Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 6 od 6 FirstPrvi ... 456
Rezultati 51 na 56 od 56

Thread: Google Translate API isključiti ili će biti plaćeni? Ne smeta - vBET podržava druge API

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Izvješća su dostupna samo za Google prevođenje API v2. Za V1 nisu i to API će biti zatvoren 1. prosinca 2011, tako da nema smisla ništa učiniti na tom području.

U ovom trenutku detekcije jezika je podržan samo Google Prevođenje API (štand verzije). Možemo dodati i podršku za Microsoft - nismo to još uvijek, jer smo vidjeli neka pitanja ovdje. Microsoft Prijevod API podržava manje jezike, pa ako ćete imati uključen više jezika (podržani su samo Google), a zatim Microsoft prijevod API neće biti u mogućnosti to otkriti jezik. Dakle, drugim riječima - možemo dodati podršku za Microsoft prevođenje API otkrivanja jezika, ali možete ga koristiti samo kad koristite samo jezike podržane za Microsoft. Ako koristite jedan jezik više od Google mora se koristiti, u protivnom otkrivanje neće raditi za jezike nije podržan od strane Microsofta. To je razlog zašto nismo dodati od početka - to komplicira konfiguraciju. Naravno, sada smo shvatili da su mnogi kupci će se držati samo na slobodne prijevode pa ćemo dodati podršku za Microsoft otkrivanjem jezika.

Nema žurbe ovdje - tako dugo dok Google Prevođenje API V1 radi još uvijek možete imati besplatan jezik otkrivanje. Dakle, prvi ćemo ići na nove vBET3.x izdanje i dodati tu podršku za druge prijevod API. Tada ćemo magarca podršku za Microsoft otkrivanjem jezika.

NAPOMENA: u ovom trenutku vBET4.x možete koristiti Microsoft za prijevode i slobodno Google Translation API v1 za otkrivanje. Dakle, ne morate čekati sa sklopnim. Jezik otkrivanje djela posebno - bez obzira na konfiguraciju imate za prijevod.

Također imajte na umu da je Microsoft Translation API mnogo mlađi pa se puno razvija. Googleovi prijevodi nisu bili tako dobri kao sada od početka. U svakom slučaju - vBET vam daje izbor za korištenje besplatnih ili plaćenih prijevoda. Također bismo bili vrlo sretni ako Google ne bi promijenio svoj API u plaćeni ... Ono što je sada važno - usvojite!
    Zadnji uredio vBET; 03-09-11 na 13:08. Razlog: slovoslagač

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Wow, izgleda kao što je Microsoft podržava samo 37 jezika, dok Google podržava 53 - je li to točno?

U pravu si da Microsoft API ne čini kao biti rafiniran kao Google.

Trenutno sam koristeći API kako slijedi:

Ali ako je kodirana \\ n, \\ r ili \\ t u tekstu, čini se API viče na vas. Što je najsigurniji način za kodiranje $ tekst? Trenutno radim:

str_ireplace (array ('% 0D', '% 0A', '% 09'), polje ('','',''),$ translationURL);

ali to ne činiti se biti dovoljno na vrhu urlencode. Google URL API bio elegantan, jer nismo morate brinuti o citati, bilo.

Registracija
    Listopada 2009

Imate vBulletin 4.x? vBET 4.x već podržava Microsoft prijevod i ne morate raditi bilo kakve promjene u kodu.
    vBET3.x će podršku u sljedećem izdanju. I doista u Microsoft Prijevod API moramo torta brinu o nekim posebnim znakovima - to je dio šifra vBET4.x rukovanje Microsoft Prijevod API:
    Code:
    $translationURL =& str_replace(array('%0A','%0D', '%09'),'',$translationURL);

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Ne, ja koristiti 3,8 tako da ću morati pričekati i vidjeti

Čak i uz to zamjena ja sam uzimajući pitanja o tekstu koji sadrži citati. Međutim, za većinu stranica, sve radi.

Nadam se da Microsoft dodaje podršku za više jezika!

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by moman View Post
    Ne, ja koristiti 3,8 tako da ću morati pričekati i vidjeti

Čak i uz to zamjena ja sam uzimajući pitanja o tekstu koji sadrži citati. Međutim, za većinu stranica, sve radi.

Nadam se da Microsoft dodaje podršku za više jezika!
    Novi vBET3.x puštanje bi trebala biti u ovom mjesecu U vBET4.x to već radi s malo vremena, tako da bube bi već biti riješena. U svakom slučaju to će biti objavljena kao prvi beta verziju, jer je iznos od promjena.

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Zvuči dobro!

Za vrijeme se čini mi se da su fiksne problem s Microsoftom prevoditelj. Ispalo je da% 22 (kodirana navodnika) u URL-ovima pijan stvari tako da sam samo ja ih ukloniti u potpunosti.

Na primjer,

Hoće li žale citati, ali

utvrde prekid

Stranica 6 od 6 FirstPrvi ... 456

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •