Taip pat, aš laukiu naujausią. Kaip Pasak Mikal mes laukti. IR aš tikrai tikiuosi, ji bus prieinama labai greitai, kaip aš prarasti daugiau ir daugiau narių kiekvieną dieną.
Taip pat, aš laukiu naujausią. Kaip Pasak Mikal mes laukti. IR aš tikrai tikiuosi, ji bus prieinama labai greitai, kaip aš prarasti daugiau ir daugiau narių kiekvieną dieną.
Taip pat atkreipkite dėmesį, kad "Google" vertimo API v2 galite nustatyti savo ribas sau. Kaip Radek parašė - būti tirpalo naujausias vBET versijos, užblokuotas API teikėjo - mes pereiti į kitą ir nepasiekus visų ribų tada manekeno vertėjas rodo originalų tekstą. Mes prielaidą, kad išleisti vakar naują versiją, tačiau dėl problemų su interneto ji buvo atidėti (žinau, kad jis yra nereikšmingas, bet tai buvo savaitgalis, kelionę ir celofano interneto neveikia kaip spėti, kad). Šią savaitę mes bus išleisti kitą versiją, kuris ištaiso problemą su ženklu teikėjų, negalima pernelyg dažnai. Paskutinė versija ženklai kaip negalimas, kai visus klaida yra iš vertimų paslaugų teikėjas. Tai nėra būtina - mes atrado, kad Microsoft vertimo API siunčia skirtingų bendrauja už klausimus, pavyzdžiui, "serverio pernelyg užimtas", "laiko". Dėl tokių klaidų, mes neturime apsvarstyti, kad būtų pasiektos ribas. Todėl kitą išleidimą bus pataisyti ir apsvarstyti vertimo teikėjas, negalima tik specialius pranešimus, kuris aiškiai sako, kad riba pasiekiama.
Atsakydamas į klausimą apie sumokėtą "Google" vertimo API v2. Prašome tiesiog eikite į Admin CP - > vBET - > vertimo paslaugų teikėjų ir rasite ten aprašymas kaip pradėti su "Google" vertimo API v2 (nėra nuorodą ir paaiškinimas kaip gauti API raktas). Atminkite, kad v2 yra mokama, galite apsvarstyti patikrinti ribas, gal pašalinti kai kurias kalbas, ir nepaisyti kai kurių puslapių, kad pigiau. Kainos, kontroliuoja Google, todėl mes negalime pakeisti jį.
Ar jums reikia daugiau pagalbos?![]()
Aš tiesiog tikiuosi, kad aš galėsiu naudotis nauja versija su nemokamai API! Aš neturiu problemų su vyksta į sumokėtos bet "Google" reikia kredito kortelės, kad gyventi ir dirbti Kinijoje ir jos nepritaria bet Kinijos kreditinės kortelės mokėjimo. Taip esu varžtais. Sužinoti apie microsoft, mokama API bandė, bet nepavyko rasti kur kreiptis, kad.
Kitą pranešimai bus dar paramą "Google" vertimo API v1 (, kol ji egzistuoja) ir nemokamai Microsoft vertimo API (kol ji egzistuoja).
Jei turite klausimų apie mokėjimus už Microsoft vertimo API klauskite čia: mtcont@microsoft.com
Atsižvelgiant į informaciją, kuri mes gavome iš Microsoft po 2012 m. kovo 30 d. visiems bus priversti naudoti sumokėtos versiją, Microsoft vertimo API net jei jums naudoti tik 2 milijonus nemokamai simbolių per mėnesį. Tai reiškia, kad Microsoft bus vis dar laisvas šios kvotos. Vis dar reikia naudoti Microsoft Azuras rinkoje:
Ar jums reikia daugiau pagalbos?Originally Posted by Mail from Microsoft
![]()
Paskutinį kartą redagavo vBET; 19-10-11 prie 21:18.
Ačiū už info Mikal. Taigi žmonių be kredito kortelių negalės naudoti google ar Microsoft. Taigi todėl vBET bus ne naudoti man. Tai yra tikrai pats blogiausias Naujienos kada nors!
Aš nesu tikras, apie Microsoft mokėjimų metodų dabar. Ir žinoma, mes turime ne idėja nėra "Google" bus pridėti naują mokėjimo metodai - tai iš mūsų įtaka. Prašome Google praπyti daugiau mokėjimo būdai.
Taip pat pagal šią informaciją iš vieno iš mūsų vartotojai: http://www.vbenterprisetranslator.Co...ID-MS-API.html
Microsoft yra prenumeratos (ne kaip Google, kurios skrydžio mokesčiai) - Todėl ji turėtų būti galima mokėti su daug būdų. Suprantu, kad "Google" turi būti leista nustatyti už automatiškai. Tačiau Microsoft turi tik prenumeratos, todėl ji turėtų būti leista sumokėti bet kokiu metodu (iš anksto). Prašome patikrinti jį. Mes ten eiti po kito paleisti vBET 4.x. Šiuo metu mes nežinome detales dar.
Ar jums reikia daugiau pagalbos?![]()
Aš tiesiog modernizuota 4.4.4 ir po 2 minučių aš jokių vertimo teikėjus. Pasiektas ribines google ir Microsoft. Robotas šių reikalauja kredito kortelės eiti sumokėtos API's, ar jums eiti prenumeratą ar ne. (Microsoft) Taigi dabar vBET yra ne naudoti man, ir aš tikiu, kad yra daug forumas, savininkams be kredito kortelės, ar kad negali sau leisti mokamas vertimus. Tai košmaras!
Jei turite pasiekė ribas tada turite tik laukti, kol ji bus prieinama dar kartą. Prašome Atkreipkite dėmesį, kad Microsoft yra kas mėnesį ir valandos apriboti, taigi jei jūs nepasiekė savo mėnesinių kvotų apribojimo dar, tada jūs turite naują Vertimai greičiau (vBET patikrinimai kas 10 minučių, ar teikėjas yra prieinama dar kartą).
"Google" yra tikrai antrą riba (mes nežinau ką dar).
Atkreipkite dėmesį, kad Microsoft net po 2012 m. kovo laisvai teikti API su mėnesio riba 2 milijonai simbolius (dabar yra 4). Mes turime ne idėja bus būti iškirpti, ar ne. Šiuo metu yra žinoma, kad bus galima laisvai riba.
Apie kainas ir mokėjimų metodų - vėl prašome susisiekti su vertimo paslaugų teikėjų - ką jūs tikitės mums padaryti apie tai?...: /
Mes pridėti daugiau API kai įmanoma parama. Dar mes neturi įtakos 3rd šalis vertimo paslaugų teikėjų sąlygomis. Prašome tiesiogiai klausimus tiesiogiai į vietas, kur tie gali būti išspręsta.
Paskutinį kartą redagavo vBET; 21-10-11 prie 03:04.
Aš esu ne kaltina jums šį Mikal, aš žinau, tai ne tavo kaltė. Faktai yra tiesiog, kad aš negalės naudoti vBET su nemokamai API! Mano forumas yra per didelis, ir ribų yra pasiektas per 30 sekundžių. Taigi kas gerai daro kad? man Ir aš jau kreipėsi vertimo paslaugų teikėjų. Nėra kito būdo mokėti. IR vėl, ne tavo kaltė, bet ji neaktualios vBET didelis forumai.(Jei neturite kreditinės kortelės) Ir tai yra faktas!Apie kainas ir mokėjimų metodų - vėl prašome susisiekti su vertimo paslaugų teikėjų - ką jūs tikitės mums padaryti apie tai?...: /
Mes pridėti daugiau API kai įmanoma parama. Dar mes neturi įtakos 3rd šalis vertimo paslaugų teikėjų sąlygomis. Prašome tiesiogiai klausimus tiesiogiai į vietas, kur tie gali būti išspręsta.
Tol, kol galite Prašome likti su vBET - mes ieškome kitų vertimo paslaugų teikėjų, rinkos keičiasi visą laiką...
Taip pat - jei jūs nenaudojate Google v1 daugiau prašome išjungti talpyklos valymas. Tegul užpildyti talpyklos. Žinau, jūs turite didelis forumas, bet darant prielaidą, kad jūs jį talpyklinių gal nemokamai ribos bus pakankamai padengti naujus pranešimus. Taip pat galite nustatyti vBET ignoruoti kai kurių puslapių, kuris, jūsų nuomone, nėra svarbu, kad vertimas. Pavyzdžiui - RSS kanalus keičiasi visą laiką. Galbūt jums bus atsisakyti vertimo dėl archyvas... Gal kitose vietose...
Netrukus - mes rekomenduojame svarstyti, kaip vis dar naudoti vBET su naujų apribojimų, įdėti 3rd šalis vertimo paslaugų teikėjų. Ir vėl - mes norime palaikyti daugiau.
Ar jums reikia daugiau pagalbos čia? Ar mes nustatyti klausimas, kaip išspręsti?