Vai varētu būt veids, lai ļautu mums sakārtot karogi, kā mēs vēlamies, lai tie parādītos AdminCP, es domāju, kā risinājums?
Vai varētu būt veids, lai ļautu mums sakārtot karogi, kā mēs vēlamies, lai tie parādītos AdminCP, es domāju, kā risinājums?
Es domāju, ka tas ir iespējams. Ja tā jāiekļauj - visiem vietas, kur karodziņi ir redzams (drop-down menu, karogi, reģistrācijas formā)?
Yep, visur būtu super.
Kur ir šī 3.3.1 iespēja? Tas bija lūgts novembrī, tāpēc es guessed tā gatavojas iekļaut kā jūs teicāt.
Hi. Nr tas nav iekļauts vēl. Atvainojiet - mēs, kas 3.3.0 atbrīvot ātrāk, ka tas tika plānots un 3.3.1 bija tikai bug noteikt izlaišanu.
Kamēr mēs arī karogi šķirošanu oficiālā atbrīvošana jūs varat izmantot šo risinājumu:
1. Atvērt / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php
2. Find:
3. Izmaiņas kārtībā pāriem.Code:$vbet_SupportedTranslations = array ('af'=>'Afrikaans','sq'=>'Albanian','ar'=>'Arabic', 'be'=>'Belarusian','bg'=>'Bulgarian','ca'=>'Catalan','zh-CN'=>'Chinese','hr'=>'Croatian','cs'=>'Czech','da'=>'Danish','nl'=>'Dutch','en'=>'English','et'=>'Estonian','tl'=>'Filipino','fi'=>'Finnish','fr'=>'French','gl'=>'Galician','de'=>'German','el'=>'Greek','iw'=>'Hebrew','hi'=>'Hindi','hu'=>'Hungarian','is'=>'Icelandic','id'=>'Indonesian','ga'=>'Irish','it'=>'Italian','ja'=>'Japanese','ko'=>'Korean','lv'=>'Latvian','lt'=>'Lithuanian','mk'=>'Macedonian','ms'=>'Malay','mt'=>'Maltese','no'=>'Norwegian', 'fa' => 'Persian', 'pl'=>'Polish','pt'=>'Portuguese','ro'=>'Romanian','ru'=>'Russian','sr'=>'Serbian','sk'=>'Slovak','sl'=>'Slovenian','es'=>'Spanish','sw'=>'Swahili','sv'=>'Swedish','zh-TW'=>'Taiwanese','th'=>'Thai','tr'=>'Turkish','uk'=>'Ukrainian','vi'=>'Vietnamese','cy'=>'Welsh','yi'=>'Yiddish');
Vēlreiz žēl, ka tā nebija iekļauts vēl
OH, es redzu. OK, tad. Jebkurā gadījumā, paldies par pagaidu risinājumu.
Es brīnos par veiktspējas jautājumiem - kārtošana katru reizi nav efektīva. Kad mums ir mainīt tikai nomainīt kodu. Es saprotu, ka tas nav jauki mainīt kodu, bet tas ir daudz labāk par sniegumu un šķiet, ka nav daudz lietotāju tiešām ir nepieciešams, lai sakārtotu to karogu Admin CP.
Es mainīt tā statusu atkal "Kā atlīdzību". Ja kādam citam ir vajadzīgs arī tas konfigurējams, lūdzu, sniedziet savu balsojumu šeit. Ja tas tiešām ir nepieciešams, mēs atbalstīs to. Ja tā nav nepieciešams vairāk lietotāju, mēs būsim par ātri noteikt risinājumu. Vai tas ir OK, lai jūs Cybershaolin?
Nav atbildes un nav citas balsis - tā šajā mirklī šis lūgums netiek uzskata par atteiktu un atbalstīti tikai kā vienkāršu kodu izmaiņām.