Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 6 gada 6 FirstPirmkārt ... 456
Rezultāti 51 līdz 56 gada 56

Thread: Google Translate API shut off vai tiks segta? Vienalga - vBET atbalsta citas API

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Pārskati ir pieejami tikai Google Translation API v2. Par v1 nav un šo API būs slēgtas 1 decembris 2011, tāpēc nav jēgas neko darīt šajā jomā.

Šajā brīdī valodas noteikšanu ir atbalstīta tikai ar Google Translation API (booth versijas). Mēs varam pievienot arī atbalsta Microsoft - mēs to nedarīja vēl, jo mēs redzam, daži jautājumi šeit. Microsoft Translation API atbalsta mazāk valodu, tāpēc, ja jums ir ieslēgts vairākas valodas (tiem, ko atbalsta tikai Google), tad Microsoft translation API nebūs iespējams atklāt valodā. Tātad, citiem vārdiem sakot - mēs varam pievienot atbalstu Microsoft Tulkošanas API valodas noteikšanu, bet jūs varat izmantot tikai tad, kad jūs izmantot tikai valodās, ko atbalsta Microsoft. Ja lietojat vienu valodu vairāk, tad Google, jāizmanto, pretējā atklāšanas nestrādās valodu neatbalsta Microsoft. Tas ir iemesls, kāpēc mēs ne pievienot to no sākuma - tā sarežģī konfigurāciju. Protams, tagad mēs saprotam, ka daudzi klienti paliks tikai uz bezmaksas tulka pakalpojumus, lai mēs pievienot atbalstu Microsoft valodas noteikšanu.

Nav jāsteidzas šeit - tik ilgi, kamēr Google Translation API v1 strādā Jums vēl joprojām var brīvi valodas noteikšanu. Tātad vispirms mēs dosimies uz jauniem vBET3.x atbrīvošanu un pievienot tur atbalstīt citus tulkošanas API. Tad mums būs ass atbalsta Microsoft valodas noteikšanu.

PIEZĪME: laikā, kad tiek vBET4.x varat izmantot Microsoft par tulkojumiem un bez maksas Google Translation API v1 noteikšanas. Tātad jums nav jāgaida ar maiņu. Valodas noteikšana darbojas atsevišķi - nav svarīgi, kas konfigurācija jums ir tulkošanai.

Pēdējo reizi vBET; 03-09-11 pie 13:08. Reason: typo

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    168

Wow, izskatās microsoft atbalsta tikai 37 valodās, bet Google atbalsta 53 - ir tas, ka pareiza?

Jums ir taisnība, ka microsoft API nešķiet tik rafinēts, Google.

Labais tagad es esmu, izmantojot API šādi:

Bet, ja ir kodēta \\ n, \\ r vai \\ t tekstā, šķiet, API kliedz uz tevi. Kāds ir drošākais veids, lai kodētu $ text? Labais tagad es daru:

str_ireplace (array ('% 0D ","% 0A ","% 09 "), masīvs ('','',''),$ translationURL);

bet tas, šķiet, nav pietiekami virsū urlencode. Google URL api bija elegants, jo mums nebija jāuztraucas par citātus, vai nu.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Jums ir vBulletin 4.x? vBET 4.x jau atbalsta Microsoft tulkošanu un jums nav jādara jebkurā izmaiņām kodu.
    vBET3.x atbalstīs to nākamā release. Un tiešām Microsoft Translation API mums ir kūka rūpēties par kādu īpašu rakstu zīmes - tā ir daļa no koda veidā vBET4.x apstrādes Microsoft Translation API:
    Code:
    $translationURL =& str_replace(array('%0A','%0D', '%09'),'',$translationURL);

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    168

Nē, es izmantoju 3,8 tāpēc es būs jāgaida un redzēt

Pat ar šo aizstāšanu es esmu kļūst jautājumi par tekstu, kas satur pēdiņas. Tomēr par lielāko daļu lapu, viss strādā.

Es ceru, ka microsoft palielina atbalstu vairākās valodās!

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja moman View Post
    Nē, es izmantoju 3,8 tāpēc es būs jāgaida un redzēt

Pat ar šo aizstāšanu es esmu kļūst jautājumi par tekstu, kas satur pēdiņas. Tomēr par lielāko daļu lapu, viss strādā.

Es ceru, ka microsoft palielina atbalstu vairākās valodās!
    Jaunas vBET3.x atbrīvošanas ir šajā mēnesī In vBET4.x tā jau strādā no kādu laiku, tāpēc bugs ir jau atrisinātas. Anyway tas tiks izlaists kā beta versija, pirmkārt, tāpēc, ka summas izmaiņām.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    168

Izklausās labi!

Uz laiku ir man šķiet, ir noteikts jautājumu ar microsoft tulkotājs. Izrādījās, ka% 22 (kodēta pēdiņām) URL ieskrūvē lietām augšu, tāpēc es esmu tikai noņemot tos pilnībā.

Piemēram,

Vai sūdzas par citātus, bet

works fine

Lappuse 6 gada 6 FirstPirmkārt ... 456

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •