Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 3 123 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 24

Thread: VB 4.1.4 un vbet 4.2.3 - haoss

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2011
    Atbildes
    138

Default VB 4.1.4 un vbet 4.2.3 - haoss

Just modernizētas, lai Vbet 4.3.0, un ir daudz problēmu ar redaktoru lapu atbildi uz pavedienu "," rediģēt post "," go uzlabotas ", pārejot uz kādu citu valodu forumā noklusējuma. Lapa ir messed up un tur, šķiet, ir angļu un citu valodu sajaukti kopā ar pogām.

Es centos augšupielādēt pielikumu, lai problēmu var apskatīt šeit, bet tas nav vienalga ko es daru.
    Pēdējo reizi norku; 15-06-11 pie 15:50.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2011
    Atbildes
    138

Ļoti dīvaini. Tas tikai šķiet, notiek manā administratora kontu. I testē pāris alias kontu un tie ir labi ....

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

I pārbauda to, izmantojot kontu datus, jūs PM un es atklāju problēmas nav. Lūdzu, aprakstiet precīzi soli pa solim kā to atveidot uz jūsu forumā.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2011
    Atbildes
    138

Jā, problēma, šķiet, tikai ietekmēt admin kontiem. Lūdzu, pārbaudiet savu PM

Paldies

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Pārbauda vēlreiz un konstatēja, ka tikai viens jautājums - kad es esmu par tulkoto lapu, un ir dažas ātru atbildi, tad pēc tam dodas uz uzlabotas es redzu tulkots saturu. Mēs varam atveidot uz mūsu forumu, lai mēs parūpēsimies par to.

Vēl man konstatēja, ka nav problēmu ar "rediģēt post" vai "atbildi uz pavedienu". Lūdzu, norādiet precīzus norādījumus, kā to atveidot - soli pa solim, sākot ar kontu, sākot ar kuru URL.

PS.
    Lūdzu, tīra mūsu testa ziņojumi / forum/f6/sidecap-good-bad-5103 /

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2011
    Atbildes
    138

Paldies Michal.

Es došu precīzu soļi, kā atkārtot pāris minūtēm

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2011
    Atbildes
    138

Ja jūs pieteikties, izmantojot manekenu admin kontu es nosūtītas un pēc tam rīkojieties šādi jums vajadzētu redzēt, ko es domāju:

1.
    atvērt jebkuru pavediens
    noklikšķiniet uz "atbildi uz pavedienu" un tad "go uzlabotas" - css ir labi.

2.
    Mainīt valodu uz citu valodu, uzklikšķinot uz karogiem zem navigācijas joslas
    atvērt jebkuru pavediens
    noklikšķiniet uz "atbildi uz pavedienu" un tad "go uzlabotas" - css ir messed up (jo īpaši zem ckeditor box)
    Pēdējo reizi norku; 15-06-11 pie 17:26.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Es to neredzu. Bet tu nedod precīzu instrukciju. Kuras pavediens esat atbildot - tā var jautājumu. Jums nav pateikt, uz kādu valodu man slēdzi. EXACT ir precīzs - nav par vārda "jebkuru" istabā. Varbūt jums ir kāda problēma ar nepareizu tulkojumu rezultātus kešatmiņā vai kaut kas tamlīdzīgs. Tad es ne redzēt, ko jūs redzat atrašanos citu pavedienu un citu valodu.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2011
    Atbildes
    138

I bija precīzs

tas notiek tikai uz admin kontu

tas notiek uz visas tēmas

tas notiek neatkarīgi no valodas, kas ir uzstādīta jūsu usercp

tas notiek neatkarīgi no karoga jūs noklikšķiniet uz zem navigācijas joslas

Es redzu to pašu problēmu, ja man pieteikties, izmantojot fiktīvu kontu es deva jums. Es noteikti jums, lai polish lai jūs neredzēsiet visas problēmas, kamēr jūs noklikšķiniet uz viena no karogi (nav polish karogu protams) zem navigācijas joslas un pēc tam apskatīt pavedienu, noklikšķiniet uz atbildi, pēc tam iet uzlabotas.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja norku View Post
    I bija precīzs
    ...
    tas notiek neatkarīgi no karoga jūs noklikšķiniet uz zem navigācijas joslas

Es noteikti jums, lai polish lai jūs neredzēsiet visas problēmas, kamēr jūs noklikšķiniet uz viena no karogi (nav polish karogu protams)
    Un tas ir lieta - man bija pārbaudīt poļu Kā redzat - nekas nav skaidrs ... Jo īpaši, ja jūs rakstīt tajā pašā amatā, ka tas notiek uz visiem tulkojumiem un, protams, ne poļu translation

Man ir 3 naktī tieši tagad, tāpēc es būs pārbaudīt to vēlāk. Ceru, ka tas ir OK, lai jūs

Lappuse 1 gada 3 123 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •