Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 4 з 4

Тэма: Ці магу я адключыць vbet у блогу?

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    1

Default Ці магу я адключыць vbet у блогу?

У мяне ёсць пэўная канфігурацыя ў маім VB4 дзе форум знаходзіцца на site.com / форум і блог на blog.site.com і кожны профілі карыстачоў на [імя карыстальніка]. Site.com і іх блог на [імя карыстальніка]. Сайт . com / блога (усё гэта робіцца vBSEO).

Я спрабаваў на тэставым серверы бясплатнага v2 vBET але блогі і профілі не могуць быць пераведзены таму я хацеў бы, каб адключыць у гэтых старонках. Ці магчыма гэта?

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Так, вы можаце адключыць блогі ў поўную версію, выкарыстоўваючы Адмін -&ГТ; ад vbet -і GT; налады -&ГТ перакладу; Ігнараваць URL-адрасоў - Вы можаце проста ўсталяваць там '/ Блог.
    Ен не будзе працаваць для карыстацкіх профіляў, так як няма агульных URL-адрас часткі (акрамя .site.com але гэта будзе ігнараваць усе). Невялікі вбет мадыфікацыя код будзе вырашыць гэтую праблему (у месцы, дзе Ігнараваць URL правяраецца мы можам праверыць, таксама гэта старонка профілю выкарыстання THIS_SCRIPT значэнне).

Ігнараваць URL-адрасоў опцыя не даступная ў бясплатнай версіі.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасень 2011 г.
    Месцазнаходжанне
    http://yuforum.net
    Паведамленняў
    7

Панэль адміністратара -> vBET -> Параметры Пераклад -> Ігнараваць URL-адрасоў

Скажыце, калі ласка ... Як ігнараваць пэўны форум (ы) ААН vBET 4.4.x ... examle ... гэты форум ...

У мяне ёсць каля 140 грамадскіх форумах ... і я хачу перавесці толькі полупансион мой ... толькі некаторыя абмеркавання форумах ... каля 70 форумаў ...

Я павінен пакласці ўсе гэтыя 70 форумаў у ... Ігнараваць адрасы ... ці што?

Будзе выдатна, каб дадаць новыя функцыі ... Уключыць / выключыць форумах ... форум ідэнтыфікатараў, падзеленых коскамі ... або абярыце (CTRL + клік) форумах ведзьмы для ўключэння або выключэння ...

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

У гэты момант vBET падтрымлівае ігнараванне часткай URL. Для функцыянальнасці, калі ласка, адкрыйце новую тэму ў раздзеле характарыстык запыце.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •