāko jaunumi!
Es neesmu pārliecināts par Microsoft maksājumu metodes tagad. Un, protams, mums nav ne jausmas vai Google pievieno jaunu maksājumu metodes - tas ir ārpus mūsu ietekmes. Lūdzu, pajautājiet Google vairāk maksājumu metodes.
Arī saskaņā ar šo informāciju no viena no mūsu lietotājiem: http://www.vbenterprisetranslator.co...ID-MS-API.HTML
Microsoft ir abonements (nevis, piemēram, Google, kas iekasē par fly) - lai tā būtu pieejama atlīdzināt ar daudzām metodēm. Es saprotu, ka Google ir atļauts iekasēt automātiski. Bet Microsoft ir tikai abonējams pakalpojums, tāpēc tas būtu jāļauj norēķināties ar kādu metodi (sākumā). Tikai lūdzu to pārbaudīt. Mēs tur iet pēc nākamā laidiena vBET 4. x. Šajā brīdī mēs nezinām detaļas vēl.
Vai jums nepieciešama palīdzība šeit?![]()
Es tikai modernizētas 4.4.4 un pēc 2 minūtēm man neviens pakalpojumu sniedzējs pieejams tulkojums. Sasniegts limits for google un Microsoft. Bot no šiem pieprasa kredītkarti, lai iet maksā API, vai jūs iet par abonementu vai ne. (Microsoft) Tāpēc tagad vBET ir ne izmantot, lai mani, un es esmu pārliecināts, ir daudz foruma īpašnieki bez kredītkartes vai kas nevar atļauties apmaksātu tulkojumus. Tas ir murgs!
Ja jūs esat sasniedzis robežas tad jums vienkārši ir jāgaida līdz brīdim, kad tā atkal ir pieejama. Lūdzu, ņemiet vērā, ka Microsoft ir katru mēnesi un katru stundu robežas; Tātad, ja jūs vēl nesasniedza savu mēneša limitu, tad jums būs jauni tulkojumi drīz (vBET pārbaudes ik pēc 10 minūtēm vai sniedzējs atkal ir pieejams).
Google ir pārliecināts, ka otrais ierobežojums (mēs nezinām ko citu).
Lūdzu, ņemiet vērā, ka Microsoft pat pēc marts 2012 sniegs API bezmaksas ikmēneša 2 miljoniem rakstzīmju ierobežojumu (tagad ir 4). Mums nav ne jausmas, būs jāsamazina vai ne. Šajā brīdī ir zināms, būs pieejams bezmaksas limitu.
Par cenu un maksājumu metodes - vēlreiz lūdzu sazinieties ar tulkošanas pakalpojumu sniedzējiem - ko jūs gribat no mums darīt?...: /
Mēs pievienosim atbalsta vairāk API, ja iespējams. Mums vēl nav ietekmes uz noteikumiem 3rd puses tulkošanas pakalpojumu sniedzējiem. Lūdzu virzīt jautājumus tieši uz vietām, kur tos var atrisināt.
Pēdējo reizi vBET; 21-10-11 pie 03:04.
Es neesmu vainojot jums par šo Michal, es zinu, tā nav jūsu vaina. Fakti ir tikai, ka man būs iespēja izmantot vBET ar bezmaksas API! Mans forums ir pārāk liels, un robežas ir sasniedzis 30 sekunžu laikā. Tātad ko labu, kas dara mani? Un es jau sazinājies ar tulkošanas pakalpojumu sniedzēju. Nav citu veidu, kā samaksāt. Tātad vēlreiz, tā nav tava vaina, bet tā novecojušiem vBET liels forums.(Ja jums nav kredītkartes) Un tas ir fakts!Par cenu un maksājumu metodes - vēlreiz lūdzu sazinieties ar tulkošanas pakalpojumu sniedzējiem - ko jūs gribat no mums darīt?...: /
Mēs pievienosim atbalsta vairāk API, ja iespējams. Mums vēl nav ietekmes uz noteikumiem 3rd puses tulkošanas pakalpojumu sniedzējiem. Lūdzu virzīt jautājumus tieši uz vietām, kur tos var atrisināt.
Tik ilgi, cik jūs varat, lūdzu, palieciet ar vBET - mēs meklējam citus tulkošanas pakalpojumu sniedzējus, tirgus mainās visu laiku...
-Ja jūs neizmantojat Google v1 vairs lūdzu izslēgt arī kešatmiņas tīrīšana. Ļaujiet kešatmiņas aizbērt. Es zinu, jums ir liels forums, bet pieņemot, ka esat to kešoto varbūt bez ierobežojumiem būs pietiekami, lai segtu jaunās ziņas. Arī jūs varat iestatīt vBET ignorēt dažas lapas, kas, Jūsuprāt, nav svarīgi, tulkošanai. Piemēram - RSS kanāli mainās visu laiku. Varbūt dosiet tulkojumus no arhīva... Varbūt citās vietās...
Drīzumā - mēs iesakām apsvērt kā joprojām izmantot vBET ar jaunu ierobežojumu uzdeva 3rd puses tulkošanas pakalpojumu sniedzējiem. Un atkal - mēs vēlamies, lai atbalstītu vairāk.
Vai jums ir nepieciešams vairāk palīdzēt šeit? Vai mēs kā var iestatīt jautājumu atrisināt?