Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 3 gada 3

Thread: Lietotāji, kas valodu neievēro

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Default Lietotāji, kas valodu neievēro

Es reģistrējos kā jauns lietotājs un izvēlēto spāņu valodu kā savu publikāciju valodas, kad es pēc tam pieteicies forumā tā bija angļu valodā nevis spāņu valodā (i uzturas Anglijā, lai mans pārlūks ir angļu, bet vbet uzstādījumi es izvēlējos "uzticas lietotājs" ), i pārbaudīta usercp labot informāciju un izvēlētā valoda rāda spanish?

Vai jūs ieteikt, lūdzu?

Regards,
    Simon

EDIT: valoda karogu (spāņu), nav iespējams izvēlēties tā, lai daļa ir cienījams, tā tikai, ka nav tulkot lapu spanish!
    Pēdējo reizi Simon Lloyd; 05-10-10 pie 21:06.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

hello,
    Trust lietotāju iespēja to Google valodas noteikšanu. Google nav jautāts par valodu vispār, lietotāja iestatījumi tiek lietoti. mēs ticam lietotājam, ka ziņojums, ko viņš rakstīja, ir viņa valodā, kuru viņš komplektu. Ir tikai ziņojumus, kuri rakstīti ar šo lietotāju.
    Forum valoda vienmēr būs tāda, ka jūs izvēlējāties. (Piemēram, "angļu")

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

vBET tiks novirzīts uz citu īpašu valodu, kad jūs noteikt īpašu opciju Misc nosaukts sadaļā Novirzīt lietotāju valodas Jūs varat vienkārši izmēģināt, mainot sava pārlūka valodas iestatījumus, restartēt pārlūku (redirection ir tikai pirmā pieprasījuma sesija, tāpēc mums ļauj lietotājam mainīt vēlāk) un dažreiz skaidrs, sīkdatnes (ja pārlūkprogramma notiks sesija pēc restart).

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •