Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 2 gada 2 FirstPirmkārt 12
Rezultāti 11 līdz 19 gada 19

Thread: Wiki apakšpunktā directory jautājumos

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

SQL vaicājums pats par sevi ir OK - kā jūs wrote sevi, tas strādā vBulletin.

Jūs pievienots svarīgu informāciju - MediaWiki nav vBulletin mod. Tātad vBET nevar to atbalstīt. Ja MediaWiki nav vB mod, tad galīgi tā nav, izmantojot jebkuru vB āķi - jūs wrote sevi, ka tas ir standalone pieteikumu. vBET i vBulletin Enterprise Translator - mēs tulkojam vBulletin.

Tātad, šīs kļūdas iemesls ir tas, ka vBulletin nav inicializēts - to neizmanto vispār ...

Es esmu atzīmējot šo jautājumu, kā atrisināt, jo mēs zinām iemeslu tagad un mēs zinām, ka tas nav vBET joma vispār - vBET nav gatava tulkot lapas nav saistīti ar vBulletin.
    Pēdējo reizi vBET; 10-10-10 pie 21:48.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    29

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    SQL vaicājums pats par sevi ir OK - kā jūs wrote sevi, tas strādā vBulletin.

Jūs pievienots svarīgu informāciju - MediaWiki nav vBulletin mod. Tātad vBET nevar to atbalstīt. Ja MediaWiki nav vB mod, tad galīgi tā nav, izmantojot jebkuru vB āķi - jūs wrote sevi, ka tas ir standalone pieteikumu. vBET i vBulletin Enterprise Translator - mēs tulkojam vBulletin.

Tātad, šīs kļūdas iemesls ir tas, ka vBulletin nav inicializēts - to neizmanto vispār ...

Es esmu atzīmējot šo jautājumu, kā atrisināt, jo mēs zinām iemeslu tagad un mēs zinām, ka tas nav vBET joma vispār - vBET nav gatava tulkot lapas nav saistīti ar vBulletin.
    Tad kā citi tulkot šo lapu šeit? Nav jēgas man, kāpēc viņi var un es nevaru. Tie darbojas tilts, tāpat kā man.

Query varēja nepareizs, jo es, iespējams, nav pareizi īstenota.

http://www.vbenterprisetranslator.co...mediawiki.html

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Lūdzu, ņemiet vērā, ka es nezinu MediaWiki produktu. Mans pēdējais atbilde bāzi par savu aprakstu -, ka tas ir standalone pieteikumu. Es mainīt statusu uz Lai izskaidrotu un pārbaudiet to vēlreiz

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Kā es redzu, ka MediaViki nav atsevišķu pieteikumu - tas ir integrēts ar vBulletin un lapas, ko rada vBulletin. Jūs varat pārbaudīt to pats - ir adrese.

Kā es redzēt jūsu forumā MediaWiki nav integrēta - lapa nav radīts ar vBulletin. Šī ir atšķirība.

Tātad vispirms integrēt MeidaWiki ar vBulletin. Un, kad lapas radīs vBulletin (pati galvene, kājene utt), tad jūs varat integrēt to ar vBET.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    29

Kā es redzu, ka MediaViki nav atsevišķu pieteikumu - tas ir integrēts ar vBulletin un lapas, ko rada vBulletin. Jūs varat pārbaudīt to pats - ir adrese.

Kā es redzēt jūsu forumā MediaWiki nav integrēta - lapa nav radīts ar vBulletin. Šī ir atšķirība.

Tātad vispirms integrēt MeidaWiki ar vBulletin. Un, kad lapas radīs vBulletin (pati galvene, kājene utt), tad jūs varat integrēt to ar vBET.
    Atsauces produkts ir līdzīgs tam, ko es skrienu. Es esmu saistīts ar forumu, jo abi produkti ir kopīgas pieteikšanās info starp tiem.

Vai Jūs sakāt, ka man ir nepieciešams iekļaut galveni un kājeni, lai padarītu jūsu mod uzvesties man patīk citai personai?

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Nē Tā nav gadījumā, ieskaitot kājenes vai header. Tas ir gadījumā, integrācija wiki lapas, kas rada vBulletin dzinēju.

Tāpat kā es rakstīju - mūsu klients, kurš izmanto vBET iet tulkot wiki lapas izmanto to, lai tiešām tulkot vBulletin lapa, kas parāda Viki lapas (iespējams - tas ir, kā es to redzu). Tieši tāpēc vBET strādā tur. Kā es redzēt jūsu forumā wiki lapa nav rada vBulletin dzinēju.

Lūdzu, sazinieties ar lietotāju, kurš jau to darīja, un lūgt viņu integrāciju informāciju starp vBulletin un MediaWiki. Tā ir atsauce pats mod, bet tas nenozīmē, ka dažas papildu uzdevumus, netika darīts. Kā es rakstīja rezultāti atšķiras starp jums forumos, lai man ir aizdomas, ka kaut kas vairāk tika darīts šeit (tas var būt pat šis mod konfigurācijas problēma, vai vienkārši piekļūt jautājums - nepareizs URL).

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    29

Nē Tā nav gadījumā, ieskaitot kājenes vai header. Tas ir gadījumā, integrācija wiki lapas, kas rada vBulletin dzinēju.
    Minētajā paziņojumā trūkums ir tas, ka MediaWiki lapas nekad rada vBulletin. vBmediawiki ir tilts ar vienu zīmi uz starp forumu un wiki. Es saprotu, ka tas ir atšķirīgs mod, nekā es esmu, izmantojot, jo es nevaru palaist vbmediawiki kā es esmu par 3.8.x un mod ir VB4.
    Tāpat kā es rakstīju - mūsu klients, kurš izmanto vBET iet tulkot wiki lapas izmanto to, lai tiešām tulkot vBulletin lapa, kas parāda Viki lapas (iespējams - tas ir, kā es to redzu). Tieši tāpēc vBET strādā tur. Kā es redzēt jūsu forumā wiki lapa nav rada vBulletin dzinēju.
    Kā jau minēju, neviena no tām nav viņa tehniski. Lai gan ir stingrāka integrācija ādas ar savu mod.
    Lūdzu, sazinieties ar lietotāju, kurš jau to darīja, un lūgt viņu integrāciju informāciju starp vBulletin un MediaWiki. Tā ir atsauce pats mod, bet tas nenozīmē, ka dažas papildu uzdevumus, netika darīts. Kā es rakstīja rezultāti atšķiras starp jums forumos, lai man ir aizdomas, ka kaut kas vairāk tika darīts šeit (tas var būt pat šis mod konfigurācijas problēma, vai vienkārši piekļūt jautājums - nepareizs URL).
    Es novērtējam Jūsu laiku. Viņa integrācija ir ar dažādas versijas vBulletin.

Lūdzu, atbildi uz šo. Kā es varu pateikt, ja mans mod / tiltu izmanto global_complete? I guess Es centīšos, lai tā darbotos uz savu, ja es varētu saņemt šo jautājumu jāatbild.

Nevarēja Es izmantoju photopost instrukcijas lietotājs?

Paldies

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Jā - tas var būt, ka viņa forumā ir darbu, jo dažādās versijās. Kā es uzrakstīju pirms es nezinu, ziņas par viņa integrācijas vBulletin nad MediaWiki. Izskatās, ka tas ir radīts ar vBulletin, tomēr to var izkārtojumu integrāciju, kā jūs wrote. Varbūt jaunā versija MediaWiki mod nav papildu lietām, varbūt forums autors mad papildu pūlēm. Vai tu viņam? Vai jūs pārbaudīt, aprakstu par jaunākajām MediaWiki integrācijas mod? Es redzu tur karodziņiem kājenē - tas izskatās footer rodas vB šablonu mehānisma, ne tikai hardcoded.

Kā pārbaudīt tas āķis global_complete tiek izmantots. Tas ir ļoti vienkārši. Ja veicāt pirmo integrāciju daļa attiecīgi - tas nozīmē, forumā atzīs saites ar valodas kodu (ti, / pl /...) - tad, ja global_complete atbalsta lapa tulkos naudas sodu. Ja tas netiek atbalstīts, tad lapa netiks tulkota, un jūs varat redzēt, ka lapā, kas būtu jātulko saites zem karogiem būs "vbet_flag" iekļauta URL.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    29

Jā - tas var būt, ka viņa forumā ir darbu, jo dažādās versijās. Kā es uzrakstīju pirms es nezinu, ziņas par viņa integrācijas vBulletin nad MediaWiki. Izskatās, ka tas ir radīts ar vBulletin, tomēr to var izkārtojumu integrāciju, kā jūs wrote. Varbūt jaunā versija MediaWiki mod nav papildu lietām, varbūt forums autors mad papildu pūlēm. Vai tu viņam? Vai jūs pārbaudīt, aprakstu par jaunākajām MediaWiki integrācijas mod? Es redzu tur karodziņiem kājenē - tas izskatās footer rodas vB šablonu mehānisma, ne tikai hardcoded.

Kā pārbaudīt tas āķis global_complete tiek izmantots. Tas ir ļoti vienkārši. Ja veicāt pirmo integrāciju daļa attiecīgi - tas nozīmē, forumā atzīs saites ar valodas kodu (ti, / pl /...) - tad, ja global_complete atbalsta lapa tulkos naudas sodu. Ja tas netiek atbalstīts, tad lapa netiks tulkota, un jūs varat redzēt, ka lapā, kas būtu jātulko saites zem karogiem būs "vbet_flag" iekļauta URL.
    Lūdzu nogalināt, es pametusi.

Paldies

Lappuse 2 gada 2 FirstPirmkārt 12

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •