Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 4 gada 4

Thread: Vai es varu atslēgt vbet blogā?

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    1

Default Vai es varu atslēgt vbet blogā?

Man ir īpaša konfigurācija manā VB4 ja forums ir par site.com / forum un blog ir par blog.site.com un ir katram lietotājam profili ir uz [lietotājvārds] site.com un. Savā blogā par [lietotājvārds]. Vieta .com / blog (tas viss ir darīts ar vBSEO).

Es esmu mēģinājis uz testa servera savu brīvo vBET v2 bet blogiem un profilus nevar pārtulkot, lai es gribētu atslēgt šajās lapās. Vai ir iespējams?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Jā, jūs varat atspējot blogus pilnībā versiju, izmantojot Admin CP -> vBET -> Tulkošanas Iespējas -> Ignorēt URL - Jūs varat vienkārši noteikt, ka '/ Blog'.
    Tas nav darbs par lietotāju profilus, jo nav vienotas URL (izņēmums .site.com, bet tas varētu ignorēt visu). Mazo vBET kodu izmaiņas var atrisināt šo problēmu (vietā, kur Ignorēt URL tiek pārbaudīts, mēs varam pārbaudīt arī, vai ir profila lapu, izmantojot THIS_SCRIPT vērtības).

Ignorēt URL iespēja nav pieejama bezmaksas versija.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Sep 2011
    Atrašanās vieta
    http://yuforum.net
    Atbildes
    7

Admin CP -> vBET -> Tulkošanas Options -> Ignorēt URL

Lūdzu pasakiet man ... Kā var ignorēt konkrētu forumu (s) ANO vBET 4.4.x ... examle ... Šajā forumā ...

Man ir apmēram 140 publiskos forumos ... un es vēlos tulkot tikai pusi manu klāja ... tikai dažas diskusijas forumos ... aptuveni 70 forumi ...

Man ir nodot visu šo 70 forumos ... Ignorēt URL ... vai kas?

Būs labi, lai pievienotu jaunu līdzekli ... Iekļaut / Izslēgt forumos ... forums ids atdalot ar komatu ... vai atlasiet (CTRL + klikšķis), raganu forumos iekļaut vai izslēgt ...

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Tajā brīdī vBET atbalsta ignorējot ar daļu no URL. Attiecībā uz funkciju pieprasījumiem, lūdzu, atvērt jaunu pavedienu iezīme pieprasījums sadaļā.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •