Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 8 gada 8

Thread: Running viesu cache no CDN?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Default Running viesu cache no CDN?

Esmu ievērojis, ka ir burtiski miljoniem faili tiek izveidoti viesu failu kešatmiņu. Man bija jautājums, ja tas būtu vērts apkalpo šos failus nost no CDN, lai saglabātu mazliet joslas uz web servera. Vai tur ir vienkāršs veids, kā to izdarīt?

Es pašlaik izmanto MAX CDN spaini. Man nav nepieciešams, lai augšupielādētu viesis cache failus CDN, jo tas ir spogulis, bet tas būtu īpaši labu iezīme ir nevis vienkārši atspoguļojot visu.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Lūdzu, ņemiet vērā, ka Guest cache piedāvā pilnu kešatmiņā failus tikai tiem lietotājiem, kuri nav pieteicies collas Tātad, pirms šādu failu plūst vispirms mums ir jāatzīst tas lietotājs ir autorizējies, reālā sistēmā. Arī jums ir nepieciešams, lai pārliecinātos, ka visi radītie faili nāk uz vēl vienu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka svarīgas lapas pēc noklusējuma cache laiks, lai dzīvotu, ir tikai 1 stundu. Un gadījumā, ja jūs atzīt, ka dažas lapas ir kešatmiņā, tad jums ir novirzīt tur dažās iekšējā veidā (nevar būt ar pārlūkprogrammu, pretējā gadījumā Google go crazy), nevis straumēšanas no nekustamā forums. tāpēc var būt dažas problēmas. Īpaši ka vBET atzīst tas cache ir aktuāla pēc faila metadatiem, tāpēc ir pieņemts, ka fails eksistē lokālās failu sistēmas tiesības tagad (vēl tā varētu būt tukša datne tikai, lai saglabātu metadatus).

Es nezinu detaļas CDN - jūs varat sniegt saites uz lapu ar papildus info par to? Šajā brīdī man nav enought zināšanas pateikt, kā tieši to izdarīt.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Kā es redzu tas ir par statisko saturu. Viesu cache nav statiska:
    1. To izmanto tikai viesiem
    2. Tas ir atjaunots diezgan bieži (pēc noklusējuma reizi stundā)

Es iesaku uzdot jautājumu MaxCDN par ierobežojumiem un iespēju to izmantot šādā gadījumā.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Viņu pakalpojumu var izmantot, piemēram, failu depozitārijs, mehānisms vienkārši ir būt tur, lai augšupielādētu un lejupielādēt no viņu "drive". Kaut ko līdzīgu Amazon S3 var būt labāks variants, jo tai obligāti nav jābūt izplata dažādiem serveriem. Es domāju, galvenais ir tas, ka viesu cache aizņem tik daudz vietas uz mana servera, tas kļūst dārgāks, lai backup visam. Tikai krievu mape bija 23GB pirms es iztīrīt to.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Jūs varat izlaist cache direktorija laikā backup vai atspējot Viesu Cache dažām lapām. Kaut kas par kaut ko - jūs izmantojat vairāk cietā diska (kas ir lēti), un paldies, ka mazāk atmiņas un CPU. Viesu cache kešatmiņas pilns HTML produkcija - tas ir kāpēc tas ir dārgi, cietā diska vietas, un tas ir kāpēc tas ir tik liels, lai jūsu CPU un atmiņas.

Par tā glabāšanu ārpus serverī - mēs neatbalstām to tieši tagad. Mēs varam palīdzēt dodot mājienus par to, kā tā darbojas tagad, un kur meklēt, ja jūs vēlaties darīt modifikācijas.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Es domāju, galvenais iemesls, kas vēlas uzglabāt lietām CDN ir ātrums (serveris būs tuvāk lietotājs), un, ja faili, piemēram, ka tiek saglabāti manu failu sistēma, viņi iet uz backup disku, kas var saņemt dārgi, it īpaši ja jums ir uzglabātu gigs failus, Jums nav nepieciešams, lai backup.
    Pēdējo reizi tavenger5; 22-09-11 pie 23:11.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

FYI, pirms es sāku izdzēšot kešatmiņu mapes mana vbet_guestcache mape virs 280g. Tas ir daudz vietas, vienu pieteikumu par sākšanu. Nemaz nerunājot man ir tikai 10 tulkojumus iespējots.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •