PDA

View Full Version: vBET darbinieku trūkums par 2 darba dienas

vBET
07-07-10, 11:28
Hi:)

Ņemot Ming interesēs mūsu klientiem, es vēlētos oficially paziņot, ka vBET suport komanda būs pietrūkst 08-11 jūlijs. Tas ir 2 darba dienas + 2 nedēļas nogales dienas. Lūdzu neplāno jebkurus jauninājumus šajā laikā - mēs nevaram jums palīdzēt, ja ir daži jautājumi.

Es vēlētos atvainojamies par šādu situāciju, kas notiek pirmo reizi vBET vēsturē. Es zinu, ka tas nedrīkst nekad notikt, bet Kamil jau bija plānots un samaksāts brīvdienas pirms viņš pievienoties mums, un es biju plānošanu, mans brīvdienas paturot prātā, ka man būs aizstājēju. Īsumā vārdiem: es scrued un es esmu patiešām žēl par to. Kā atvainojos, mēs sniegsim papildus 1 mēnesis bezmaksas atjauninājumu visiem mūsu klientiem.

Šodien es tuvu tik daudz jautājumus, kā man būs iespēja pirms atvaļinājuma. Pārējais būs galā Kamil - viņš tiks uz forumu kopš pirmdiena. Es būšu pie jūras, tāpēc es nav iespējas vispār rīkoties ar jebkuru jautājumu - lūdzu, PM man. Rakstiet uz forumu, tāpēc Kamil varēs jums palīdzēt.

Attiecībā uz visiem mūsu klientiem: Vēlreiz ļoti atvainojamies, un ceru, ka 1 mēneša bonusu bezmaksas atjauninājumu liks jums justies, ka mēs rūpējamies par jums.
Visiem maniem draugiem: Wish me liels laiks! :)

Priekā
Michal

PS.
Es došu additinal 1 mēnesi par jaunumiem un pēc atgriešanās. Es atpakaļ no jūras jūlijs 19. Jūtieties brīvi, lai atgādinātu man, ja jūs neredzēsiet vēl vienu mēnesi pēc 20..

kamilkurczak
13-07-10, 13:15
Hi,

Mūsu forumā ir darba vēlreiz.
Es esmu viens pats tagad, bet es centīšos, lai palīdzētu visiem!

StarBuG
14-07-10, 15:37
Novēlu jauku ceļojumu

vBET
19-07-10, 07:25
Hi:)

Es tikai vēlos, lai jūs zināt, ka es esmu atkal atpakaļ:) Esmu dzirdējis, ka tur bija daži serveri jautājums, bet tas tika atrisināta ar Kamil. Es būs atbilde uz visiem PM un amati prasa savu atbalstu, tikai pēc apstrādes maz biznesa lietas mani gaida pēc brīvdienas - tik drīz pietiekami.

Ceļojuma bija brīnišķīgs, un vēl - labi, lai būtu atpakaļ:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1