Sveiki, es esmu ieinteresēts iegādāties vBET. Es esmu tikai iepazinies ar PhpBB un nav faktiski ir vBulletin vēl. Vienīgais iemesls, es pirktu vBulletin ir par vBET. Nav kaut kas līdzīgs šim citos forumos ir tur?
Mana interese par vBET ir, jo es vēlos, lai mana amata vietas angļu valodā ir tulkots daudzās valodās un tulkots amatiem, būs pastāvīgi. Šis ir mans saprast to, kas ir tik labs par vBET salīdzinājumā. Am I right?
Manas vislielākās rūpes ir par to, vai foruma (un visās valodās) tiks indeksētas ar Google un citām meklētājprogrammām. Es neesmu eksperts šajā visā, bet izlasīju, ka kāds jūsu foruma programmā, šķiet, darīt pārkāpj kādu no googles noteikumiem un tāpēc var rasties kaitīgas sekas ilgtermiņā. Vai tas tā?
Arī tad, ja es vēlos iegādāties vBET, Jūsuprāt diezgan Newbie līdzīgi man, kas patiesībā nav izmantots vBulletin (tikai PhpBB), un nezinu daudz programmu varētu saņemt vienkāršu vBulletin + vBET izveidota un darbojas? Es redzu tik daudz tehnisku jautājumu, ka es nevēlos, lai būtu jāsaskaras - ja man ir tās risināt, es varētu arī atmest no sākuma, jo es zinu, man nebūs iespēja to darīt.
Arī man ir nepieciešams, lai saņemtu VBSEO?
Paldies.