Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 5 gada 5

Thread: Vidējais laiks, lai saņemtu produktu Pēc Purhase?

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2011
    Atbildes
    16

Default Vidējais laiks, lai saņemtu produktu Pēc Purhase?

Hi. Cik ilgi tas parasti nepieciešams, lai saņemtu šo preci? Es nopirku rakt caur Western Union 4 dienas atpakaļ, un esmu vēl gaida uz piekļuvi jūsu download lapu, lai lejupielādētu produktu. Es esmu ļoti satraukti par šo produktu un vēlaties to izmantot, cik drīz vien iespējams. Šis ir must ir pielāgošana visiem forumiem.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Vidējais laiks: INSTANT

Visus maksājumus veic ar Paypal ir licence jāpiemēro nekavējoties (automātiski).

Lūdzu, ņemiet vērā, ka jums maksā Western Union un nosūtiet mums nepareizā maksājuma informāciju. Jūs sūtāt pareiza uz nedēļas nogali, tāpēc šī ir pirmā diena, kad mēs varam apstiprināt jūsu maksājumu bankā. Tajā brīdī mēs sastopas dažas problēmas ar kādu no mūsu forumiem (forum.simple-nlp.pl). Mēs pārbaudīsim Jūsu maksājumu bankā pēc tam, kad mēs risinām šos jautājumus. Ceru, ka mēs spēsim to izdarīt šodien. Jūsu licence tiks piemērota pēc maksājuma veikšanas tiks apstiprināts.

Tas ir skaidri aprakstīts maksājumu lapā:
    Mēs arī pieņemam maksājumus, izmantojot Western Union ...

Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs radīsim licence jums pēc mēs saņemam naudu, lai maksājot ar PayPal ļauj Jums iegūt savu licenci tūlītēja.
    Tas nav iepriekš pārdošanā jautājumu, jo runa ir par maksājumu, kas jau ir izdarīts. Es pārvietot šo pavedienu traucējummeklēšanas sadaļu.

PS.
    Tiešām žēl, jums būs jāgaida. Es ceru, ka mēs atrisināsim šo jautājumu ātri un pārbaudīt savu norēķinu bankā šodien
    Pēdējo reizi vBET; 27-06-11 pie 13:42.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2011
    Atbildes
    16

My bad ....

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Nekādu problēmu. Man nav galā to darīt, vakar, jo jums servera kļūda, bet šodien es biju bankā un bija jūsu Western Union pārskaitījumu. Jūsu licence jau ir izveidota Arī kā atvainošanos par jūsu gaidīšanas laiku mēs sniegsim Jums bezmaksas instalācijas pakalpojumu, kas parasti izmaksas $ 30 Taču, lūdzu, PM man savu piekļuves informāciju.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2011
    Atbildes
    16

Thumbs up

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Nekādu problēmu. Man nav galā to darīt, vakar, jo jums servera kļūda, bet šodien es biju bankā un bija jūsu Western Union pārskaitījumu. Jūsu licence jau ir izveidota Arī kā atvainošanos par jūsu gaidīšanas laiku mēs sniegsim Jums bezmaksas instalācijas pakalpojumu, kas parasti izmaksas $ 30 Taču, lūdzu, PM man savu piekļuves informāciju.
    Wow thanks a lot savu awesome!

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •