PDA

View Full Version: neko jāuztraucas apm šo e-pastu?

bhanuprasad1981
05-08-10, 20:57
Googlebot atrast ļoti daudz jūsu vietnes URL: Pdaapps (http://www.pdaapps.org/)

Googlebot encountered problems while crawling your site http://www.pdaapps.org/.

Googlebot encountered extremely large numbers of links on your site. This may indicate a problem with your site's URL structure. Googlebot may unnecessarily be crawling a large number of distinct URLs that point to identical or similar content, or crawling parts of your site that are not intended to be crawled by Googlebot. As a result Googlebot may consume much more bandwidth than necessary, or may be unable to completely index all of the content on your site.

More information about this issue

Here's a list of sample URLs with potential problems. However, this list may not include all problematic URLs on your site.

vBET
06-08-10, 08:57
Jūs nedeva mums pilnu ziņu. Lūdzu, miniet piemērus saites, kas Google ir vērsta. Arī - ja jūs joprojām nebija darīt to tad, lūdzu, bloķēt neatbilstošās lapās ar robots.txt - jūs atradīsiet informāciju šeit:

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pēc bloķēt šīs vietnes sāks pazūd no indeksa, ja tie jau ir indeksēti.

bhanuprasad1981
06-08-10, 09:19
robots.txt jau izmanto, es neesmu pārliecināts, apm padomus 4.2.3, jo i dont izmantot to, man ir 4.2.2 tikai, cita lieta ir i izmantot tikai 12 valodās ne visi, screenshot no google ziņu: -

http://is.gd/e5E11

vBET
06-08-10, 09:35
Tie meklē OK, URL.

Pelase papuve daži no šiem URL un pateiks, Jūsuprāt jebkuru jautājumu, uz rezultātu lapās.

bhanuprasad1981
06-08-10, 09:39
I pārbauda izlases URL visi ir ok, līdzīga mail i got citu vietni, izmantojot bezmaksas versiju.

vBET
06-08-10, 15:30
Es redzu, ka jums nav vBSEO integrēti pareizi - saites nav tulkoti jūsu forumā! Lūdzu dodieties uz readme.html in vBET iepakojumā un papuve integrācijas instrukcijas vBSEO. Tas var būt iemesls - tāpēc, ka tagad jums ir daudz URL, kas izskatās līdzīgi - pēc tulkošanas tie izskatās citādi. Lūdzu, ņemiet vērā, ka bezmaksas versija neatbalsta URL tulkojumu.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka es neesmu pārliecināts, ka tas ir iemesls. Tas ir tikai minējums, jo Google sniedza absolūti nekādu informāciju, kas tas ir par. Tātad, varbūt Google sāk atzīt līdzīgus vārdus URL, varbūt nē. Anyway tas ir labāk jūsu SEO ir saites iztulkotus iesakām integrēt vBET ar vBSEO pienācīgi un izmanto lielisku funkcionalitāti saites translation:)

bhanuprasad1981
06-08-10, 18:40
lūdzu, vēlreiz pārbaudiet vietā tagad, i redid viss atkal, es biju steigā, jo manā vietā got hacked, jo pēdējos vbseo drošības trūkumu, varbūt laikā uzlabot i kaut ko palaiduši garām: (

vBET
07-08-10, 10:43
OK - tagad saites ir iztulkots:) ļauj cerēt, ka palīdzēs ar šo Google ziņa - galīgi palīdzēs ar savu SEO. Ja jums bija pirms saites tulkošanu un zaudē to, jo vBSEO atjauninājumu bez integrāciju ar vBET, tad tas tiešām varētu būt iemesls šo vēstuli - tāpēc, ka visas saites, kas tika tulkota pēkšņi kļuva kaut ko citu - tāpēc Google redzēja kā lielu summu pilnīgi jaunas saites, kas parādās uzreiz. Bet, lūdzu, ņemiet vērā, ka tas ir tikai spekulācijas. Mums nav pietiekami daudz informācijas no Google, kas tas ir par, lai pārliecinātos.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1