Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 2 gada 3 FirstPirmkārt 123 JaunākieLast
Rezultāti 11 līdz 20 gada 21

Thread: brīdinājumu no google

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

bhanuprasad1981,
    Sūtīt man MSN kontaktu PM.

Pēc tam, kad Google e-pasta I deaktivēta vBET uz dažām dienām, un tulkots saites (dublikāts 52x) sāka nolaižamo un Google roboti lēnām sāka atpakaļ off, bet manu trafiku un Google Adsence ieņēmumu sāka strauji samazinās. Tāpēc es cenšos nelielu eksperimentu tagad, es ieslēgts vBET ar visām valodām ieslēgta, bet ar tikai 4 valodās ir kešatmiņā, un pēc pāris dienām es došu jums rezultātus.

kamilkurczak,
    Šī ir nopietna problēma, kas jārisina, jo kaut kas ir mainījies ar Googles Crawling stratēģija, Kā sākumā visu tulkoto vītnes (52x) tiek uzskatīti par duplicate tēmas periodā. Tas ietekmē mani, jo man ir vidēja izmēra forumu 400,000 Posts x 52 = drošas nāves!
    Es esmu sāk zaudēt Adsense ieņēmumus, un tas padara mani dusmīgs!

Jums ir PM, PS: es svītrots vBET kešatmiņu pēc brīdinājuma.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

ok man ir sava PM. Es to pārbaudīt, un es gaidu analīžu rezultātus. Paldies
    Pēdējo reizi kamilkurczak; 13-01-11 pie 14:40.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Quote Sākotnēji Ievietoja kamilkurczak View Post
    ok man ir sava PM. Es to pārbaudīt, un es gaidu analīžu rezultātus. Paldies
    Es pārbaudīt savu setup tuvāko dienu laikā, bet ko jūs varat pastāstīt man par to, kas notiek ar Google? Ko viņi maina? Kas vBET gatavojas darīt? Šī problēma, protams, skāra visas uz vidēja | liels forumos agrāk vai vēlāk.

Regards

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

Lūdzu mane jaunu tēmu ar šo jautājumu - mēs likt, lai savāktu visus jautājumus, tēmas. Tu varēsi ielīmēt tur saturu jūsu PM ar saitēm? Es gribētu, lai parādītu, ka mūsu kādam citam, jūs varat?
    Pēdējo reizi kamilkurczak; 14-01-11 pie 14:28.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Kāpēc man vajadzētu jaunu tēmu, ja problēma ir tieši tāda pati? Esmu nosūtījis jums e-pasts ar saitēm PM, kā paredzēts, Es nevēlos publiskot aizsargātas Google e-pasta, jo Vietējās privātuma likumiem un tāpēc tas ir pretrunā Googles TOS. Jums ir visa nepieciešamā informācija, lai dotu man atbildi.

Regards

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja mario06 View Post
    Kāpēc man vajadzētu jaunu tēmu, ja problēma ir tieši tāda pati? Esmu nosūtījis jums e-pasts ar saitēm PM, kā paredzēts, Es nevēlos publiskot aizsargātas Google e-pasta, jo Vietējās privātuma likumiem un tāpēc tas ir pretrunā Googles TOS. Jums ir visa nepieciešamā informācija, lai dotu man atbildi.

Regards
    Tāpēc, ka:
    1. Tev ir citi piemēri URL Google
    2. Jūsu gadījumā iemesls var būt atšķirīgas, ka šeit
    3. Atrisinot šo jautājumu nevar atrisināt ONE
    4. Tajā brīdī es neesmu pārliecināts, kas ir jautājums - vai statuss tas ir atkal "izskaidrot", jo tas atgriezās diegu autors forumā, vai jūsu piezīmi.
    5. Kā es saprotu, šajā brīdī bhanuprasad1981 kurš ir autors šo pavedienu nav šis jautājums vairs - tāpēc šis jautājums ir slēgts.
    6. Mūsu darbinieki nezinu, kas, lai palīdzētu tieši tagad nelasot visu pavedienu. Mēs nevaram pieļaut, ka - pretējā gadījumā mums būs situācijas, kad mums ir nepieciešams, lai lasītu simtiem amatu, lai realizētu, kas joprojām ir nepieciešama mūsu palīdzība

Lūdzu, vienkārši atvērt jaunu tēmu, lai padarītu to vienkāršāku - ja domā, ir vienkārši tās ir iet ātrāk
    Pēdējo reizi vBET; 14-01-11 pie 19:10.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja bhanuprasad1981 View Post
    jums ir pareizi, es ignorēt šo e-pastu, rezultāts bija 75%, satiksmes zudums kopā ar page rank kritums, man ir pilnīgi izņemti VBET divus mēnešus atpakaļ, bet tomēr satiksme joprojām ir pārāk zems, salīdzinot ar manu vietu satiksmes Pirms uzstādīšanas vbet
    Hello. Lūdzu, pastāstiet kāds ir faktiskais stāvoklis uz jūsu forumā. Es esmu mazliet zaudējis, jo Kamil ļaut nokārtot 2 jautājumiem viens pavediens. Kā es redzēju jums atbildēt un viens iespējamais iemesls - nepareizi integrāciju. Jūs atrisināja šo, apstiprināja, ka tagad integrācija ir OK un pārtraukt atbildēt uz 2 moths - mūsu darbinieki pieņem, ka jautājums ir atrisināts uz jūsu forumā. Tātad, kas notiek?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Tāpēc, ka:
    1. Tev ir citi piemēri URL Google
    2. Jūsu gadījumā iemesls var būt atšķirīgas, ka šeit
    3. Atrisinot šo jautājumu nevar atrisināt ONE
    4. Tajā brīdī es neesmu pārliecināts, kas ir jautājums - vai statuss tas ir atkal "izskaidrot", jo tas atgriezās diegu autors forumā, vai jūsu piezīmi.
    5. Kā es saprotu, šajā brīdī bhanuprasad1981 kurš ir autors šo pavedienu nav šis jautājums vairs - tāpēc šis jautājums ir slēgts.
    6. Mūsu darbinieki nezinu, kas, lai palīdzētu tieši tagad nelasot visu pavedienu. Mēs nevaram pieļaut, ka - pretējā gadījumā mums būs situācijas, kad mums ir nepieciešams, lai lasītu simtiem amatu, lai realizētu, kas joprojām ir nepieciešama mūsu palīdzība

Lūdzu, vienkārši atvērt jaunu tēmu, lai padarītu to vienkāršāku - ja domā, ir vienkārši tās ir iet ātrāk
    1. Jums ir Google e-pastu. kamilkurczak ir Google e-pastu. Es nevaru post Google e-pasta publiski, jo mana vietējo valsts privātuma likumiem un jo tā ir pret Google TOS, kas get me BANNED nekavējoties Google Adsense.

2. Dod man iemeslu | labojums mana problēma, jo jums visiem ir materiāls.

3. Brīdinājuma vēstules, ka mēs abi saņēmuši ir vienādi.

4. Man ir pašu jautājumu, slikta bhanuprasad1981, Tagad jau ir par vēlu, lai viņam, bet ne man, ātru atbildi, ir nepieciešams, citādi es sekot viņa drošas nāves.

5. Tāpat kā es teicu 1 punktu. Tu un kamilkurczak ir visa nepieciešamā informācija, lai neskrien apkārt krūms un dod man cietā noderīgu atbildi | noteikt un nav jāuztraucas par to paaugstināt savu pavedienu skaitu.

bhanuprasad1981 Atbildēja pāris dienas atpakaļ (daži pavedieni virs raktuves) un apstiprināja to, ko es teicu, un arī norādīja, ka viņš ir kropls, viņa citāts ir apakšā, es nezinu, kur jūs lasīt, ka viņa jautājums tika noteikta?!?
    bhanuprasad1981,
    jums ir pareizi, es ignorēt šo e-pastu, rezultāts bija 75%, satiksmes zudums kopā ar page rank kritums, man ir pilnīgi izņemti VBET divus mēnešus atpakaļ, bet tomēr satiksme joprojām ir pārāk zems, salīdzinot ar manu vietu satiksmes Pirms uzstādīšanas vbet
    Tāpēc man ir jāpieņem, ka viņa problēma netika novērsta, vBET, jo viņš atinstalēt, vBET visi kopā. Pirms es galu galā tāpat kā viņš es vēlos atbildes, ātri, bez lēti runāt, jo Es esmu zaudēt naudu un tas kļūs par problēmu.
    Pēdējo reizi mario06; 15-01-11 pie 07:49.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Tātad, lūdzu, vienkārši izveidojiet jaunu tēmu par jūsu jautājumu. Jūs varat rakstīt tur, ka saturs ir PM, bet mums ir nepieciešami jauni atzīmēts atvērta jaunās emisijas, lai varētu vadīt to. Lūdzu, atveriet jaunu pavedienu par jūsu jautājumu, ja jūs vēlaties mūsu atbalstu. Šī lieta ir bhanuprasad1981 un tas ir atrisināts, jo viņš nav cieš jautājums vairs.

Nav jaunu thread = nekādā gadījumā mūsu darbinieki. Lūdzu, - tas nav jautājums, lai apspriestu. Mēs sāksim darbu pie jautājuma par jaunu pavedienu, tā ierodas, un mēs varēsim vadīt to atbilstoši. Mēs esam šeit, lai palīdzētu jums Mēs piedāvājam jums mūsu bezmaksas atbalsts. Mums ir vienkāršs process, kas ļauj pārvaldīt klientu jautājumiem labs veids. Atsakoties uzsākt procesu (rakstīšana jaunu pavedienu), jūs noraidāt mūsu atbalstu.

Mēs labprāt palīdzēsim jums - tikai lūdzu izveidojiet jaunu pavedienu ar savu jautājumu aprakstam - jūs varat uzrakstīt tur, ka saites ir sūtīt PM, var iekļaut tur saiti uz šo tēmu. Joprojām mums ir nepieciešams jums, lai dotu mums atzīmējuši, uzsākot jaunu tēmu, jo bugs ziņojumos vai traucējummeklēšanas sadaļu. Tiklīdz jūs to mēs sāksim pie tā strādājam. Mūsu klienti datu bāze ir lielāka un lielāka, un laba, vienkārša un izmantoto procesu ļaus mums palīdzēt visiem mūsu klientiem, labākais veids, un ļauj mums vadīt atbilstoši to lietām.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •