Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 2 gada 3 FirstPirmkārt 123 JaunākieLast
Rezultāti 11 līdz 20 gada 21

Thread: vBGallery integrācijas problēmas.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    257

Pirms mēģināt otrais variants, man tagad:

Brīdinājums: Include (dirnameVBET_FORUMDIR / index.php) [function.include]: Neizdevās atvērt plūsmā: Nav šādu failu vai direktoriju / Home / windows / public_html / galerija / vbenterprisetranslator_front_controller.php on line 35

Brīdinājums: Include (dirnameVBET_FORUMDIR / index.php) [function.include]: Neizdevās atvērt plūsmā: Nav šādu failu vai direktoriju / Home / windows / public_html / galerija / vbenterprisetranslator_front_controller.php on line 35

Brīdinājums: Include () [function.include]: Neizdevās atvērt "dirnameVBET_FORUMDIR / index.php" iekļaušanai (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / Home / windows / public_html / galerija / vbenterprisetranslator_front_controller.php on line 35

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    257

OK ... blah ... žēl .... nepareizi vēlreiz. Es tagad aizstāj dirname (__FILE__) līdz VBET_FORUMDIR, bet tagad es varu saņemt šo:

Brīdinājums: Nepieciešama (/ includes / class_bootstrap.php.) [function.require]: Neizdevās atvērt plūsmā: Nav šādu failu vai direktoriju /home/windows/public_html/vb/bootstrap.php on line 30

Brīdinājums: Nepieciešama (/ includes / class_bootstrap.php.) [function.require]: Neizdevās atvērt plūsmā: Nav šādu failu vai direktoriju /home/windows/public_html/vb/bootstrap.php on line 30

Fatāla kļūda: Nepieciešama () [function.require]: Neizdevās atvērt vajadzīga ". / Includes / class_bootstrap.php" (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in /home/windows/public_html/vb/bootstrap.php on line 30

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    257

Labi, tā man būs jāgaida citu dienu.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Es esmu gatavojas pārbaudīt, kādi jums ir tur tagad.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    257

OK, paldies!

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

I pārbauda faktiskā php direktorijā, izpildot getcwd () un rezultāts ir: / Home / windows / public_html / gallery
    Es mēģināju izmantot chdir (VBET_FORUMDIR); priekšā kontrolieris, bet tā rada citi jautājumi.

Kā es rakstīja jūs izmantojat tagad neatbalsta redirections veidā. I tērēt daudz laika un rast risinājumu. Ja vēlaties mūs strādāt vairāk par šo, lūdzu, nopērciet integrācijas dienests. Vai vienkārši izmantot tikai .htaccess, nevis vBSEO iekšējā redirections.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    257

Veids, kā integrēt to ar vbseo ir labākais veids iespējams. Un tagad man pateikt, jūs neatbalsta ", ka" tā ir nedaudz nesaprātīgs IMHO.
    Šī mod darbojas 100% pareizi, vBulletin ar vbseo. Bet tāpēc, ka kaut kas nav kārtībā ar vbet strādāt ar to jums nebūs par to? OK .... paldies Michal.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Lūdzu, ņemiet vērā, ka vBET ir vBulletin tulkotājs. Mēs garantējam, ka vBulletin tiks tulkots. Mēs arī darām visu, lai atbalstītu citu mods, kas rada to pašu saturu, bet pārtraukumi vBulletin arhitektūru.

Šī iemesla dēļ mēs izveidojām priekšā kontrolieris, kas ļauj tulkot lapas, ko rada mods kas izceļas vBulletin arhitektūra un neizmantoja global_complete āķa. Un mēs izstrādājām vispārīgā veidā, lai atbalstītu lielākā daļa šādu plugins. Tomēr mēs nevaram garantēt, ka katrs nezinām, ko mums, vai pat neeksistē vēl mod kas ir rakstīts sliktā veidā un pārtraukumi vBulletin arhitektūra strādās ar standarta integrācijas process - it īpaši, ja jums ir uz savu forumu nevis standarta pieeja (. htaccess), jo, lai hanged to integrēt ar vbseo. Tātad, jā - tas ir tas, ko es rakstīju jums pirms, un tas ir taisnība, arī šodien: šobrīd mēs neatbalstām gadījumā, kad mod pārtraukumiem vBulletin arhitektūra un nelietot global_complete āķis, izmantot savu katalogu un tā vietā, lai htaccess tiek izmantoti vbseo. redirection noteikumiem.

Kā es tev rakstīja iepriekš - man personīgi bija darba par to uz savu forumu, cerot, tas ir neliels jautājums, bet tā nav. Tas ir liels gadījumā, tādēļ, ja jūs vēlaties, lai mēs to integrēt, lai jūs - lūdzu, nopirkt integrācijas dienests. Jūs varat arī vienkārši atbrīvoties no vbseo iekšējās redirections un izmantošanu htaccess -. Šādā gadījumā jūs jau esat brīvi instrukcijas, kā integrēt.

Un iemesls, kādēļ tas netiek atbalstīta, tomēr ir ļoti viegli - neviens tā bija nepieciešama pirms... Lūdzu - mēs zinām, viens otru, un jūs zināt, ka mēs esam izpalīdzīgi, joprojām mūsu bezmaksas atbalsta neietver izdevumus dienās uz kāda servera, kad tas nav vBET kļūdu, vienkārši viņa konfigurācijas problēma ar mod, kas nav pilnībā saderīgi ar vBulletin un papildus jau tiek parsēts ar citiem mod... es biju tur, es pavadīt vairāk nekā stundu bez pat mēģina maksas, jo tā bija iespēja, ka tas ir vBET bug. Tagad mēs zinām, ka tas tā nav. Tas nav vBET jautājums - tas ir jūsu konfigurācijas jautājums, kas šajā brīdī nav jau aprakstīts integrācijas risinājums, BET jūs joprojām varat viegli integrēt ja jums atbrīvoties no vbseo iekšējā redirections, un izmantojiet tīru .htaccess noteikumiem. Ja vēlaties ar mums, lai integrētu to uz jūsu serveri ar iekšējo vbseo novirzīšana noteikumus, tad jums ir lūdzot integrācijas pakalpojumu, kas maksā $30, un jūs varat iegādāties šeit: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php

Mēs atbalstām pilnīgi bez mūsu forumā, sniedzot padomus un atbildes. Tomēr, ja mūsu klienti vēlas, lai mēs darām darbu - mums ir arī piedāvājam viņiem - tā ir integrācija / uzstādīšanu / atjaunotas pakalpojums

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    257

Es saprotu. Es vēlos arī pateikties jums par jūsu laiku un pūles pavada uz to. Man ir tagad invalīdiem vbgallery, jo tas ir izrādījušies pārāk daudz problēmu ar jauno vb 4.1.5 arī.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Tajā brīdī vBET netika pārbaudīta ar 4.1.5 vBulletin, jo tas tiek uzskatīts nestabils un nav atbalstīta yet.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •