View Full Version: Atrisinātas Viesu cache jautājumu
Par Michael ierosinājumu Es mēģināju jūsu viesu kešatmiņu. Un ehhhh, es pat nevaru atvērt lapu, ja tas ir iespējots. Just saņemt šo:
Internet Explorer nevar parādīt tīmekļa lapu
Man, es vēlos tikai vienu reizi, kaut kas varētu strādāt tieši šeit.
kamilkurczak
30-08-10, 16:14
hello,
Viesu cache darbu tagad, bet iespēja: GZIP HTML Produkcija ir atspējota tagad.
Šī ir problēma ar kodējumu. Viesu cache faili tiek gziped un kad mēs cenšamies, lai izlasītu šo failu - ir kodēšanas problēmu.
Es centīšos atrast šo jautājumu ar kodējumu.
Vai varat atsaukt ko jūs tikko bija manā forumā. Man ir tagad jūs sūtīju 14:00 ir par manu forumā, un 1 šeit ar nekādu atbildi. Visa mana forumā ir pilnīgs messed up tagad. Es nevaru ieiet manā ĀKK vai veikt jebkādu mērenību. Tas nav smieklīgi ************************!!
kamilkurczak
31-08-10, 10:15
Vai varat atsaukt ko jūs tikko bija manā forumā. Man ir tagad jūs sūtīju 14:00 ir par manu forumā, un 1 šeit ar nekādu atbildi. Visa mana forumā ir pilnīgs messed up tagad. Es nevaru ieiet manā ĀKK vai veikt jebkādu mērenību. Tas nav smieklīgi ************************!!
Lūdzu, izdzēsiet savas sīkdatnes.
Es esmu viens jautājums:
Vai jūs varat pārbaudīt jūsu servera ar vienu SSH lieta?
lūdzu, uzrakstiet šo vaicājumu jūsu SSH: # httpd-t-D DUMP_MODULES
un mēģināt atrast deflate_module. Ja jūs varat atrast to, lūdzu, rakstiet šeit.
kamilkurczak
31-08-10, 10:22
Vai jums ir piekļūt jūsu servera komandrindas?
šeit Jūs varat mainīt jūsu servera konfigurāciju utt
Secure Shell - Wikipedia, brīvā enciklopēdija (http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_Shell)
O jeez. Vienkārši aizmirsti par to visu. Es nevaru rīkoties ar šo vairs. VBET ir tikai viens liels galvassāpes man. Nekas nekad nestrādā.
kamilkurczak
31-08-10, 10:34
cache viesu strādā normāli - ja gzip ir deaktivizēta, bet, ja gzip ir iespējota viesu cache ir laba failus (piemēram index.zip). Jūs varat pārbaudīt to (forums / vbet_guestcache / en).
Šeit ir ar kodējumu un lasot šo failu jautājumu. Protams, mēs to varam salabot, bet man vajag jūsu palīdzību. (Es varu pārbaudīt to, ko jūsu SSH)
Ja jūs aprunāt pārbaudīt to, ko SSH - es mēģināšu salabot bez tā.
Man nav ne jausmas, kā pārbaudīt, SSH ... sorry!
Sveiki - Es atradu vienu interesanta lieta. Šķiet, ka jūsu forums ir missconfigurated.
Kad jūs atslēgt vBulleitn GZIP ar AdminCP iespēja GZIP HTML izeja tad jūsu produkcija joprojām ir zipped. Jūs varat redzēt šeit:
Gzip Test
PIEZĪME: tas ir skaidri aprakstīts vBulletin iespēja:
Ja jūs jau izmantojat mod_gzip vai mod_deflate uz servera, neļauj šo iespēju.
Tātad šajā brīdī šķiet, ka jūs esat viens no tiem tālāk, jo jauda ir zipped anyway. Un tas visticamāk ir cēlonis problēmām ar vBET viesu cache - tas ir divreiz zipped tik pārlūkiem get crazy ar to.
Kad VB GZIP ir invalīds Viesu cache strādā, tomēr jums ir daži konflikti un jūs varat redzēt, tad šo kļūdas ziņojumu:
Warning: in_array() [function.in-array.html]: Wrong datatype for second argument in [path]/global.php(400) : eval()'d code on line 796
Šis konflikts ir apmēram āķis global_complete. Es sāku meklē, kas mod ir konfliktā, bet jūs vienkārši ir tiem pārāk daudz ... Mēs varam palīdzēt jums, kad jums noteikt, kuras mod rada šo konfliktu. Lai to izdarītu, jums ir pārbaudīt visas plugins global_complete āķa un, ja tas izmanto in_array funkciju - pēc tam atslēgt to un pārbaudīt nav kļūdu vēl aizvien notiek. Ja nav, tad jums par vainīgu vienu. vBET nav šāda funkcija mūsu kodu, lai kādu citu mod ir atbildīga par šo. Ja jūs vēlaties, lai atrastu to - pirmais atslēgt vB GZIP (i līdzi tam atkal tāpat kā jums bija to pirms tam). Tad varētu Viesu kešatmiņu un izskatu. Vislabāk ir dūri atrast āķi, kas varētu būt vainīgs - atslēgt, ieslēgt Guest cache un, ja problēma joprojām pastāv, tad ātri atslēgt Viesu cache (tā, kā lietotāji neredz šo jautājumu). No coure jums ir pārbaudīt to pārlūkprogrammā, kur jūs neesat pieslēdzies
Tas ir viss, ko es varu darīt. Tajā brīdī šķiet, ka jautājums ir, ko izraisa nepareizi vBulletin konfigurācija - Jūs lietojat vB GZIP un daži citi arī to, ko nav atļauts ar VB dokumentācijā.
Arī problēma ar Viesu Cache un atslēgt vB GZIP ir saistīti ar kādu mod konfliktu. Mēs neesam atbildīgi par kodu citu mods. Mēs labprāt palīdzēsim jums, bet vispirms, lūdzu, nosaka, kuras mod izraisa šo konfliktu. Tas arī var būt pretrunā, bet vienkārši bug šā cita mod, bet, kad Guest cache atrodas, tad šī kļūda nāk ar rezultātu, nevis kļūdas faila (spekulācijas). Anyway - tas ir jānosaka un tāpēc tas ir izraisījuši citi mod mēs neesam atbildīgi par to. Mēs jau tērēt daudz laika uz šo jautājumu, kas, šķiet, tikai nepareizi konfigurāciju jūsu serverī un ceru, ka jums saprast, kāpēc mēs vispirms lūgt jums noteikt, kuras mod rada konfliktu, forums, kura mērķis ir dučiem mods.
Es saprotu, ka jums vislabāk būtu, ja mēs darām visu, bet ceru, ka jūs arī saprast, ka mēs vBET atbalsta ne visas iespējamās modifikācijas un serveru konfigurācijas atbalsta. Tātad, ja jūs vēlaties izmantot Viesu Cache vispirms ir jākonfigurē atbilstoši jūsu serveri (lieto tikai vienu GZIP - VB vai ārējo, nevis kamera). Un atrastu ko mod izraisa kļūdas paziņojumu (vB GZIP off un viesu cache uz) - mēs apskatīt, lai palīdzētu jums, kad jūs noteiktu, kurš ir vainīgs.
Lūdzu, sniedziet savas atsauksmes.
Paldies par centieniem, bet es tikai iet bez viesu kešatmiņu.
Saprast. Joprojām lūdzu, paturiet prātā, ka mēs labprāt palīdzēs Jums ar atrisināt šo konfliktu, ja jūs maināt savas domas un vēlas izmantot Guest Cache. Protams - vispirms jums ir dissable dubultā GZIP (skatīt iepriekšējo porst).
Tātad šobrīd mēs slēgtu šo jautājumu. Ja jūs maināt savas domas, lūdzu, turpiniet šo pavedienu:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):