مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 9 از 9

موضوع : پرچم مرتب سازی

Question پرچم مرتب سازی

وجود داشته باشد راه را برای اجازه می دهد تا ما را به مرتب کردن پرچم های نصب شده در راه ما می خواهیم آنها را به در adminCP شود ، من به عنوان یک گزینه؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

من فکر می کنم ممکن است. که در آن باید -- برای تمام مکان های که در آن پرچم های نمایش داده شده اند (در منوی کشویی ، پرچم ها ، و فرم ثبت نام) گنجانده شود؟

بله ، در همه جا خواهد بود فوق العاده.

خوب ، از آن خواهد شد

این گزینه در 3.3.1 کجا است؟ این در ماه نوامبر خواسته شده بود ، بنابراین من حدس زده بود گنجانده شود که شما گفته است.

سلام. بدون آن گنجانده نشده است. با عرض پوزش -- ما 3.3.0 انتشار سریعتر است که آن را برنامه ریزی شده بود و 3.3.1 فقط تثبیت اشکال آزادی بود.

تا زمانی که ما شامل پرچم های مرتب سازی در انتشار رسمی شما می توانید از این راه حل استفاده کنید :
    1. بازکردن / شامل / vbenterprisetranslator_functions_lang.php
    2. مشاهده :
    Code:
    $vbet_SupportedTranslations = array ('af'=>'Afrikaans','sq'=>'Albanian','ar'=>'Arabic', 'be'=>'Belarusian','bg'=>'Bulgarian','ca'=>'Catalan','zh-CN'=>'Chinese','hr'=>'Croatian','cs'=>'Czech','da'=>'Danish','nl'=>'Dutch','en'=>'English','et'=>'Estonian','tl'=>'Filipino','fi'=>'Finnish','fr'=>'French','gl'=>'Galician','de'=>'German','el'=>'Greek','iw'=>'Hebrew','hi'=>'Hindi','hu'=>'Hungarian','is'=>'Icelandic','id'=>'Indonesian','ga'=>'Irish','it'=>'Italian','ja'=>'Japanese','ko'=>'Korean','lv'=>'Latvian','lt'=>'Lithuanian','mk'=>'Macedonian','ms'=>'Malay','mt'=>'Maltese','no'=>'Norwegian', 'fa' => 'Persian', 'pl'=>'Polish','pt'=>'Portuguese','ro'=>'Romanian','ru'=>'Russian','sr'=>'Serbian','sk'=>'Slovak','sl'=>'Slovenian','es'=>'Spanish','sw'=>'Swahili','sv'=>'Swedish','zh-TW'=>'Taiwanese','th'=>'Thai','tr'=>'Turkish','uk'=>'Ukrainian','vi'=>'Vietnamese','cy'=>'Welsh','yi'=>'Yiddish');
    3. تغییر ترتیب جفت.

یکبار دیگر متاسفم که آن گنجانده نشده است

OH ، من را ببینید. OK و سپس. به هر حال ، با تشکر برای راه حل موقت است.

من در مورد مسائل مربوط به عملکرد تعجب -- مرتب سازی در هر زمان به کارآمد نیست. هنگامی که ما باید تغییر را به درست تغییر آن را در کد. من درک می کنم که آن را به خوبی به تغییر کد نیست ، اما این خیلی بهتر است برای عملکرد و به نظر می رسد که کاربران نه چندان واقعا نیاز به مرتب کردن پرچم های خود را توسط CP مدیریت.

من وضعیت خود را دوباره تغییر می کنم به "در نظر گرفتن«. اگر کسی دیگری نیز نیاز به آن قابلیت تنظیم برای دادن رای خود را در اینجا. اگر آن است که واقعا مورد نیاز ما از آن حمایت خواهد کرد. اگر آن را برای کاربران بیشتر مورد نیاز نیست ، ما را در راه حل تعمیر سریع باقی بماند. آن را OK برای شما Cybershaolin؟

بدون پاسخ و هیچ صدای دیگر -- در این لحظه ، این درخواست در نظر گرفته شده است را رد کرد و تنها به عنوان اصلاح کد ساده است.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •