Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 6 gada 6

Thread: Dažās valodās laužot formāts

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    37

Default Dažās valodās laužot formāts

Hi guys,

kā jūs esat tagad got MS API integrētā Im piešķirot tam citu shot, paldies par šo

Ive pārinstalēta spraudnis, vēlu pēdējā naktī, un IVE got dažas kļūdas ...
    Dažās valodās strādā perfekti:
    http://seoforums.org/es/

bet daži, šķiet, izjauktu izkārtojums:
    http://seoforums.org/de/

tā, iespējams, kaut kas ļoti vienkāršs, I havent bija iespēja ieskatīties tā vēl, bet, ja tā acīmredzami lūdzu, let me know!

paldies

Martin

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Izskatās, ka jums ir problēmas ar savienojumu ar tulkošanas dienests. Tātad:
    1. Vai jums, izmantojot Google tikai vai arī MS tulkojumiem? Ja arī MS, tad, lūdzu, pārbaudiet rezultātus, ja Google Tikai ir ieslēgta.
    2. Lūdzu, izmantojiet Google testu un pastāstīt par rezultātiem: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729
    3. Ja viss ir OK ar Google testa un jūs izmantojat Viesu cache, tad, lūdzu, izslēdziet viesu cache un pārbaudiet rezultātus - varbūt jums ir kešatmiņā nepareizu rezultātu (nevajadzētu notikt, taču ir vērts pārbaudīt).

Lūdzu, sniedziet atsauksmes.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    37

ok, tā pēc pārbaudes - tā 100% MS API tulkojumiem.

ja tās izmanto šo API parādās lapa "sadalīti". Es tiešām tiešām tikai vēlas izmantot citas API, nevis google viens, lai šī īpašība ir svarīgs man.

Kāds padoms?

paldies!

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Lūdzu PM piekļuves informāciju par Admin CP un FTP. Kā es saprotu, tas būs pietiekami, lai uzstādītu MS tulkošanas vairoties. Lūdzu, ņemiet vērā, ka MS tulkojums tiek uzskatīts par beta vBET tāpēc daži jautājumi var notikt.

Mēs jau zinām, kā noteikt, kas ir nepareizi un kā to labot. Visticamāk ir dažas speciālās rakstzīmes, kas nav atļauts ar MS API, un mums ir parsēt to pirms nosūtīšanas. Joprojām mums precīzu saturu, lai redzētu, kas ir nepareizi, tāpēc, lūdzu, PM piekļuves datus.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Mēs joprojām nesaņēma piekļuves datus. Mums ir nepieciešams zināt precīzu saturu šīs lapas, un jābūt iespējai pārbaudīt, kādas ir Microsoft rezultāti. Pretējā gadījumā mēs nevaram pārbaudīt un noteikt to. Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs pārbaudīsim to nekaitīgs veidā - mēs nosūtīsim papildu produkciju tikai mūsu IP. Tātad, neviens cits lietotājs redzēs

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Es tikko atklāja one bug ar Microsoft tulkojumu par mūsu testu forumā. Es nezinu, ir tas pats jautājums kā jums, jo mēs neesam ieguvuši piekļuves informāciju un nevarēja pārbaudīt. Still lūdzu, dambrieži instrukcijām zemāk.

. Microsoft tulkojot dokumentus, tostarp "rakstura pārtraukumus šobrīd Lai ātri noteikt, lūdzu:
    1. Atvērt failu / Includes / vbenterprisetranslator_class_translator.php
    2. Find:
    PHP Code:
    $translationURL $this->translationURL.'%22'.$toTranslate.'%22]'
    3. Aizstāt ar:
    PHP Code:
    $translationURL $this->translationURL.'%22'.str_replace('%22','%5C%22',$toTranslate).'%22]'
    4. Find:
    PHP Code:
    $toTranslate $toTranslateTable[$i]; 
    5. Aizstāt ar:
    PHP Code:
    $toTranslate str_replace('%22','%5C%22',$toTranslateTable[$i]); 
    Tas tiks iekļauts nākamajā release.

Lūdzu, apstipriniet to pašu jautājumu, uz savu forumu.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •