Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 3 123 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 21

Thread: ¿Kā nokonfigurēt redaktoru pogu produktu bbcodes?

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2011
    Atbildes
    32

Default ¿Kā nokonfigurēt redaktoru pogu produktu bbcodes?

I live in divvalodu kas akcijas spāņu un katalāņu kā valodas.

Spāņu kā noklusētie ir iestatīti forumā valodu, bet daudzi lietotāji var kontekstuāli pāriet no spāņu katalāņu atkarībā no vītne / forumos apmeklē.

Daudzi lietotāji peļņu ziņu redaktora poga, kas varētu vienkārši ievietot katalāņu produktu bbcodes jo vajadzīgās ziņas.

[Lang = ca] .... [/ Lang]

Es esmu mēģinājis, lai apkopotu šo pogu ar roku, bet teksts ir tikai iekļauj ziņojumā (bbcodes), un nav izpildīts kā produktu komandu.

Vai ir vienkāršs risinājums šai?

Pēdējo reizi forosmb; 16-07-11 pie 14:56.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Ir iespējami vienkāršu risinājumu jautājums Jums ir:
    1. Ieslēdziet automātisko valodas noteikšanu (vBET iespējas Admin CP) - lietotāji būs tikai rakstīt ziņas, un vBET būs nepārskatāmas to lang BBCode automātiski
    2. Force lietotājiem noteikt savu noklusējuma valoda (arī opcija vBET) - kad lietotājs ir noteikti savu noklusējuma valoda otrai, ka foruma valoda, tad vBET automātiski pievienotu redaktoram BBCode iespēja (nepatīk pogas, bet, piemēram, radio pogas - wrap valodā, kuru, vai ne) - jūs varat redzēt, kā tā darbojas pat par mūsu forumu - vienkārši iestatīt noklusējuma valodu uz citu, izņemot angļu (izmantot User CP).

Pastāstiet jums nepieciešama palīdzība?

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Nav atbildes - uzskatīja atrisināta. Ja nē, lūdzu rakstīt šeit

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2011
    Atbildes
    32

Paldies par atbildēm.

Neviens no šiem risinājumiem pielāgoties 100% manām vajadzībām though.

Man negribētos piespiest mani lietotāji izvēlēties valodu profilā, jo vairums no viņiem mainīt rakstīšanas valodu starp vītnēm vai tēmas.

Turklāt google auto valoda atklāt nemontē, vai nu. Tas attiecas tikai uz Posts Tagged kā [lang], un lielākajā daļā lietotājiem bez profila piešķirts valodā, šādā veidā nav funkcionāla.

Man ir vēl viens svarīgs jautājums, kas ir tas, ka valoda ir izvēlēts profils var tikt atgriezti tikai "nav atlasīts". Es uzstāju mans lietotājiem nav noteikts valodas lietošanai vai profilā (tas ir reāls divvalodu kontekstā) un pēc testa konfigurācijas viņi redz fiksētu asignation, ka viņi var atgriezties. Mums tad būtu noteikt, ka.

Mans ierosinājums valodas tag pogas redaktors ir elastīgāks un piedāvā functionlity vairāk "pēc pieprasījuma", lai lietotāji no mana viedokļa.

Jums ir arī jāapzinās, ka, pievienojot sekundāro Lietotāju grupas kā jūsu produktam ietekmē ļoti bieži UserGroup albumus konfigurāciju. "0" noklusēto albumu attēla izmērs ir neierobežota izmēra un overides citu posible UserGroup albumu kopa. Tā ir daļa no vBulletin UserGroup mechanics, bet tas būtu vislabāk, lai radītu jaunu valodu Lietotāju grupas ar kādu nosaka ne bezgalīgs lielums albumu atļaujas.

Paldies par jūsu atbalstu.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Google auto atklāt darbojas tikai idejas, kas nav atzīmēts kā [lang] (nav nepieciešams pārbaudīt, ja tas jau ir noteikts). To īsteno iestatīt [lang] par lietotāju atreferējums automātiski, un tā darbojas uz visiem lietotājiem neatkarīgi no tā, vai tiem ir paziņojis par savu noklusējuma valoda, vai ne. Jūs pārprast kā tā darbojas. Ja jūs domājat, ka tas darbojas nepareizi nav jūsu forumu - lūdzu, atvērt jaunu pavedienu jauns jautājums.

Lūdzu, atveriet jaunu pavedieni par savu jauno jautājumiem - tas ļaus mums mange jūsu jautājumiem atsevišķi un uzturēt tīru izdošanas vēsturi. Mēs nevaram pārvaldīt daudzus jautājumus viens pavediens. Tātad, lūdzu, atvērt jaunu pavedieni par UserGroup izsniegšanas un auto atklāt, ja jūs domājat strādā nepareizi uz jūsu forumā.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka, pievienojot pogu valodai BBCode ir daži jautājumi. Vai jūs tiešām vēlaties, lai jūsu lietotāja katru reizi, lai noklikšķiniet uz pogas un atlasiet vienu no 53 valodām, konstatējot, vispirms, protams, par šādiem ilgtermiņa sarakstā. Lūdzu, ņemiet vērā, ka faktiskās šķīdumu, nav vakariņām šādu jautājumu. Un tas tiek darīts nolūkā, lai izvairītos no šādu jautājumu. Arī tādi "pēc pieprasījuma" funkcionalitāti nav pamata vispār. Kurš būs rakstīt savu vēstījumus citās valodās? Katrs dažādu valodu, un katru reizi ziņu izvēlieties, kādā ziņa tas ir? ... Ever, ja kāds vēlas, tas ir labāk izmantot auto atklāšanu par šo, nevis spēks lietotājs var izvēlēties pats.

Jūs nevēlaties, jūs piespiest lietotājam iestatīt noklusējuma valodu, bet vēlaties, lai piespiestu viņu to darīt katru reizi, kad viņš raksta ziņu? ... Tāpat jums nav, lai liktu savam lietotājam iestatīt noklusējuma valodu - lūdzu izmantojiet automātisko valodas noteikšanu. Tā ir paredzēta, lai šādos gadījumos, un tas strādā OK. Jūs pārprast kā tā darbojas.

Lietotājs noklusējuma valoda nav noklusējuma vBulletin valodas lietošana. Tas nav ietekmes uz jebko, bet redaktori. Kāpēc jūs vēlaties, lai atiestatītu to?

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2011
    Atbildes
    32

Man nav vajadzīga pogas 53 valodās, tikai vienu, kas nav netieša vienu.
    Un es nebūtu spēkā, lietotājam neko. In sliktākajā gadījumā, es varētu sevi rediģēt un pievienot tagus ar vienu vienkāršu klikšķi, tagad nevar atļauties.

Es atvērt pavedienu uz automātiskās tulkošanas jautājumu, jo tiešām tas nedarbojas ok manā forumā.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Tātad, ja vēlaties to tikai vienā valodā, tad lūdzu, ņemiet vērā, ka vBET automātiski pievieno kaut kā tā. Ja lietotājs ir izvēlējies savu noklusējuma valoda, un tas ir cits, ka forums noklusējuma valodu, tad vBET papildinās katrai redaktors opciju, kas ļaus automātiski necaurredzamu lietotāja ziņu lang BBCode. Tas nav pogu, bet radio poga - ļauj ieslēgt (tas ir uzstādīts pēc noklusējuma) vai izslēgt to. Jūs varat redzēt, kā tā darbojas uz mūsu forumu, iestatot noklusējuma valodu uz citu, izņemot angļu.

Ja to lieto, tad redaktors nosūta papildu datus serverim. Tas ir parametrs nosaukts vbet_postInLanguage un tā vērtība ir valodas kods, kas jāiekļauj lang BBCode. Tātad, ja jūs vēlaties, lai uzstādītu savu pogu, tad varat sūtīt pa redaktors veidā šī datiem, kad poga tiek noteikts, vai arī jūs varat noteikt pogu klienta pusē loģika (Java Script), kas noslēgs / iztīt redaktors, kad poga ir iestatīts / atiestatīts. Šķiet, ka ir simper tikai iestatīta / atiestatīta vērtība slēpto vbet_postInLanguage jomā (kuru varat pievienot ar savu pogu).
    Tas nebūs nepieciešama Java Scripts vispār, ja Jūsu poga tiks rūtiņas lauks (tā vietā, lai slēptu viens, kas vērtība ir noteikts pogu). Tas, šķiet, ir vieglākais veids - vBET, kad saņem šo parametrs, kas rūpēsies par iesaiņošana ziņu lang BBCode uz servera pusē

Es iešu uz savu jaunu pavedieni, lai atbalstītu jūsu citiem jautājumiem. Vai jums ir nepieciešams vairāk atbalstīt ar šo vienu?

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2011
    Atbildes
    32

Paldies par jūsu atbalstu. Es neredzu radio pogas valodu izvēle manā 3.7.3 versijā forum.I mēģināsim aktivizēt it.We galā tik un sarežģītu situāciju. Vairums divvalodīgiem lietotājiem nevēlētos redzēt nevienu vietu tulkota vidū gan labi zināms languages.But mums ir zīme kaut kādā veidā katalāņu amatu piedāvāt tulkojumi daži tikai spāniski runājošie users.In conjuction ar automātisko noteikšanu, mēs gribētu ieguvums iespēja "nulles" karogu, kas ļautu izvairīties no translltion uz user.That veidā gan katalāņu un spāņu amatu parādīsies eksemplāros, un tikai ārzemnieks un ne divvalodu lasītājiem būtu nepieciešams tulkojums aktivizēšanas forum.I apreciate savu produktu, un es domāju, ka ir lielu darbu. Es atzīstu, mūsu vajadzības ir diezgan savdabīgs, bet mēs vēlamies, lai lietotāji patiešām apmierināti ar valodu konfigurāciju vietā.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2011
    Atbildes
    32

Es redzu līniju plūsmas tiek zaudēta, kad rediģējat ziņas šajā forumā.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Ja jūs vēlaties ir 0 karogs, tad, lūdzu, izmantojiet notranslate BBCode tas netiks tulkots vispār - tas nozīmē ne jebkurā valodā. Lūdzu apsvērt, ir tas, ko patiešām vēlaties - ja jūs atbalstīt arī citas valodas (ne tikai tās, 2), tad daudz ziņojumi netiks tulkoti vispār.

Šis ir piemērs notranslate BBCode izmantošana: This will not be translated at all

Arī tulkojumu divvalodīgiem lietotājiem nevajadzētu būt problēma - jums ir iekļautas sākotnējo ziņojumu.

Ja jūs wan, piemēram, katalāņu ziņu nav tulkots par valodu X (bet citi, tulkots), tad jums būs:
    1. ir kas atzīmētās ziņas, katalāņu
    2. modificēt vBET kods BBCode apstrādei, pievienojot nosacījumu, kas atgriezīs sākotnējo tekstu par šo tulkojumu pāri.

Lappuse 1 gada 3 123 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •